Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Pronađite kvalifikovane stručnjake po pristupačnoj ceni

Spoljna roletna
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacVeoma sam zadovoljan čitavim procesom, od odgovora na zahtev za popravku, obavljenog posla, brze ponude i zakazivanja, brze popravke, odlične komunikacije i razumne cene. Ok, hvala.
profile image
Matúš K.Kupac
Zašto Wilio?
33.619 registrovani profesionalci
93.499 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Spoljna roletna cena

Koliko koštaju spoljne roletne? Često pružamo sledeće usluge za spoljne roletne: montaža elektro pripreme za spoljne roletne, ugradnja roletni, konsalting. Cene za spoljašnje senčenje su oko 160-300 evra po komadu. Najskuplja stavka u okviru spoljnih žaluzina je obično ugradnja sistema za automatsku kontrolu roletni. Dodatni troškovi mogu uključivati: daljinsko upravljanje roletnama, redovno servisiranje i održavanje koje koštaju u proseku 20-80 evra. Kada unesete upit, kontaktiraćemo 17.416 dobavljača. Više ne morate da tražite: spoljne roletne cene, kod nas ćete dobiti najbolju ponudu i kvalitetan rad.

Takođe videti:Usluge
KalkulatorCenovnik spoljnih valjaka

Da biste naučili spoljnu spoljnu cenu rolne, pošaljite zahtev našim dokazanim stručnjacima, a zatim dobijate više ponuda. Pogledajte cene za svaku uslugu u kategoriji eksterijernih roletnika.

Spoljne plastične roletne4 421,89РСД / m2
Otvoreni plastični roletni jednostavna konstrukcija. Poboljšavaju toplotne karakteristike prozora.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Dodatna oprema za sistem za kontakt637,58РСД / m
Dodatna oprema za sistem za kontakt - Profil valjka sa integrisanom zaptivačkom trakom i staklenim tekstilnim mrežama sa vertikalnim vodičom profila spoljnih rola.
Zajedno
m
Unesite potražnju
Instalacija prepustivih slepih2 159,53РСД / komad
Instaliranje prilično slepih u širinu od 80 cm do 260 cm.
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Instalacija podseglica2 262,36РСД / komad
Montaža pod-trepereći slep u širinu od 80 cm do 260 cm.
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Srodni cenovnikCenovnik drugih usluga
Venecijaneri, Pvc stolarijaKoliko košta senčenje na otvorenom? Za spoljašnje senčenje često pružamo sledeće usluge:...
Prikaži više
Da li su vam ove informacije bile od pomoći?
Korisna informacijaŠta treba da znate
Prednosti spoljnih rolaka o kojima biste trebali znati Spoljne roletne imaju različite koristi. Pored pomaganja u regulisanju količine svetlosti u prostorijama, dok štiteći privatnost, pomažete u povećanju sigurnosti stana i dodatnog izgleda vrlo elegantno. Ne samo da to ne samo, već i druge prednosti spoljnih valjaka predstavljene su u sledećim redovima. Prednosti spoljnih rola: Mogućnost kontrole svetlosti Ako nemate zaslepke ili spoljne rolete, tako da nećete ništa učiniti sa dnevnom svetlošću. Međutim, spoljni roletni omogućavaju da regulišete količinu svetlosti u sobi - u potpunosti spreči prodor svetlosti u unutrašnjost. Zaštita privatnosti Još jedna prednost spoljnih rolaka je da pružaju potpunu vlasniku kuće privatnosti. Oni izlučuju nepoželjnu pažnju u bilo koje vreme tokom dana ili noću. Za razliku od zavesa, nema praznina, kroz koje bi vas mogli kupiti znatiželjni susedi. Možete da iskoristite svoje lične stvari ili rad bez brige od praćenja ili poremećaja privatnosti. Deluju kao zvučna izolacija Spoljni roletni su takođe pored svetlosti i buke. I to je sjajna vest za ljude koji imaju lagano spavanje. Nećete čuti zauzeto prevoz ili bučne komšije. Zahvaljujući tome svakog dana možete spavati u Ružovu. Oni deluju kao toplotna izolacija Spoljne roletne poboljšavaju toplotnu izolaciju vaše kuće stvarajući još jednu "barijeru". Zimi, vaše kućište je bolje držati toplinu, s druge strane, naprotiv, roletne pomažu da se u sobe ugodne Chlavk. Uštedite na računima za energiju Ova tačka je usko povezana sa prethodnom. Ako je prenos toplote između unutrašnjosti i spoljašnjosti smanjen, moći ćete da koristite manje grejanja ili klima uređaja da biste sačuvali sobe na željenoj temperaturi. Spoljna zaštita životne sredine Velika prednost spoljnih rola je da vas takođe štiti od spoljnih uslova zaštite životne sredine - od jakih vetra, kiše, oluje i tako dalje. Naravno, možete vas zaštititi čak i sam prozor, ali na jakim olujama ili se može dogoditi njihova šteta. Suprotno tome, spoljašne rolete pružaju apsolutnu sigurnost od vremena. Proizvode se iz različitih materijala koji su izuzetno otporni na vremenske uslove. Moderan dodatak vašeg stanovanja Da, obični prozori su u redu, ali izgledaju tako ... obično. Suprotno tome, prozori sa spoljnim rolevima upravljaju lepšim, zanimljivim, stilskim. Oni se proizvode u raznim bojama, dizajnu i materijalima i na taj način će svi takođe odlučiti da to odgovaraju u svim pravcima. Pored toga, mogu se montirati na sve prozore, bilo da su oni klasični, ili u nestandardnim veličinama ili oblicima. Najbolje je da odaberete boju, dizajn i vrstu materijala tako da roletne odgovaraju spoljnom dizajnu i arhitekturi vaše kuće. Spoljni roletni su opšti izbor za poboljšanje vašeg stanovanja. Povećajte vrednost svoje imovine Spoljne roletne ulažu u buduću vrednost vaše kuće.
Ažurirano na: Nov 15, 2023