Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Pronađite kvalifikovane stručnjake po pristupačnoj ceni

Mozaik 
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacVeoma sam zadovoljan čitavim procesom, od odgovora na zahtev za popravku, obavljenog posla, brze ponude i zakazivanja, brze popravke, odlične komunikacije i razumne cene. Ok, hvala.
profile image
Matúš K.Kupac
Zašto Wilio?
33.616 registrovani profesionalci
93.436 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Mozaik  cena

Koliko košta mozaik? Za mozaik pločice često pružamo sledeće usluge: projektovanje, ciljanje potrebne količine, lepljenje pločica. Cene mozaik pločica su oko 1,2-13,8 evra po komadu. Najskuplji predmet u mozaik pločicama je obično proizvodnja vrhunskih mozaik pločica. Ostali troškovi mogu uključivati: lepak, troškove slanja, manje popravke, koje koštaju u proseku 10-70 evra. Kada unesete upit, kontaktiraćemo 22.436 dobavljača. Više ne morate da tražite: cena mozaika, kod nas ćete dobiti najbolju ponudu i kvalitetan rad.

Takođe videti:Usluge
Srodni cenovnikCenovnik drugih usluga
Postavljanje pločicaKoliko košta postavljanje popločavanja i pločica? Prilikom polaganja popločavanja i pločica često...
Prikaži više
KalkulatorCenovnik Mozaika.

Da biste naučili tačan mozaik cena, pošaljite potražnju našim verifikovanim stručnjacima, a zatim dobijate više ponuda. Pogledajte svaku uslugu u kategoriji mozaika.

Keramički mozaik3 031,15РСД / m2
Mozaik ima višestruku upotrebu i može se razmotriti lako i brzo. Sa mozaikom, okrugli oblici, uglovi sa oštrim ivicama i prelazima su sjajni. Mosaik protiv klizanja je idealna podna obloga za vašu sigurnost u kupatilu sa atraktivnim izgledom i lako čišćenjem.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Staklena mozaik6 008,13РСД / m2
Stakleni mozaici su pogodni za moderne i klasične enterijere. Oni stvaraju jedinstvenu kuhinju ili kupatilo, zahvaljujući mogućnosti kombinovanja različitih boja. Staklene pločice se mogu koristiti samostalno ili samo kao traka. Stakleni mozaici su dobro zalijepiti beli lepljiv.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Metal Mozaic10 030,27РСД / m2
Sjajni izgled metala u dizajnu od nehrđajućeg čelika čini ovu mozaiku modernu i istovremeno luksuzno popločavanje. Pločice za uski rezervni delovi mogu biti lepljivi zahvaljujući ispravljanju.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Kamena mozaika7 010,15РСД / m2
Mozaici prirodnog kamena predstavljaju izuzetno zanimljivo mozaik jer se razlikuju od jednakih linija drugih pločica. Prirodni oblici i boje povezane sa pojedinačnim mozaičkim kamenjem dodaju jedinstvenu eleganciju u svaku sobu. Pored kupatila, mozaik se takođe može koristiti za sanjke starih zgrada, na stupovima u sauni, u bazenu, u kuhinji, u sportskim centrima i vellness studijama.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
1 949,21РСД /
summary
create demand
Da li su vam ove informacije bile od pomoći?
Ažurirano na: Nov 15, 2023