Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Pronađite kvalifikovane stručnjake po pristupačnoj ceni

Molerski radovi
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacVeoma sam zadovoljan čitavim procesom, od odgovora na zahtev za popravku, obavljenog posla, brze ponude i zakazivanja, brze popravke, odlične komunikacije i razumne cene. Ok, hvala.
profile image
Matúš K.Kupac
Zašto Wilio?
33.499 registrovani profesionalci
91.985 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Molerski radovi cena

Koliko košta gips za renoviranje? Često pružamo sledeće usluge za sanaciju maltera: dijagnostiku podobnosti, pogodnost maltera, površine, pripremu zidova, nanošenje maltera. Cene maltera za lakše isparavanje vlage sa zidane su oko 0,35-1,6 evra po kg. Najskuplji predmet u sanacijskom malteru je obično malterisanje vlažnih i slanih zidova u enterijerima i eksterijerima. Ostali troškovi mogu da obuhvataju: troškove transporta, sanacijsku brusilicu, sanacioni rezač, koji koštaju u proseku 25-100 evra. Kada unesete upit, kontaktiraćemo 23.819 dobavljača. Ne morate više da tražite: sanacioni malter cena, kod nas ćete dobiti najbolju ponudu i kvalitetan rad.

Takođe videti:Usluge
KalkulatorCenovnik Gistena smole

Da biste naučili tačnu cenu maltera za sanaciju, pošaljite potražnju našim verifikovanim stručnjacima, a zatim dobijate više ponuda. Molimo pogledajte cene za svaku uslugu u kategoriji Sanalion Gisters.

Prevođenje subVoltage 10 mm3 049,21РСД / m2
Reprofitacija konstrukcija sa minobacačem za sanaciju - debljina 1 sloja 10 mm.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Sistem sanacija na otvorenom bez inacije zidova513,66РСД / m2
Zidovi sobe za druženje na otvorenom, debljina zaglađivanja od 1 mm.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Sistem spoljnog sanacije bez zidova, debljina 3 mm890,20РСД / m2
Zidovi sobe na otvorenom, zaglađivanje sa sanacija Debljina 3 mm.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Sistem za sanovanje na otvorenom - malter Stucco Sanaling Stucco941,37РСД / m2
Vanjski zidovi sobe za upoznavanje, preostala guštaja štukature 4 mm.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Srodni cenovnikCenovnik drugih usluga
MalterisanjeKoliko košta gips? Za maltere često pružamo sledeće usluge: ciljanje i obračun...
Prikaži više
Da li su vam ove informacije bile od pomoći?
Korisna informacijaŠta treba da znate
Koliko su enterijer slikara? Prosečni troškovi za smanjenje enterijera kreće se oko 1300 EUR. Naravno, cena se razlikuje u zavisnosti od veličine soba ili materijala koji se koriste. Pokreće se slikajući se, nazovite profesionalni slikar koji će vas proceniti koliko će vas cela realizacija koštati koliko vremena je potrebno. Pripremni rad uključuju popravke zidova, brušenje, obloge vrata, zaptivanje postolja ili drugih manjih djela. Troškovi slikanja enterijera kvadratnim metrima Meri meri metara kvadratni celi prostor koji želite da vratite da biste imali pregled koliko će vas koštati. Dok slikar ide na posao, oni će meriti ukupnu oblast koja će slikati i naknadno pokazuje citat. Neki slikari će smanjiti ukupnu cenu sobe sa sve većim brojem prostorija. Dakle, potpuna slika celog kućnih enterijera može biti pristupačna od lomljenja posle jedne. Procena slikara će vam ponovo pomoći da procenite pravi raspon cena vašeg projekta. Boje i materijalne troškove Kada dobijete ideju metropula, možete da brojite vrstu materijala i troškove na ukupnu procenu. Postoje različite vrste boja: Mat. Tupa boja nema sjajnu površinu i sadrži teksturu izbliza. Ova vrsta materijala je najčešće i najpovoljnija i idealna je za prostorije koje su izložene dovoljnoj količini neposredne sunčeve svetlosti. Smrtonosna boja, nažalost, pokazuje oštećenja i tragove prilično lako, tako da nije najbolje za zauzete lokacije domaćinstava. Matte Emajl. Mat Emamel je manje skloni oštećenju i habanju. Ljuska Shell jaja čini nežnim sjajem, ali na prvi pogled nije ništa na početku očiju. Idealan je za somernu sobu u kojoj je slab odraz dobrodošli. Hemlozk. Ovaj materijal se može lako očistiti - idealan ukrašavanje i oblikovanje kandidata. Visoki sjaj Visoki sjaj je neodoljiv kada je dobro urađeno. Odražava svetlost, ali istovremeno otkriva nesavršenosti. Potrebno je nekoliko premaza i zato će vreme sušenja biti duže. Boje za unutrašnjost i spoljašnjost sadrže različite vrste pigmenta. Oni koji sadrže pigmente koje se najčešće koriste za unutrašnje projekte slikanja. Pored toga, spoljne boje moraju biti u mogućnosti da se odupire oštrim uslovima kao što su kiša, vetar i ekstremne temperature. Zidovi tekstura Teksturirani zidovi zahtevaju da se više boja budu dovoljno pokrivene. Tekstura već može biti postojeća povišena tekstura koju formira masa spajanja ili klijenti mogu zatražiti da slikar nova tekstura primeni specijalizovanim tehnikama slikanja. Vrste i trikovi Pošaljite fotografiju trenutnog zida svom slikaru da biste dobili tačniju procenu onoga što ćete naplatiti za rad na stijenskoj teksturi. Mnogi unutrašnji slikari nude i malu servisu i servis, plafon i obične usluge. Bilo koji drugi rad i korišćeni materijal povećava ukupne troškove. Kako nastaviti? Idealno je dobiti neke ponude različitih slikara da znaju šta će se opšta realizacija stajati. Hvala Vilio da danas možete.
Ažurirano na: Sep 14, 2023