Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Pronađite kvalifikovane stručnjake po pristupačnoj ceni

mašinski malter
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacVeoma sam zadovoljan čitavim procesom, od odgovora na zahtev za popravku, obavljenog posla, brze ponude i zakazivanja, brze popravke, odlične komunikacije i razumne cene. Ok, hvala.
profile image
Matúš K.Kupac
Zašto Wilio?
33.499 registrovani profesionalci
91.984 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
mašinski malter cena

Koliko koštaju mašinski malteri? Za mašinske maltere često pružamo sledeće usluge: pregled objekta, kalkulaciju cene, malterisanje unutrašnjih i spoljašnjih zidova mašinama za malterisanje. Cene malterisanja zidova su oko 34-77 evra po m2. Najskuplji predmet u mašinskim malterima je obično višeslojni malter. Dodatni troškovi mogu uključivati: iznajmljivanje mašine, lopatice, libele i valjka, koji koštaju u proseku 5-50 evra. Kada unesete upit, kontaktiraćemo 23.159 dobavljača. Više ne morate da tražite: mašinski malter cenu, kod nas ćete dobiti najbolju ponudu i kvalitetan rad.

Takođe videti:Usluge
KalkulatorMašinski gips cenovnik

Da biste naučili tačnu cenu maltera za mašine, pošaljite zahtev našim ovjerenim profesionalcima i tada dobijate više ponuda. Pogledajte cene za svaku uslugu u kategoriji mašina.

Unutrašnji popravni malter plafona1 637,16РСД / m2
Unutrašnji malter zakupljanje plafona - malteri za mašine, mašine debljine 10 mm.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Zidovi maltera za unutrašnje sanacije1 401,82РСД / m2
Zidovi maltera za unutrašnje sanacije - malteri mašina, mašine debljine 10 mm.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Malter za sanaciju na otvorenom sanacije1 739,48РСД / m2
Sunter San-balter senzori maltera - malteri za mašine, mašine debljine 10 mm.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Vanjski zidovi maltera za sanaciju1 504,14РСД / m2
Vanjske zidove maltera za sanaciju - malteri mašina, mašinsko premaz 10 mm debljine.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Srodni cenovnikCenovnik drugih usluga
MalterisanjeKoliko košta gips? Za maltere često pružamo sledeće usluge: ciljanje i obračun...
Prikaži više
Da li su vam ove informacije bile od pomoći?
Korisna informacijaŠta treba da znate
Koliko košta gips? Smatramo da je malterisanje kao kvalifikovan posao koji uključuje primenu maldrma u izgradnju nove kuće ili u obnovi stanovanja. Znamo nekoliko vrsta maltera - unutrašnjost i eksterijer, gipsa, lime-cementa, mašine ili ruku. Sledi da malteri mogu biti podeljeni iz različitih gledišta i ako želite zaista kvalitetan malter, morate da odaberete pravu. Šta sve utiče na cenu maltera? Faktori koji utiču na troškove maltera je mnogo. Uprkos činjenici da rad može izgledati slično, ne biste trebali automatski očekivati istu cenu da platite komšiju. Veliki uticaj na cenu maltera ima broj kvadratnih metara, ali i složenost rada. Logično je da su ivice, uglovi, uglovi i plafoni složeniji. Komplikovano takođe mogu biti visoke plafone (potrebno je koristiti skele), plafonske ukrasne šine ili druge stropne ukrase. Cena maltera može takođe povećati neravni zid ili površinu. Procjene cena različitih vrsta maltera Trenutno se mnoge građevinske kompanije nanose građevinskim mašinama. Mašine za mašine imaju jednu veliku prednost - vreme primene je oko pola kraće nego u ručnim malterima. Međutim, ne samo da pripada brzini depozita, već i kvalitetan dizajn. Cena je takođe adekvatna. Gipsum malter je među veoma popularnim vrstama maltera. Izgleda savršeno, reprezentativno, tako da se vrlo često koristi u društvenim prostorima, kancelarijama i slično. Gipsum malseri su pogodni za ručno i mašinsko aplikaciju. Ako se odlučite za malter mašine, procena cene se kreće oko 9 do 13 evra po m2. Laino - cementni malter se može koristiti u sobama sa većom vlagom - kupatilom i kuhinjom. Takav malter može biti gladak ili strukturiran i može se naneti na mašinu. U poređenju sa gipsum malterom, cena se procenjuje na 7 - 8 evra po m2. Limenski malter bez dodatnog cementa je klasični drugi malter. Može biti glatka, debela ili štukatura. Ako se odlučite za ovu vrstu maltera, platićete 10 do 12 EUR po m2. Prethodni redovi pokazuju da su cene maltera različite. I koliko plaćate zavisi od mesta u kojoj živite. Ako imate korisne majstore u vašem kvartu, to se može pretpostaviti da se ukuplja. Dobar rukovatelj mašinama može da zakazuje rad nekoliko nedelja i meseci unapred i više novca se može zatražiti za dobar posao. Stoga, ne ustručavajte se i pokušajte da već danas tražite plastiku za mašine na Vilio-u.
Ažurirano na: Sep 14, 2023