Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Pronađite kvalifikovane stručnjake po pristupačnoj ceni

Komarnici,Pvc stolarija
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacVeoma sam zadovoljan čitavim procesom, od odgovora na zahtev za popravku, obavljenog posla, brze ponude i zakazivanja, brze popravke, odlične komunikacije i razumne cene. Ok, hvala.
profile image
Matúš K.Kupac
Zašto Wilio?
33.626 registrovani profesionalci
93.632 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Komarnici,Pvc stolarija cena

Koliko koštaju prozori i mreže za vrata? Često pružamo sledeće usluge za prozorske mreže i mreže za vrata: proizvodnja i ugradnja mreža za prozore i vrata. Cene komarnika za vrata i prozore su oko 25-120 evra po komadu. Najskuplji artikl u mrežama za prozore i vrata je obično proizvodnja automatske klizne mreže protiv insekata. Dodatni troškovi mogu uključivati: post-garantni servis i ručke, koji koštaju u proseku 10-15 evra. Kada unesete upit, kontaktiraćemo 17.550 dobavljača. Ne tražite dalje: mreže za prozore, mreže za vrata, od nas ćete dobiti najbolje ponude i kvalitetan rad.

Takođe videti:Usluge
KalkulatorCenovnik mreže na prozorima i vratima

Da biste naučili tačnu cenu za Vindovs i vrata, pošaljite potražnju našim verifikovanim stručnjacima, a zatim dobijate više ponuda. Pogledajte cene za svaku uslugu u kategoriji mreža na prozorima, vrata na vratima.

Mreža insekata na prozoru1 593,94РСД / m2
Vrat insekata insekata - fiksna, standardna siva mreža. Otpušta dovoljno svetlosti i sprečava insekti pre ulaska u unutrašnjost.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Mesh insekt na vratima1 593,94РСД / m2
Mesa insekata vrata - fiksna, standardna siva mreža. Otpušta dovoljno svetlosti i sprečava insekti pre ulaska u unutrašnjost.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Konsultacije2 570,87РСД / sve
Konsultacije prilikom odabira mrežija insekata na vratima i prozorima.
Zajedno
sve
Unesite potražnju
Ugradnja3 085,04РСД / sati
Kućište na satu prilikom postavljanja insekata na vrata i prozore.
Zajedno
sati
Unesite potražnju
Srodni cenovnikCenovnik drugih usluga
Venecijaneri, Pvc stolarijaKoliko košta senčenje na otvorenom? Za spoljašnje senčenje često pružamo sledeće usluge:...
Prikaži više
Da li su vam ove informacije bile od pomoći?
Korisna informacijaŠta treba da znate
Koliko se nalazi mreža na Vindovs stalku? Cene mreža prozora zavise od njihovih veličina, materijala i tipa prozora. Prosečna cena se kreće od 30 do 40 evra. Tipovi mreže na Vindovs-u Obično ispunjavate tri vrste mreže. Izvlačenje je dizajniran za njihovo preuzimanje sa prozora. Bočne čvrste supstance se obično koriste za klizna vrata i funkcionišu kao deo vrata. Suspenzija je postavljena u okvir koji će se otvoriti ili zatvarati kao roletne. Vrste rešetke za mešu insekata Tip mreže ima uticaja na troškove. Oni uključuju: poliester ili polipropilen i aluminijum od nehrđajućeg čelika. Poliester je najčešće koristi u obliku mrežice i čisto se očisti sapunom i vodom. Otporan je na kućne ljubimce za kandže, idealne za stambene kuće. Nerđajući čelik je čvrst od poliestera. Omogućava sigurnost i dostupan je u različitim bojama. Aluminijum može biti zamena za nehrđajući čelik i ima prednost manjeg hrđa. Vrsta prozora i vrata Okviri za izvlačenje prozora su pogodni za skoro svaki prozor. Njihova cena je veća zbog materijala i ugradnje. Klasična vrata sa kliznim apertalima drže mrežu na svom mestu i zaštiti unutrašnjost od letećih insekata. Mreža se takođe može da meri. Obično izrađena od aluminijuma, instalira se prema vrsti prozora ili vrata koja imate. Troškovi Ako naručite više od jedne mreže, cena može biti niža. Troškovi zavise od rada i neto broja. Međutim, cena se može povećati ako imate nestandardnu vrstu vrata ili prozora. Prosečni troškovi Materijal i ugradnja insekata 400 - 2.600 EUR Fiksni materijal i ugradnja mesa insekata 250 - 400 EUR Materijal i ugradnja nagibanja na nagib protiv insekata 205 - 4.200 EUR Materijal i ugradnja kliznih mreža za insekata 250 - 4,200 EUR Kako nastaviti? Idealno je dobiti najmanje tri citata. Proverite referencu na pojedine stručnjake, njihov rad i takođe iskustva Vilio.
Ažurirano na: Nov 15, 2023