Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava

Izvođenje građevinskih radova cena

Tražite građevinara za radove na iskopavanju? Imamo 22.978 graditelja u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Počni
32.792 registrovani profesionalci
87.862 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Cena

Koliko koštaju radovi na iskopavanju? Često pružamo sledeće usluge za iskopavanje: pružanje teških radova iskopa za kuće, bašte i uređenje. Cene jaružanja su oko 30-55 evra po satu. Najskuplja stavka u radovima na iskopavanju obično je jaružanje inženjerskih mreža. Dodatni troškovi mogu uključivati: bušenje u zemlju i transport bagera, koji košta u proseku 10-30 evra. Kada unesete upit, kontaktiraćemo 22.978 dobavljača. Ne tražite dalje: cene iskopa, kod nas ćete dobiti najbolje ponude i kvalitetan rad.

Takođe videti:Usluge
32.792 registrovani profesionalci
87.862 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Cena za: Izvođenje građevinskih radovaProsečne cene

Niska cena513,00 РСД/sati
Prosečna cena607,50 РСД/sati
Visoka cena702,00 РСД/sati
Prosečne cene su samo indikativne. Konačna cena usluge zavisiće od veličine, poteškoće, materijala, kvaliteta i projekta. Dobićete tek tačnu cenu od provajdera servisa.
Unesite potražnju
KalkulatorCenovnik radova na iskopu

Da biste naučili tačnu cenu iskopavanja radova, pošaljite potražnju našim verifikovanim stručnjacima, a zatim dobijate više ponuda. Pogledajte cene za svaku uslugu u kategoriji rada iskopavanja.

Širine ribe do 600 mm405,00РСД / m3
Teče zrna širine do 600 mm usklađenih i raspakiranih DNK u propisanom profilu i diplomirajući, sa iskopavanjem na susednom terenu na udaljenost do 3 m od uzdužne ose utora ili sa utovarnim osovinom utora Transportna kompozicija u stijeni 3 do 100 m3.
Zajedno
m3
Unesite potražnju
Dubh Jam - ručni rov769,50РСД / m3
Dubina džem-ručni rov u rog horne klase 3 - tretman ruku.
Zajedno
m3
Unesite potražnju
Dubina nepaljenog džema i zareza145,80РСД / m3
Dubina raspakiranih jama i zareza, isključujući proreze sa nagnutim zidovima za podzemni cevi, sa DNK naseljem u propisani profil i gradijent, u stijeni 3 do 100 m3.
Zajedno
m3
Unesite potražnju
Dubina džema i rhri-ruka537,30РСД / m3
Dubina džem i RHRi u ograničenom (sagrađenom) prostoru do 30 m3 - ručno u rock 3.
Zajedno
m3
Unesite potražnju
Srodni cenovnikCenovnik drugih usluga
Zemljani radovi,GrađevinarKoliko koštaju zemljani radovi? Prilikom zemljanih radova često pružamo sledeće usluge: osiguranje...
Prikaži više
Da li su vam ove informacije bile od pomoći?
Korisna informacijaŠta treba da znate
Koliko ćete koštati posao iskopavanja? Da li trebate da iskopate osnove u kući, podrumu ili radionici? Pomoću pejzažnog uređenja u bašti ili podesite prilaz na nekretninu? Pa, definitivno ne želite da bacate kao da je to uobičajeno pre nekoliko godina? Rešenje je da naručite mehanizaciju namenjenu radovu iskopavanja. Sigurno će vam biti zainteresovan koliko rade. Pre nego što počnete da se kopaju Jednom pre nego što se kašika Bagra ugrize u zemlju, trebalo bi da stavite mesto da proverite da će geodet postaviti prisustvo svih inženjerskih mreža, podzemnih voda i gasovih cevi. Ovo će izbeći opasne situacije, ali i sa bilo kojim zamenama za nastale štete. Generalno se preporučuje da se sve potrebne dozvole opremi da izbegnu bilo kakav problem. Sat vs. količina Najčešće izvedeni rad iskopa pripada iskopanju kućišta, bazena iskopa, baštenskim jezerima, drenažnim jamama, iskopavanjem za inženjerske mreže i slično. Koliko takvi rad? Cena rada iskopavanja zavisi od toga šta radi rad. Na većini manjih i jednostavnijih radova, dobavljači naplaćuju sat vremena. Jednosatna radio-mašina može izaći na 17 do 30 EUR, u zavisnosti od toga koja mašina koja se koristi (TractorBager, Mini-Digger itd.). Generalno, više sati će preuzeti rad, smanjiti sat vremena. Troškovi veće radne snage na zemlji i iskopavanju računaju se na podložni materijal. Međutim, konačna cena za rad može se povećati - dobavljači mogu da napune prevoz stroje i slično. Važno je shvatiti da troškovi iskopavanja mogu takođe uticati na teške uslove, na primer: vlažni terenski, složen pristup sferi iskopavanja (lokacije), korijene drveća, prevelike količine velikih kamenja, naletim na donju vodu Podzemne instalacije. Cijena rada iskopavanja može porasti ili opadati čak i ovisno o roku implementacije i količini rada i njenog raspona.