Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se
Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se

Infrared grejni paneli cena

Tražite električara za infracrvene panele? Imamo 16.271 električara u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Početi

32.351 registrovani profesionalci

85.421 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Cena

Koliko koštaju infracrveni paneli? Za infracrvene panele često pružamo sledeće usluge: fokus, montaža, održavanje, povezivanje. Cene zračećih grejnih panela su oko 216-295 evra po komadu. Keramički infracrveni paneli su obično najskuplji predmet u okviru infracrvenih panela. Dodatni troškovi mogu uključivati: bežični termostat, plafonski okvir za montažu, hromirani nosači za panele, troškove transporta, koji koštaju u proseku 10-70 evra. Kada unesete upit, kontaktiraćemo 16.271 dobavljača. Ne morate više da tražite: cena infracrvenih panela, kod nas ćete dobiti najbolju ponudu i kvalitetan rad.

Takođe videti:Usluge

32.351 registrovani profesionalci

85.421 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Cena za: Infrared grejni paneli

Prosečne cene

Niska cena2 916,00 РСД/komad
Prosečna cena3 324,24 РСД/komad
Visoka cena3 985,20 РСД/komad
Prosečne cene su samo indikativne. Konačna cena usluge zavisiće od veličine, poteškoće, materijala, kvaliteta i projekta. Dobićete tek tačnu cenu od provajdera servisa.
Unesite potražnju
Kalkulator

Cenovnik infrapanela

Da biste naučili tačnu cenu infrapanela, pošaljite upit na naše ovlašćene stručnjake, a zatim dobijate više ponuda. Pogledajte cene za svaku uslugu u kategoriji infrapana.

Infrapanel 250 V.3487455.0РСД / komad
Infrapanela od aluminijumskog lima u prahu sa 250 V snage.
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Infrapanel 900 V.7438.5РСД / komad
Infrapanel od aluminijske ploče u prahu sa snage od 900 V.
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Infrapanel 350 V.4725.0РСД / komad
Infrapanel iz ESG bezbednosnog stakla sa 350 V snage.
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Infrapanel 540 V.6426.0РСД / komad
ESG Strukturirano staklo Infrapanel 540 V.
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Srodni cenovnik

Cenovnik drugih usluga

Grejanje,ElektričarKoliko koštaju grejanje i kuriri? Često pružamo sledeće usluge za grejanje i...
Prikaži više

Da li su vam ove informacije bile od pomoći?

Korisna informacija

Šta treba da znate

Nije važno da li idete u novu zgradu, promenu funkcionalnosti zgrade ili obnove, grejanje toplotnih talasa uvek se može vršiti na relativno niskim troškovima. Takvo grejanje ne zahteva gotovo da nema građevinskog tehničkog pripremnog rada. Upravo prepripremljena veza sa 230 V - bilo u utičnici ili direktnoj kablovskoj vezi. Grejne jedinice mogu se uobičajeno instalirati u postojeće prostorije (na primer, ispod prozora) kao ukrasni zidni dizajn ili udobno za plafon (bez ograničenja nameštaja). U instalaciji će vam definitivno uzeti to: Instalacija infrapanela u standardnu porodičnu kuću ne traje duže od jednog dana, Ugradnja infracrvenih ploča je jednaka takvom "problemu" jer vas uzrokuje da postavite svetiljku. Sobna temperatura: Osećaj kao klasično grijanje, Bez kovitlaka vazduha i prašine, Nema gubitka kiseonika i vlage, bez toplotnih gubitaka, Brzo podešena i postavljena temperatura, Suvi zidovi, bez parova kondenzacije i kalupa. Za razliku od klasičnih infracrvenih sistema grejanja, objekti u sobi i dok se ne zagreje vazduh. Ova metoda štedi energiju potrebnu za stvaranje prijatne klime za stanovnike kuće. Sva tela u sobi nakon grejanja kasnije rade kao sekundarni izvor toplote. I dok sistem ne sadrži nikakve cevi, bojrel, kotlovi ili dimnjake, ne postoje toplotni gubici. Ovo štedi 30 - 50% energije u poređenju sa klasičnim grejanjem. Druga ušteda uzrokuje činjenicu da ćemo sa infracrvenim grejanjem postići uporedivi osećaj toplote kao konvencionalne sisteme na temperaturi vazduha ispod 3-4 ° C. Da bi se smanjila temperatura vazduha samo za 1 ° C štedi 5 - 6% energije. Neki sistemi infracrvenog grejanja ne zahtevaju održavanje. Ne sadrže pokretne delove ili tečnosti. Nakon kupovine dobijate petogodišnju garanciju za greške u proizvodnji proizvoda. Život konvencionalnih sistema grejanja je 15 - 20 godina. Život sofisticiranijih infracrvenih sistema grejanja je preko 30 godina. Često traju do 50 godina. Stalne vrednosti i zaštita životne sredine U prošlosti su na jednoj ruci uzete iz okruženja više sirovina, jer se priroda ponovo razvila (na primer, ulje), ali i upada u okolinu otpadom. InfRavicuring u tom smislu nije samo ekonomski i ekološki, već i obnovljivi oblik grejanja ako ćemo koristiti solarnu energiju pored energije. Na ovaj način svi mogu doprineti ličnoj odluci da zaštite životnu sredinu.