Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Pronađite kvalifikovane stručnjake po pristupačnoj ceni

Infrared grejni paneli
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacVeoma sam zadovoljan čitavim procesom, od odgovora na zahtev za popravku, obavljenog posla, brze ponude i zakazivanja, brze popravke, odlične komunikacije i razumne cene. Ok, hvala.
profile image
Matúš K.Kupac
Zašto Wilio?
33.619 registrovani profesionalci
93.478 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Infrared grejni paneli cena

Koliko koštaju infracrveni paneli? Za infracrvene panele često pružamo sledeće usluge: fokus, montaža, održavanje, povezivanje. Cene zračećih grejnih panela su oko 216-295 evra po komadu. Keramički infracrveni paneli su obično najskuplji predmet u okviru infracrvenih panela. Dodatni troškovi mogu uključivati: bežični termostat, plafonski okvir za montažu, hromirani nosači za panele, troškove transporta, koji koštaju u proseku 10-70 evra. Kada unesete upit, kontaktiraćemo 16.368 dobavljača. Ne morate više da tražite: cena infracrvenih panela, kod nas ćete dobiti najbolju ponudu i kvalitetan rad.

Takođe videti:Usluge
KalkulatorCenovnik infrapanela

Da biste naučili tačnu cenu infrapanela, pošaljite upit na naše ovlašćene stručnjake, a zatim dobijate više ponuda. Pogledajte cene za svaku uslugu u kategoriji infrapana.

Infrapanel 250 V.26 565,29РСД / komad
Infrapanela od aluminijumskog lima u prahu sa 250 V snage.
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Infrapanel 900 V.56 661,92РСД / komad
Infrapanel od aluminijske ploče u prahu sa snage od 900 V.
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Infrapanel 350 V.35 992,15РСД / komad
Infrapanel iz ESG bezbednosnog stakla sa 350 V snage.
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Infrapanel 540 V.48 949,32РСД / komad
ESG Strukturirano staklo Infrapanel 540 V.
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Srodni cenovnikCenovnik drugih usluga
Grejanje,ElektričarKoliko koštaju grejanje i kuriri? Često pružamo sledeće usluge za grejanje i...
Prikaži više
Da li su vam ove informacije bile od pomoći?
Korisna informacijaŠta treba da znate
Nije važno da li idete u novu zgradu, promenu funkcionalnosti zgrade ili obnove, grejanje toplotnih talasa uvek se može vršiti na relativno niskim troškovima. Takvo grejanje ne zahteva gotovo da nema građevinskog tehničkog pripremnog rada. Upravo prepripremljena veza sa 230 V - bilo u utičnici ili direktnoj kablovskoj vezi. Grejne jedinice mogu se uobičajeno instalirati u postojeće prostorije (na primer, ispod prozora) kao ukrasni zidni dizajn ili udobno za plafon (bez ograničenja nameštaja). U instalaciji će vam definitivno uzeti to: Instalacija infrapanela u standardnu porodičnu kuću ne traje duže od jednog dana, Ugradnja infracrvenih ploča je jednaka takvom "problemu" jer vas uzrokuje da postavite svetiljku. Sobna temperatura: Osećaj kao klasično grijanje, Bez kovitlaka vazduha i prašine, Nema gubitka kiseonika i vlage, bez toplotnih gubitaka, Brzo podešena i postavljena temperatura, Suvi zidovi, bez parova kondenzacije i kalupa. Za razliku od klasičnih infracrvenih sistema grejanja, objekti u sobi i dok se ne zagreje vazduh. Ova metoda štedi energiju potrebnu za stvaranje prijatne klime za stanovnike kuće. Sva tela u sobi nakon grejanja kasnije rade kao sekundarni izvor toplote. I dok sistem ne sadrži nikakve cevi, bojrel, kotlovi ili dimnjake, ne postoje toplotni gubici. Ovo štedi 30 - 50% energije u poređenju sa klasičnim grejanjem. Druga ušteda uzrokuje činjenicu da ćemo sa infracrvenim grejanjem postići uporedivi osećaj toplote kao konvencionalne sisteme na temperaturi vazduha ispod 3-4 ° C. Da bi se smanjila temperatura vazduha samo za 1 ° C štedi 5 - 6% energije. Neki sistemi infracrvenog grejanja ne zahtevaju održavanje. Ne sadrže pokretne delove ili tečnosti. Nakon kupovine dobijate petogodišnju garanciju za greške u proizvodnji proizvoda. Život konvencionalnih sistema grejanja je 15 - 20 godina. Život sofisticiranijih infracrvenih sistema grejanja je preko 30 godina. Često traju do 50 godina. Stalne vrednosti i zaštita životne sredine U prošlosti su na jednoj ruci uzete iz okruženja više sirovina, jer se priroda ponovo razvila (na primer, ulje), ali i upada u okolinu otpadom. InfRavicuring u tom smislu nije samo ekonomski i ekološki, već i obnovljivi oblik grejanja ako ćemo koristiti solarnu energiju pored energije. Na ovaj način svi mogu doprineti ličnoj odluci da zaštite životnu sredinu.
Ažurirano na: Nov 15, 2023