Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava

Fotonaponsi sistem cena

Tražite električara za fotovoltaiku? Imamo 21.205 električara u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Počni
32.788 registrovani profesionalci
87.834 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Cena

Koliko košta fotovoltaika? U fotovoltaici često pružamo sledeće usluge: pregled, montažu, pomoć u dobijanju novčane pomoći. Cene fotonaponskih ćelija su oko 3200-3600 evra po komadu. Najskuplja stavka u fotonaponskoj opremi je obično postavljanje fotonaponskih panela na teško dostupna mesta. Dodatni troškovi mogu uključivati: energetski sertifikat, pretvarače napona, nosive konstrukcije, koji koštaju u proseku 20-150 evra. Kada unesete upit, kontaktiraćemo 21.205 dobavljača. Ne tražite dalje za svoju fotonaponsku cenu, sa nama ćete dobiti najbolje ponude i kvalitetan rad.

Takođe videti:Usluge
32.788 registrovani profesionalci
87.834 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Cena za: Fotonaponsi sistemProsečne cene

Niska cena43 510,50 РСД/komad
Prosečna cena46 801,53 РСД/komad
Visoka cena48 600,00 РСД/komad
Prosečne cene su samo indikativne. Konačna cena usluge zavisiće od veličine, poteškoće, materijala, kvaliteta i projekta. Dobićete tek tačnu cenu od provajdera servisa.
Unesite potražnju
KalkulatorCenovnik PhotoVoltaiki.

Da biste naučili tačnu cenu fotonaponskih slika, pošaljite zahtev našim sertifikovanim stručnjakom, a zatim dobijate više ponuda. Molimo pogledajte cene za svaku uslugu u kategoriji fotonaponske.

Pripremni rad472,50РСД / sve
Pripremni rad pre instaliranja panela do 8 panela
Zajedno
sve
Unesite potražnju
Instalacija prevoznika za fotonaponske ploče202,50РСД / komad
Instalacija prevoznika za fotonaponske ploče za sidrenje u pločicu, valovit lim
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Promena napona.17 550,00РСД / sve
Instalacija i povezivanje naponskog pretvarača iz DC - AC na bifaz
Zajedno
sve
Unesite potražnju
Solar fotonaponski sistem32 400,00РСД / sve
Solar jednofazni fotonaponski sistem domaćinstava sa potrošnjom do 3500 kVh. Instalirana elektrana elektrane 2.12 KVP. Sistem uključuje: 8 k SOLAR 270 VP Photovolta Panel, zaštita od prenapona, konektori i kablovske i podrške.
Zajedno
sve
Unesite potražnju
Srodni cenovnikCenovnik drugih usluga
ElektričarKoliko košta električar? Često pružamo sledeće usluge za električare: priključak struje, ugradnja...
Prikaži više
Da li su vam ove informacije bile od pomoći?
Korisna informacijaŠta treba da znate
Prednosti solarne energije Solar fotonaponska energija je čista energija Jedan od glavnih razloga da se odluči za solarnu energiju je svesno da radite nešto dobro za životnu sredinu. Za razliku od tradicionalnih izvora energije, PV paneli u proizvodnji električne energije ne ispuštaju štetne staklene bašte, oni ne zagađuju podzemne vode ili na drugi način ne iscrpljuju nikakvo prirodne resurse. Pored toga, pomažete da zaštitite planetu tako što ćete smanjujući svoju zavisnost od neobnovljive energije. Svaki put kada koristite solarnu energiju, umesto da koristite fosilna goriva, pomoći ćete da sačuvate netaknute Zemljine resurse, a još najmanje jedna generacija. Solarna FV energija je tiha i neupadljiva Nećete se morati da brinete da će zvukovi u proizvodnji solarne energije biti ometani kada ste kod kuće ili u bašti, jer bi bilo na nekim tradicionalnim dizel generatorima ili drugim neto energetskim alternativama. Za razliku od nekih sistema za proizvodnju energije, energija Sunca FV je potpuno tiha i ne ometa vaše svakodnevne aktivnosti. Na isti način fotonaponski paneli su vizuelno neupadljivi. Većina vlasnika kuća odlučuje da postavlja fotonaponske solarne ploče na krov na mestima koja nisu vidljiva sa nivoa terena, koristeći inače neiskorišćeni prostor nekretnine. Čak je i ugradnja FV solarnih panela jednostavna i laka, bez prekida rada domaćinstva. Solar FV Energi smanjuje energetske račune Solar fotonaponski energetski sistemi mogu smanjiti energetski račune nekoliko značajnih načina. Pošto napravite deo sopstvene električne energije, možete značajno smanjiti finansije koje plaćate svojim provajderom energije. Ako živite u regionu gde cene energije rastu i padnu potražnju nakon toga, imate sreće. Mnoge vlade pružaju subvencije da pokrivaju inicijalne troškove za instaliranje FV panela putem poreskog olakšica i drugih programa podsticaja. FV ploče ne zahtevaju veliko održavanje Operativni troškovi fotonaponskih panela je minimalan, čak i u poređenju s drugim čistim izvorima energije. To je u velikoj meri zbog činjenice da solarni paneli zahtevaju malo održavanje, uključujući dugoročno, jer u osnovi nema pokretnih delova, nema šta da se prekine i ne treba redovno podmazivanje za održavanje njihove funkcionalnosti. Oni rade sami. FV solarni sistemi mogu se prilagoditi Neka vaše energetske potrebe budu bilo koji, solarni paneli se mogu konfigurirati kako bi odgovarali vašim zahtevima. Bez obzira da li imate manorsku kuću ili modernu porodičnu kuću, možete da dizajnirate tačan sistem koji je potreban da napravite energiju koju planirate i trebate da iskoristite prednost. Fotonolničke solarne panele pružaju čistu i obnovu energiju koja je za otkup novčanika. Svaki put kada pogledate mesečne račune, osmeh ćete se kada saznate koliko ste uštedjeli kroz fotonavolteike tokom cele godine. Pored toga, bićete ideja da radite nešto za održivost prirodnih resursa i spasilačke planete, aerodrom u srcu dobar osećaj.