Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Pronađite kvalifikovane stručnjake po pristupačnoj ceni

Drvene ograde,Stolarija
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacVeoma sam zadovoljan čitavim procesom, od odgovora na zahtev za popravku, obavljenog posla, brze ponude i zakazivanja, brze popravke, odlične komunikacije i razumne cene. Ok, hvala.
profile image
Matúš K.Kupac
Zašto Wilio?
33.619 registrovani profesionalci
93.478 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Drvene ograde,Stolarija cena

Koliko koštaju drvene ograde? Za drvene ograde često pružamo sledeće usluge: premeravanje terena, projektovanje drvene ograde, izrada i montaža ograde. Cene drvene ograde su oko 15-35 evra po m2. Najskuplji predmet u drvenim ogradama je obično javorovo drvo. Dodatni troškovi mogu biti: oprema za kopanje temelja, brusilica, lak za drvo, što u proseku košta 15-60 evra. Kada unesete upit, kontaktiraćemo 25.503 dobavljača. Ne tražite dalje: cene drvene ograde, kod nas ćete dobiti najbolju ponudu i kvalitetan rad.

Takođe videti:Usluge
KalkulatorCenovnik Drvenih ograda

Da biste naučili tačnu cenu drvenih ograda, pošaljite potražnju našim dokazanim stručnjacima, a zatim dobijate više ponuda. Pogledajte cene za svaku uslugu u kategoriji drvenih ograda.

Fence COLUMN NEIMEMPNOVA4 030,60РСД / komad
Zatvori ograde unimprogrrane drvene postove i mane prečnika od 100 - 150 mm sa padnim i sabijanjem, ali bez kolapsa konja
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Kolona ograde impregnirana4 340,64РСД / komad
Oprema drvenih stupaca ograde i lukova prečnika 100 - 150 mm sa padnim i sabijanjem, ali bez rukava bunara, impregnacije donjeg dela slajda ili katrana pre nego što se namiri
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Drvena ogradna lamela.2 893,76РСД / komad
Drvena ograda Lamella 180 k 180 cm Prirodno impregnirano
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Drvena ograda3 307,16РСД / komad
Drvena ograda 178 k 80 cm Prirodno impregnirano
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Srodni cenovnikCenovnik drugih usluga
Ograde i kapijeKoliko koštaju ograde i kapije? Često pružamo sledeće usluge za ograde i...
Prikaži više
Da li su vam ove informacije bile od pomoći?
Korisna informacijaŠta treba da znate
Prilikom izgradnje drvene ograde, faktor je određivanje mnogih cena. Dobra vest je da drvene ograde pripadaju tržištu za čvrste ograde najjeftinije. Pri tome nude ne samo kvalitetnu zaštitu i životni vek, već i prirodni materijal. Cena drvene ograde određuje se za zajednički metar. Cena drvene ograde je od 40 do 100 i više evra. Naravno, brojni faktori odlučuju o rezultirajućoj ceni. Najskuplji deo drvene ograde je naravno, materijalno i rad. Materijal se može podeliti u dve kategorije. Prvo su slovačka šuma. Meka poput acata, smreke ili bora. Oni pripadaju najjeftinijoj ogradi prenosa. Međutim, potrebno je računati na redovno održavanje i niži život. Okaška Okaškama su masivna, drveta tvrda, ali cena je nešto veća. To je slovački drvo, pa je drvo dostupan, obično nema potrebe da čeka i sa parcelom desetina godina pri odgovarajućoj nezi. Egzotična šuma - dolaze iz Južne Amerike ili Afrike. Evo je cene najviša. U isto vreme, oni imaju egzotične ne samo imena, već i izgled. Ovo je borba protiv dugog života. Ovo su masovne ograde koje zaslužuju kvalitetne okove, obrade i na taj način prirodno povećavaju cenu za rad. Međutim, bila je sramota da napravim takvu ogradu. Dodaci drvenoj ogradi se mere različite. Možete da koristite vrh kovanja, razne luksuzne pribora ili izreke. To je najzahtevnija obrada, to je, naravno, veća cena ograde. U cenu takođe utiče na površinski tretman koji se odlučite za lečenje i slikanje. Drvena ograda morate da slikate kvalitetne lakove čija cena takođe varira. Ovde je preporučljivo da se direktno savetuje sa stolarima koji će preporučiti odgovarajuće osnovne farbanje i premaze. Da bi cena Torba razlikovala da li je to zgrada nove ograde ili, na primer, popraviti je. Orpava na drvenim polu-semierima je lakše, moguće je zameniti samo oštećene ploče i stoga je takođe i drvena održavanje ograde znatno jeftinije od drugih vrsta ograde. Troškovi rada za stabinologije i održavanje i obnovu drvene ograde variraju od regiona i kvaliteta. Međutim, možete da uporedite različite majstore i stolare u Vilio, koji će biti ugrizao kao reference i citat. Pronađite svog gospodara, skripte savršene drvene ograde na najpoželjnijoj ceni.
Ažurirano na: Nov 15, 2023