Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Zidarski radovi,Zidar
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.619 registrovani profesionalci
93.490 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Zidarski radovi,Zidar

Da li vam je potrebna usluga u oblasti zidarstva, zidar? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za betoniranje, izgradnju potpornih zidova, oplate. Cena radnika najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: završni radovi, čišćenje posle rada, cigle, blokovi, popločavanje, beton, fugovanje, koje će vam pružiti jedan od naših 25.083 zidara u datoj kategoriji.

Takođe videti:Cene
Koje vrste materijala se obično uživaju u zidama zidanja?
Trehlala. To je kvalitetan i izdržljiv materijal koji će izgledati dobro i stilski ceo život nekretnina. Cigle postoje tokom celog stila stila, od tradicionalne crvene do moderne teksture i boja. Obično se proizvode od gline, peska, vode, a ponekad i pepela. Različite vrste opeka mogu sadržati različite sastojke koji se mešaju i zatim formiraju. Kada se cigle oblikuju, oni sagorevaju. Hrokene cigle Bricke se čuvaju u gazištu, ligamentu, krstu ili polumotajućim. U ovoj vrsti zivota naglašena, naglašava se naglasak da bi stvorio jedinstvene spojeve. Masoni zidanja se prvo kontrolišu i zatim ravnomerno ispunjeni konvencionalni ili cementni malter. Spojevi se mogu ispuniti do ravnine jakne. Nakon udaranja, sloj za olakšanje vode je zatvoren tako da vlaga ne prodire u zidarstvo. Poroketon. Preferiranje je lagana građevinska materijala koja se proizvodi od punila (peska ili leteća pepela), vezivo (kreča i cementa), aditiva za formiranje vode i gasa. Njegova upotreba u zidanom radu olakšava činjenicu da je dostupna u obliku blokova, kao i u obliku kompletnih sistema za izgradnju zidova i plafona. Stoga je lagana, njegova upotreba štedi troškove u dimenzioniranju podrške strukturama i transportu. Porbetonski blokovi su veći od opeke. Oni koji uživaju na nosaču i perifernim zidovima imaju olovke i žljebove, čineći Maltu samo u horizontalnim zglobovima. Tako su takođe potrebni i mnogo manje zglobova zgloba i zidane djela. To je nezapaljivo, reguliše omjere vlažnosti u unutrašnjosti i zamrzava je. Stone Murviva. Stoga je redar zida tretiran kamenim blokovima koji se mogu naći u višestrukim oblicima i obrascima. I kamenolomi kamen, takođe poznat kao robusni kamen koji se čuva kao "masonski ruševina". Rezultat je manje čist u izgledu i zidovima bez redovnog obrasca. Umesto toga, kamenolomi kamen pruža autentičan izgled koji može izgledati sjajno. Betonski blokovi Beton je sličan cigli. Pošto su betonski blokovi mnogo veći od opeka, ovi zidarski rad uzima mnogo kraće. Betonski blokovi su, dakle, veoma popularan građevinski materijal. Pored toga, obično su pristupačniji od opeke i takođe su otporne na vatru. Često se koriste uglavnom na temeljima.
Koje vrste zidarskih dela mogu da naručim?Masonski radni saveti
Cigle od opeke i betonskih blokova Kameni kamen, ili zidovi od opeke, potporni zidovi, postovi, dekorativne ili funkcionalne strukture Izgradnja i popravka dimnjaka Popravak oštećenih zidova i razmena oštećenih ili ludih opeka i zida Izgradnja kamenih zidova sa ili bez Malte Kasting betonskih stubova, osnova, podloške Popravke cementa Postrojenje i istezanje zidova Hidroizolacije Osnove betona, blokova ili kamena Instaliranje pločice prirodnog ili veštačkog kamena Beton Instalacija i rekonstrukcija ukrasnog kamena i arhitektonskih detalja kao što su prozorske prage, Arkiere i slično. Instaliranje kamenih staza, terasa, požara, stepenice Sipanje betonskih stepenica i trotoara Dolazak iz betona, šljunka, pločica ili od kamena
Savet i saveti
Dobar zadatak je osnova Zapišite u zadatku opis kojim radom morate da izvršite i u kojoj mjeri da biste tačno razumeli šta je vaša ideja. Proverite za realizaciju Da bi bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, proverite rad tokom svog kursa kao i nakon što ga dovršava. Budžet i vreme Ne zaboravite da dodate svoje zahteve za završetak implementacije. Ako imate određeni budžet koji treba slediti, imajte na umu da je provajder servisa već na početku.
Često postavljana pitanja
Zašto tražiti stručnjaka za zidanje u Vilio-u?
Tražite zgodnog stručnjaka za zidanje zida? Bez obzira da li treba da predložite kuću za pokretanje soba, višak sledećeg sprata, zamenite jezgru ili promenite stan, mi ćemo vam pomoći da pronađete stručnjaka za zidanje koje to može podnijeti. Naši masoni mogu da podnesu sve sa položaja garaže, kroz pobunu potkrovlja, dodajući zimske bašte u zgradu kuće iz Fondacije. Ušteda vremena i novca upoređujući ponude i odabirom najboljih ocenjenih majstora iz vašeg okruženja. Vilio će vam pomoći da pronađete zidane stručnjake koji će sve napraviti od temelja, zidova nosača i stubova do dimnjaka ili kamina. Kvalitet, po povoljnoj ceni i kada vam treba.
Koji su masonski rad?
Masonski rad uključuje izgradnju svih konstrukcija kombinovanjem materijala pomoću maltera. Malta je oblik cementa koji drži strukturu opeke, betonskih, kamena, mermera i drugih materijala nakon sušenja. Masonski materijali se koriste za zidanje zida, ali i prirodno se pojavljuju u prirodi.
Kako pronaći ekspert za zidanje u mom kvartu?
Najbolji način da nađete stručnjaka za zidanje rada je ulazak u potražnju Vilio-a. Vašu potražnju poslaćemo stručnjacima potrebnim kvalifikacijama i moći ćete da izaberete iz nekoliko menija iz masona koji znaju da posao treba da uradi kada vam treba. Zatim uporedite ponude, pročitajte rejting i preglede korisnika i pogledajte fotografije završenog zidanog rada da birate pravu osobu na vaš projekat.
Mogu li da učinim zidari da radim sam?
Mnogi zidni rad je složeniji nego što se to može činiti. Dekorativni zid u baštu koja nije nazalno takođe može da izgradi domaću šilu. Ali u pogledu zgrade zidova podrške, izgradnje temelja ili je neophodno da se majstor zna da zna u skladu sa arhitektonskim planovima i crtežima, više volite da ostavite ovaj rad na profesionalcima. Bićete sigurni da ste sigurni da su svi zidarstvo napravljeni kvalitet i da će zgrada biti sigurna i izdržljiva.
Imam materijal na zidu na zidu da me dostavi ili je mason donosi tvoje vlastite?
Bricke i drugi građevinski materijal moraju se platiti ili dostaviti ili dostaviti nakon konsultacija sa masonom. Uvek budite sigurni da imate sav potrebni materijal. Najbolje je da se složite koji materijali moraju biti kupljeni, pre nego što potvrdite citat na zidove.
Koliko dugo traje zidarstvo?
Dužina zidanog rada zavisiće od čega vrsta posla, od količine potrebnih pripremnih radova i koliko brojila će biti zidanje. Manja zidavica može da se bavi zgodnom masonom za nekoliko sati, dok veće projekte kao što su zgrada zgrade, traju nekoliko nedelja.
Koji je materijalni tip najbolji od zidane radove?
Odgovor na ovo pitanje u velikoj meri zavisi od određenog projekta. U zavisnosti od stila, potreba i strukturnih plasmana koji će biti zidarstvo je prikladno razmotriti različite materijale. Na primer, ako se struktura nalazi u spoljašnjosti, to će biti potrebno da budete materijal koji je izdržljiv i vremenski otporan na vreme. S druge strane, ako će elementi dizajna enterijera biti važniji pojavljivanje konačnog proizvoda, umesto kojih je otporan.
Koliko dugo zivodo?
Zavisi od vrste masarnog rada koji treba da se uradi, iz iznosa potrebnih pripremnih radova i koliko brojila će biti masonari. Prosek masona može da položi 280 do 500 opeka dnevno. Manji rad se može obaviti za nekoliko sati, dok veći projekti poput zgrade zgrade mogu trajati nekoliko nedelja.
DemonstracijaDemonstracije realizacija naših provajdera
profile image
Zidarski radovi,Zidar
Slaven O.
profile image
Zidarski radovi,Zidar
Aco P.
profile image
Zidarski radovi,Zidar
Milos C.
profile image
Zidarski radovi,Zidar
Simo B.
profile image
Zidarski radovi,Zidar
Branislav L.
profile image
Zidarski radovi,Zidar
Stanislav Y.