Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Zidanje terase
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.620 registrovani profesionalci
93.507 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Zidanje terase

Da li Vam je potrebna usluga u oblasti izgradnje terasa? Vilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za pripremu podloge za terasu i betonsku ploču, montažu i fiksiranje konstrukcije, postavljanje poda, ankerisanje i montažu stubova, montažu krova. Cena izrade trema kod kuće obično zavisi od spektra usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: četke, boje i lakovi ili alati koje pruža jedan od naših 24.651 graditelja u kategoriji

Takođe videti:Cene
Usluge
Šta su građevinari terasa?
Terasa je ugradila stollarke i građevinske terase koje znaju da ravnomerno stave odbora i da ih poprave da stoje u vremenu. Oni će vam pomoći da postignete željeni dizajn u vašoj bašti dok je osiguravanje da je vaša terasa osigurana, posebno ako je instalirana oko bazena. Vodoinstalateri Terase se mogu specijalizovati za jednu vrstu terase ili određene materijale terase. Oni sadrže:
Terraces
Ako vam se sviđa prirodni izgled drveta, ništa neće pregraditi terasu tvrdog drveta. Takva terasa izgrađena od kvalitetnog drveta traje mnogo godina, ali zahteva redovno održavanje kako bi se izbeglo oštećenje vremenskih neprilika. Nedostatak je da instalacija može potrajati duže.
Borove terase
Modifikovani bor, iako nije toliko jak ili izdržljiv od tvrdog drveta, još uvek je popularan izbor za terase čija je instalacija lakša i jeftinija. Ako vam se ne sviđa izgled sjajnog bora može se obojiti ni na jednoj boji koju želite. Bor je zaštićen od truleg, gljiva i termina, ali biće potrebno jednom godišnje u naftu.
Kompozitne terase
Kompozitne terase kombinuju drvena vlakna recikliranom plastikom i pružaju prirodan izgled drvenih terasa bez održavanja. Ovaj jak pod je otporan na vlagu i bledi, ne zagreva i je anti-klizanje, tako da je to idealan na primer na bazen. Kuka je to obično košta više od ostalih vrsta terasa.
Terasa od vlakana
Betonske ploče izrađene od vlaknaste cementa su alternativa koja se može osmisliti sa bilo kojim izgledom koji želite da imate u bašti. Kao što su kompozitne terase, imaju nisko održavanje i otporni su na toplotu, vlagu i štetočine.
Često postavljana pitanja
Zašto rezervisati graditeljske terase kroz Vilio?
Vreme u Slovačkoj je ugodno veći deo godine i omogućava vam da ga koristite u velikoj meri spoljni svemir. Imate li dovoljno prostora u bašti? Slobodno stanite blizu terase koja će postati popularno mesto ne samo vas, već i vaših prijatelja i gostiju. Ako niste iskusni stolarija, trebat će vam pomoć od profesionalaca prilikom postavljanja nove terase. Bez obzira da li razmenjivate staru, istrošenu terasu ili plan za ukupno novog tvrdog drveta, kompozitne terase ili betona, u Vilio ćete naći dostupne lokalne stručnjake za terase. Većina naših proizvođača terase rade nezavisno od velikih kompanija, što održava niske troškove, ali ne i na štetu kvaliteta. Pročitajte stolare i graditeljske terase u vašoj blizini prethodnih zadovoljnih kupaca i pronađite nekoga kome možete verovati da vaša terasa snova postane stvarnost. Slobodno unesite ovaj zadatak danas sa cenom koju ste spremni da platite. Zatim samo sačekajte menije i odaberete najpovoljnije.
Da li je potrebna dozvola za terase?
GRAĐEVINA TERASA Uglavnom je potrebna da ne dozvoli posebne građevinske dozvole. Ako planirate da napravite na vlastitom zemljištu, a podni plan ne prelazi odgovarajuće područje, nije potrebno konkurisati za građevinsku dozvolu. Ako želite drvenu terasu sa krovom Pergola i zastakla, biće bolje informisani o nadležnoj zgradi da li to neće zatražiti zahtev za građevinsku dozvolu. Dobro je ne odobriti i ne zanemariti ovaj korak kroz bilo kakve komplikacije.
Koji se materijal koristi za terase?
Svi dostupni materijali koji se koriste za izgradnju terase imaju svoje prednosti i nedostatke onih koji zavise od željenog izgleda i praktičnih ili bezbednosnih aspekata. Kompozitni terase su popularna alternativa drvu jer je lakše zadržati, ali mnogi ljudi više vole samo prirodno drvo.
Koja je vrsta terase pogodna za česte šumske požare?
Ako živite u području ugroženim vatrom, postoje alternative drvenoj i kompozitnoj terasi. Vatrootporni dodaci uključuju aluminijum, cementni vlakna i betonske terase. Oni se mogu dizajnirati tako da podsećaju na tradicionalne drvene terase.
Koliko dugo se dešava zgrada terase?
Koliko dugo se dešava zgrada terase? Vrijeme koje projekat građevinske građevine terase zauzima zavisi od njegove veličine i složenosti. Može potrajati od nekoliko dana na nekoliko nedelja. Nije predviđeno da, pored daske za polaganje, može uključivati i iskopavanje otvora za panjeve i postavljanje podloge ili beton da podrži terasu.
Koliki je cena terase?
Cena terase varira u zavisnosti od vrste terase koju odaberete, instalaciju i druge faktore. Vaš dobavljač će vam pružiti procenjeni citat da možete da uporedite sa drugim kompanijama.