Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Zidanje ograde
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.619 registrovani profesionalci
93.486 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Zidanje ograde

Da li Vam je potrebna usluga u oblasti izgradnje ograda? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za ispitivanje područja, kopanje rupa za stubove, botovanje, spajanje delova ograde. Cena postavljanja ograde obično zavisi od spektra usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: betonu, mrežici i alatima koje pruža jedan od naših 16.694 graditelja u kategoriji

Takođe videti:Cene
Vrste ograde
Betonska ograda Betonske ograde su popularne za njihovu trajnost, nisku gustinu održavanja, bezvremenski klasični stil i visoke nivoe privatnosti koji pružaju. Gorusna ograda Možete da prilagodite stil zidane ograde ili možete da napravite ogradu koja će vizuelno ujediniti vašu imovinu sa susednim. Staklo Staklena mačeva se obično koristi za ogradene bazene i balkone. Otopiti ogradu Karakteristike su popularne za svoju pristupačnost. Izrađeni su od žičane mreže koja je podržana metalnim postovima u redovnim intervalima. Drvena ograda Kao ograda od opeke, drvena ograda može se prilagoditi vašem domu. Drvene ograde kroz njihov izgled upotpunjuju prijatan osećaj ugodne bašte.
Često postavljana pitanja
Zašto tražiti ograde na Vilio?
Da li treba da napravite novu ogradu ili popravite već postojeću ogradu? Ograde štite ne samo vašu privatnost, decu i kućne ljubimce, već i vašu imovinu. Bez obzira da li je potrebno da sagradite metalnu ogradu, ogradu kože, ogradu od opeke, betonske ograde, drvenu ogradu, plastičnu ogradu, ili će vam pomoći živice ili će vam pomoći da pronađete to istinski stručnjak koji to može učiniti. Iskusni stručnjak koristiće prave materijale i opremu i brinuti se o rezultatima kvaliteta za najbolju cenu. Bez obzira da li je potrebno da izgradite novu ogradu ili popravite postojeću ogradu, Vilio će vas naći najbolje stručnjake za ograde u vašem kvartu.
Da li da izgradim novu ogradu ili popravim postojeću ogradu?
To zavisi od trenutnog stanja ograde, od starog, od raspoloživih materijala i budžeta koji imate na raspolaganju. Tipično možete dobiti više vremena u zamenu ili ispravku pokvarenih delova pre nego što izgradite novu ogradu. Pa, ako je zidanje ili betonska ograda nestabilna i naginjanje, ako se drvo sruši i pukne, ili je metalna ograda potpuno zahrđala, došlo je do vremena za novo.
Zašto bih se uputio profesionalcima da izgradim ogradu?
Ako koristite stručnjake za usluge da biste izgradili ograde, bićete sigurni da će ograditi biti izgrađen na profesionalnom nivou. Pokušajte da napravite ogradu bez odgovarajućih alata, opreme ili znanja može dovesti do slabo izgrađene ograde koja može biti opasna ili neće izgledati estetski.
Koliko je ograda?
Cena ograde će se razlikovati u zavisnosti od vrste ograde koju odaberete da uklonite staru ogradu, od vrste ograde, dužinu ograde ako je potrebna kapija i drugi dodaci.
Kako da znam da li moj dobavljač ima odgovarajuće iskustvo?
Prava stručnjak za veštinu za ogradu biće spreman da odgovori na bilo kakva pitanja koja vas zanimaju i naučiće vas sa različitim opcijama ograde koje postoje.
Koliko dugo će trajati moj novi zaplet?
Drvene ograde obično traju 10 do 12 godina, ograda od opeke traje otprilike 50 godina i gabionske ograde mogu izdržati 100 godina. Naravno, prirodne pojave kao što su poplave, padajuće grane drveća, poplava i oluja mogu prouzrokovati oštećenja, pa će to morati da popravi ogradu. Redovno održavanje i nega može proširiti život vašeg ograde.
Koja vrsta ograde je najbolja?
Ono što je vrsta ograde najprikladnija za vašu imovinu, zavisi od vašeg budžeta, koliko je ograda za održavanje, od toga da li imate kućne ljubimce ili pse kojim morate da sprečite da pobegnete i od toga da li želite da se ograda bude vidljiva ili želite imati privatnost. Najpoželjnija opcija je obično drvene ograde, ali metalne ograde imaju manje održavanja i izdržljivija su.
Koliko će trajati skup ograde?
Kako će se takođe odvijati iz odabranog materijala, dužine ograde, poteškoće od terena i drugih faktora. Međutim, uglavnom je 3 do 5 dana, uključujući uklanjanje stare ograde, pripreme i ugradnje nove ograde. Neke vrste ograde postavljaju se brže od drugih.
Da li bi ograda trebala biti horizontalna ili tragačka teren?
Prilikom izgradnje ograde na neravnomernom terenu je jedna opcija za gledanje kopnenog terenija. U ovoj metodi je primjeren za nagib zemlje prilično neznatno, a ne.
Kako da otkrijem koja je ograda najbolja za mene?
Postoje različite vrste ograde koje odgovaraju različitim potrebama. Neke ograde pružaju viši nivo sigurnosti, drugi pružaju više privatnosti. Stručnjak za ogradu moći će da kaže prednosti i nedostatke različitih vrsta ograde
Šta uključuje građevinarstvo ili korekciju ograde?
Kako je popravka ograde?
Popravak ograde varira u zavisnosti od vrste ograde i stepena štete - stručnjak za popravku ograde mora da proceni situaciju na licu mesta i da vam pruži preporuke. Ali ako trebate da napravite novu ogradu, projekat se uglavnom odvija na sledeći način:
Odabir ograde
Prvi korak prilikom izgradnje ograde leži u odluci za određenu vrstu materijala. Ako niste sigurni u kojoj ogradi morate da izaberete, zamolite stručnjaka da vam pomogne da odaberete i naručite svoju najprikladniju ogradu za svoju zemlju. Ne zaboravite svoje komšije. Zadržali biste svoje komšije pre nego što izgradite ogradu.
Priprema za zgradu ograde
Instalacija ograde započinje pripreme. Oni uključuju merenje i označavanje područja ograde, osiguranje da se mačevanje nalazi na granici zemljišta, uklanjajući drveće i druge prepreke. Nakon merenja ograde, otvori za ugao, srednja i kolone kapije moraju se udariti.
Graditi ogradu
Postavljanje betonske smeše za brzo bojenje, postavljeni su krajevi, ugao i kolone kapije. Potrebno je proveriti da li su stupci ostavljeni ravno na da li su usredsređeni na liniju ograde i da li su na pravoj visini. Zatim instalira ili briše ostatak ograde između stupaca. Konačno, kapija je instalirana i provjerava da se to nesmetano otvara i zatvori.
Savet i saveti
Dobar zadatak je osnova Ispravljanje ograde varira u zavisnosti od vrste ograde i stepena oštećenja. Ako je to struktura ograde, važno je imati određenu vrstu ograde i kao i zemljište. Pišite da unesete najtačniji opis zadatka da biste tačno razumeli šta je vaša ideja. Proverite za realizaciju Da bi bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, proverite rad tokom svog kursa kao i nakon što ga dovršava. Budžet i vreme Ne zaboravite da dodate svoje zahteve za završetak implementacije. Ako imate određeni budžet koji treba slediti, imajte na umu da je provajder servisa već na početku.
DemonstracijaDemonstracije realizacija naših provajdera
profile image
Zidanje ograde
Milosz G.
profile image
Zidanje ograde
Stanislav D.
profile image
Zidanje ograde
Stjepan K.
profile image
Zidanje ograde
Stevan V.
profile image
Zidanje ograde
Simeon J.
profile image
Zidanje ograde
Dragoslav Z.