Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Zavese,Zavese po meri
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.627 registrovani profesionalci
93.648 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Zavese,Zavese po meri

Da li vam je potrebna usluga zavesa? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za pregled i fokus, zavese po meri, postavljanje zavesa. Cena zavesa i zavesa obično zavisi od spektra usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: karnisi, kuke, čišćenje zavesa koje pruža jedan od naših 17.538 stručnjaka i krojačica u datoj kategoriji

Takođe videti:Cene
Korisna informacijaŠta treba da znate
Koja je naša usluga ugradnje zavjesa izuzetnog i zašto je pogodna za svako mesto? Bešavna saradnja koja vam štedi vreme Kada ste izabrali savršene zavese za svoj dom, možete se pretvoriti u Vilio usluge koje će vas savetovati sa vašim zavjesima i svima ostalima. Nije potrebno zategnuti ili brinuti da je radni san. Samo rezervišite uslugu za svoj dom (ili svoje radno mesto) i pošaljećemo čudovište zavese koje sigurno i neprimetno postavljene barove i vlasnike. Iskoristite specijalizovano osoblje Monetari držača za zavese koji rade sa iskusnim i visoko kvalifikovanim stručnjacima. Oni će doneti svu potrebnu opremu i alate potrebne za instaliranje zglobnih fitinga. Naši stručnjaci su već sproveli nebrojivi iznos takvih instalacija, tako da možete biti sigurni da će naručivanje usluga biti efikasna i sa maksimalnom pažnjom. Garantovani kvalitet Naš cilj je da vam donesemo željene rezultate kao najefikasniji način kroz uslugu koja će vas usrećiti. Fleksibilne opcije rezervacije Skupština za zavese je jedna od tih sitnih radova koje smo spremni da vam pomognemo cele nedelje, čak i tokom zvaničnih praznika i bez daljnjih troškova. Zato otvorite našu praktičnu mrežni obrazac i rezervišite vremenski deo koji vam najviše odgovara. Alternativno preuzmite Vilio za Android ili IOS i podesite termin preko njega. Bavimo se svim vrstama skupštine zavese. Kada se dogodilo vreme za naručivanje usluga, poslaćemo vašu iskusnu tehniku da se bavi vašom radom. Morate imati na umu da su naši radnici izvršili bezbroj ugradnje zavese i znati sve što treba da se zna o ovom određenom zadatku. Oni vam takođe pružaju korisne savete i predloge. Vrste šarki koje možemo da postavimo za vas: Jednostavne i dvostruke šipke; Zavjese; Viseće zavese bez obzira na vrstu priloga; Panel zavese, zavjese vrata. Drugim rečima, moći ćemo da vam pružimo kompletno rešenje za vašu situaciju bez obzira na sve zavese ili zavese. Često postavljana pitanja Pitanje: Koliko će se održati usluga? Odgovor: Profesionalni radnik obično je potrebno oko 1 sat za montiranje 2 šine zavese i dodatnih 15 minuta za viseće šarke. Sve zavisi od toga koliko je uhvaćeno da se montira i takođe iz njihove dužine. Napomena: Uzmite u obzir da vreme može varirati u zavisnosti od vrste i veličine šine. P: Dajete li olakšice za zavese? Odgovor: Obezbeđivanje zavjesa i pribora je na vama. Kada tehničar stigne na neko mesto, držite ih spremni. Pitanje: Možete li mi pomoći da instaliram vaše roletne? Odgovor: Da, ugradnja roleta je još jedan posao sa kojim vam možemo pomoći. Samo se uverite da ćete nakon dolaska tehnike imati roletne i sve alate na raspolaganju.