Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se
Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se

Vrtlar

Tražite baštovana za baštu i radove na otvorenom? Imamo 12.696 dobavljača u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Početi

32.332 registrovani profesionalci

85.351 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Da li vam je potrebna baštenska usluga i rad na otvorenom? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za košenje, šišanje, đubrenje, plijevljenje, baštovanstvo, baštu i zelenilo. Cena uređenja i spoljašnjih radova najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: servis sistema za navodnjavanje, zimsko održavanje bazena koje pruža jedan od naših 12.696 baštovana u kategoriji

Takođe videti:Ceni

32.332 registrovani profesionalci

85.351 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Često postavljana pitanja

Koje veštine vrtlar?
Iskusni baštovan je stručnjak i priznaje se u različitim temama od ekologije zemljišta nakon fiziologije biljne. Obezbediće vam konsultacije i pomoći da planirate vrt. Savet sa izborom biljaka koji su najprikladniji za klimu i lokaciju vaše imovine. Savet sa kupovinom tih ispravnih biljaka ili semenki. Pobrinut će se za sadnju novih cveća i stabala. Osigurava zalijevanje i oplodnju biljaka. Pomoći će u lečenju plesni i biljnih bolesti i sprečiti njihovu pojavu. Pobrinut će se za održavanje tla za optimalan rast biljaka. Buroni raspolažu i brinu o daljnjem radu potrebnom za održavanje bašte.
Zašto angažovati baštovan?
Nemate vremena da se posvetite svim radu u bašti? Iskusni baštovan će vam pomoći sa spoljnim radom - košenje travnjaka, odbacuje korove, sjaje i tretira drveće protiv štetočina, biljnog cveća i pomaže vam u podešavanju terena. Pronađite iskusnog profesionalca koji se brine da ne provedete redak slobodni trenutak da radi u bašti, ali umesto molima da se ovaj put koristi da se opuste sa prijateljima i porodicom.vilio će vam pomoći da pronađete pametne bašte u vašem okruženju Pusti posao.
Šta čini baštovan?
Vrtlar je stručnjak za zaštitu bašte, uključujući cveće, drveće, komunalne biljke, travnjake, osigurava odlaganje korova da li zaštita od štetočina i drugog spoljnog rada. Može vam pomoći u svemu što vam treba u bašti.
Zašto bih angažovao profesionalni vrtlar?
Ako se okrenete profesionalnom baštovanku, možete se osloniti na to će se pravilno pobrinuti za vašu baštu i sve biljke u njemu. Gardener poznaje pravu praksu i ima godine iskustva sa povećanjem različitih vrsta bašta.
Kako da nađem dobar baštovan?
Jednostavno ćete pronaći zgodno i voljne baštovanke iz svog okruženja u Viliju. Samo unesite potražnju, odgovorite na nekoliko pitanja o tome koji rad na bašti treba da se uradi i sačekate ponude iskusnih hortikultura.
Koliko dugo se vrt održava?
Redovni vrt za održavanje i košenje travnjaka mogu trajati od 30 minuta do nekoliko sati. Ali ako je to veća uloga ili velika bašta, trebaće mu više vremena.
Koliko košta baštovan?
Cena baštenskih radova zavisiće od toga koje zadatke treba obaviti i od veličine zemljišta. Cena takođe utiče na to što će udaljenost putovati.
Da li moram da dam alate za baštovan ili potrošni materijal?
Većina bašta će doneti svoju opremu, uključujući travnjake na travu, četkicama i drugim alatima. Međutim, neke hortikulture radije koriste opremu koju imate kod kuće. Najbolje je pitati vrtlarnog vrta koji pristup je poželjan.
Savet i saveti
Dobar zadatak je osnova Usluge baštenja mogu se zaista razlikovati od običnog košnje i održavanja bašte za dizajn i potpunu sadnju nova bašta. Napišite sve zadatke bašteni da donese sve potrebne alate i materijal. Proverite za realizaciju Da bi bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, proverite rad tokom svog kursa kao i nakon što ga dovršava. Budžet i vreme Ne zaboravite da dodate svoje zahteve za završetak implementacije. Ako imate određeni budžet koji treba slediti, imajte na umu da je provajder servisa već na početku.
Koje hortikulturne usluge mogu da naručim

Održavanje i košnja bašta
Redovno održavanje je važno jer bašta izgleda najbolje. Košnja travnjaka treba da pokrene granični listovi i čiste područje ako je potrebno. Tada se vrtlar kreće i sva travnata područja. Zatim sa grmljem u trljanju živih ograda. Vrtlar bi takođe trebalo da zaštiti drveće i grmlje da budu zdravi i prelepi tokom cele godine. Ako je potrebno, nanosi se redovnim ili sezonskim i đubrivom za određene vrste biljaka i travnjaka.
Uklanjanje korova i štetočina
Veb i štetočine preti zdravlju biljaka i bašta. Gardent može da spreči ove probleme tako da korovi pukotine, kreću se i prskaju biljke sa pogodnim preparatima da ih zaštite od algi, gljivica, upisnih i drugih štetočina. Da bi se sprečilo rast korova, preporučljivo je da se pretvori oko korijena drveća i grmlja.
Sadnja baštenja.
Gardener vam može pomoći u izboru pravih biljaka koje će biti na vašoj bašti da se bacaju obostrano dobro podnosi i širiće se tako da se ne pretjeruju jedni druge nekoliko godina od sadnje. Pri tome, faktori kao optimalan smeštaj biljaka, orijentacija na svetskoj strani, nivo sunčeve svetlosti, nivo vlage i padavina, godišnji period, potrebe za održavanjem i slično. Pomoći će vam da odaberete biljke koje će izgledati dobro i istovremeno da se podudaraju sa nivoom nege i održavanja koje želite da im pružite.
Obnova travnjaka.
Ako vaš travnjak preneste korov ili izgleda žuto ili sušeno, baštovan može pomoći u obnovi. To može značiti da se ne skraćena neravnomernosti, torerate tlo da podrži zdravi rast, premeštajte i dodaju hranljive sastojke za posezanje prave razne trave i podesite pH tla ako je potrebno. Vrtlar će vam pomoći da odaberete i bazete pravu vrstu travnjaka. Takođe vam može pomoći da dizajnirate, instalirate i postavite ručno ili automatsko navodnjavanje.
Demonstracija

Demonstracije realizacija naših provajdera

Vrtlar
Rumen D.
Vrtlar
Novak A.
Vrtlar
Stevan V.
Vrtlar
Slaven O.
Vrtlar
Novak N.
Vrtlar
Stanimir J.