Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Vodoinstalater
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.500 registrovani profesionalci
92.010 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Vodoinstalater

Potrebna Vam je usluga iz oblasti vodovoda, vodoinstalatera? Vilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za zamenu lavaboa i slavina, čišćenje zapušene kanalizacije, kompletne radove na grejanju, popravku i ugradnju toaleta. Cena vodoinstalatera najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: priključak mašina za pranje sudova i veš mašina, zamena radijatora i ventila, hitna pomoć koju pruža jedan od naših 28.898 vodovoda u datoj kategoriji

Takođe videti:Cene
ProvidersViše od 28.898 stručnjaka u vašoj blizini
profile image

Thermoflux Servis Sarajevo

preduzeće
4,0
Vodoinstalater

Servis Peći in Sarajevo

Provereno
Sertifikovan
Najbolji stručnjak
Podnošenje projekta je besplatno
profile image

Renoviranje kupatila

preduzeće
4,1
Vodoinstalater

Beograd: Renoviranje kupatila

Provereno
Sertifikovan
Najbolji stručnjak
Podnošenje projekta je besplatno
profile image

Vodoinstalater Duki Novi Sad

preduzeće
4,3
Vodoinstalater

Duki Vodoinstalater Novi Sad - pouzdan majstor sa dugogodišnjim iskustvom mašinsko i ručno odgušenje, ugradnja sanitarija, popravka bojlera, zamena cevi

Provereno
Sertifikovan
Najbolji stručnjak
Podnošenje projekta je besplatno
profile image

Kanal Servis

preduzeće
5,0
Vodoinstalater

Vodoinstalaterske usluge u Splitu i okolici. Odčepljivanje kanalizacije i odvoda.

Provereno
Sertifikovan
Najbolji stručnjak
Podnošenje projekta je besplatno
profile image

Vodoinstalater Beograd On top

preduzeće
4,6
Vodoinstalater

Vodoinstalater On top, vodoinstalaterski servis Beograd je vodoinstalaterski servis koji radi vodoinstalaterske usluge i odgušenje kanalizacije, uz garanciju za svaku vodoinstalatersku uslugu, a cene su nam najpovoljnije u Beogradu. Vodoinstalater od poverenja u Beogradu. Vodoinstalater cene najpovoljnije.

Provereno
Sertifikovan
Najbolji stručnjak
Podnošenje projekta je besplatno
Prikaži više
Često postavljana pitanja
Zašto rezervišete lokalni instalacijski program putem Vilioa?
Tražite pouzdan i najbolje ocenjeni vodoinstalater u vašoj blizini? Pronađite to što će vam pomoći u radovima kao što su čišćenje začepljenih odvoda ili popravak gasnih ili toplih vodovodnih sistema. Ne smejte se takvim djelima i dajte ga profesionalcima. Uštedećete ne samo vreme, već i živce i na kraju i novac. Najbolje mesto za pronalaženje instalatora u blizini mene je Vilio. Olakšavamo pretragu za licencirane vodovodne profesionalce da dobiju odličnu uslugu koja odgovara vašem budžetu. Neka bude jednostavna deblokiranje ili velika instalacija, ne postoji prevelik ili mali zadatak (ili previše hitan slučajevi) da se jedan od naših instalatora ne bi razvio.
Koje usluge pružaju instalateri?
Mnogi vlasnici kuća i zgodni domaći majstori mogu se baviti malim popravkama, blokovima i zamenom slavina ili glava za tuširanje. Međutim, ako rad zahteva pristup kanalizaciji, mleveni cev ili uključuje struju ili gas, od suštinskog je značaja da se postigne stručnjacima. Instalateri pomažu u održavanju, instaliranju i popravljanju vode i kanalizacionih usluga.
Kako odabrati najbolji instalacijski program?
Prvi korak u odabiru instalatora je osigurati da je vodoinstalater kvalifikovan, licenciran i osiguran. Najbolji način da pronađete gornji vodoinstalater u vašem kvartu provjerava preglede i preglede dostupnih instalatora na Vilio. Fokusirajte se na njihove rezultate rada, čistoću okoline na radu i pružanje praktičnih saveta.
Instalacijski program Nijedna licenca nije pravi vodoinstalater
Zapamtite, i za oba izbora, da su profesionalni i kvalifikovani instalateri oni koji imaju profesionalno istraživanje i testove koji su stekli licencu. Instalateri za licenciranje mogu izdati sertifikate o usaglašenosti, rade bez nadzora i pružiti potpuni asortiman vodovodnih usluga.
Kako dobiti besplatne ponude sa Installer-a?
Zahvaljujući Viliju, sticanje vodovodne ponude jednostavno i brzo, samo unesite ono što tražite i počnite da primate besplatne ponude lokalnih instalatora u roku od nekoliko minuta. Onda samo morate da uporedite ponude i odaberete najboljeg kandidata za svoj zadatak.
Koliko košta vodovod?
Troškovi vodovoda zavise od složenosti rada koji vodoinstalater mora da se napravi.
Usluge
Šta uključuje vodovodne usluge?
Vodoinstalater dijagnostikuje bilo kakve probleme, popraviti ih na najvišem nivou i naručiti vas. Međutim, tačan proces i uključivanje zavisiće od vrste vodovodnih usluga koje su vam potrebne. Odabrali smo najčešće.
Instaliranje cevi.
Ako gradite novu kuhinju, kupatilo ili ste kupili mašinu za pranje sudova, trebat će vam profesionalna pomoć instalatora da biste povezali cevovod. Pogledajte svoj prostor i postojeće postavke, a zatim koristite ispravne alate, cevi i opremu kako biste osigurali da je sve povezano i bez problema. Pomoći će vam da postavite vodovodne cevi, instaliranje baterija, novih glava za tuširanje i slično.
Popravak curenja
Jedan od najčešćih problema povezanih sa vodovodnim cevima procuri pljuskovi i slavine. Ne samo da je konstantna kapa vrlo neprijatna i neugodna, ali može dovesti do gubitka vodom i prekomernim naknadama za nju. Vaš vodoinstalater će proveriti situaciju, a zatim isključuje vodu da reši problem. Ispravlja sve veb lokacije problema i instalira nove delove.
Popravka i ugradnja sistema tople vode
Nema ništa gore od trošenja sve tople vode namenjenoj za tuširanjem, pranjem ili pranja posuđa. Pronađite instalateru u vašoj blizini da biste vam pomogli da ispravite ili nadogradite svoj kotao. Ili naručite standardnu uslugu plinskih vodovoda kako biste bili sigurni da deluje onako kako ima. Vodovodne tehnike će proceniti i preporučiti bilo kakve ispravke i tada će vam delovi popraviti ili ih zameniti da budu ponovo funkcionalni.
Popravci cevovoda
Cevi u vašoj kući ili obloge su od suštinskog značaja za svježe vodosnabdevanje i odvodnju otpadnih voda. Ako mislite da imate problem sa cevi, važno je potražiti u blizini svog lokalnog instalatora i da ga nazovete za popravku cevi iz PVC-a da biste smanjili štetu. Ako su izložene cevi, vodoinstalater može da isključi sve vodene veze i zatim izbrisani i zamenili oštećeni deo. Koristiće visokokvalitetne lepkove i zaptivene za brtve kako bi se osiguralo da se spojevi neće pomerati ili znojiti.
Blokirani odvodi i toaleti
Blokirani odvodi i toaleti ne izazivaju samo neprijatni miris, ali mogu takođe da teku i izazivaju različite zdravstvene probleme. Ako ste pokušali sami da očistite blokadu, ali bezuspešno, potrebno je nazvati instalaciju. Koristi naprednije (i moćnije) alate za čišćenje čak i najudaljenijih blokiranja toaleta i toaleta bez oštećenja cevi i fitinga.