Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se
Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se

Ventilacije

Da li tražite tehnologiju klimatizacije? Imamo 16.630 dobavljača u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Početi

32.344 registrovani profesionalci

85.406 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Da li vam je potrebna usluga u oblasti klimatizacije? Vilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake u fokusu, projektovanju, nabavci i ugradnji klima uređaja u građevinarstvu, multifunkcionalnim zgradama, proizvodnim halama. Cena ventilacije obično zavisi od spektra usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: troškovi transporta, servis, kontrolna tabla, koje će obezbediti jedan od naših 16.630 stručnjaka u datoj kategoriji

Takođe videti:Ceni

32.344 registrovani profesionalci

85.406 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Usluge

Šta uključuje usluge grejanja i hlađenja?
HVAC sistemi igraju odlučujuću ulogu u našoj unutrašnjoj udobnosti. Jednostavnim pritiskom na dugme, oni su u potpunosti sposobni da nas drže zimi tople i u ljeti u hladnom hladnom. Usluge grejanja i hlađenja uključuju profesionalnu instalaciju, ali i održavanje i popravku tako da možete koristiti svoje prednosti što je duže moguće. Stručnjaci za grijanje i hlađenje znaju gotovo sve marke i objekte različitih ventilacionih kompanija. Ako više volite da angažujete obučenu tehniku za rukovanje određenim brendom, naći ćemo kvalifikovanu osobu za vas. Evo nekih usluga koje možete da rezervišete sa nama:
Grejanje i hlađenje.
Specijalisti u instalaciji grejanja i hlađenja mogu pomoći u instaliranju sistema sa jednim ili više distributivnih sistema, cevovodnih sistema, hidronskim grejačima, isparavanjem klima uređaja ili gotovo bilo kojeg sistema grejanja i hlađenja. Po pravilu započinju svoj rad izračunavanjem koliko će prostora prekriti grejač ili hladnije. Ako je potrebno, oni vam mogu pomoći i da pronađete najbolja mesta kako bi se osigurala optimalna efikasnost. Neki HVAC sistemi zahtevaju električne, vodene i cevovodne smernice, tako da je potrebno zaposliti stručnjaka za ovaj rad. Takođe mogu da izvrše završni ček pre nego što u potpunosti iskoristite nove grejače ili hladnjake da biste izbegli moguće rizike u budućnosti.
Održavanje grejanja i hlađenja
Kada je u pitanju grejanje i hlađenje, uvek bi trebalo da bude najviši prioritet redovan opšti / popravak. Možete stići do stručnjaka da očistite otvore i kalem i redovno je promenio filtere za vazduh. Pored toga, takođe može da koristi odgovarajuću tehnologiju na površini i zaštiti svoje spiralne komore od vlage i akumulacije korozije. Ako želite da izbegnete letnju toplotu i puzeći vazduh zimi, možete planirati da planirate održavanje prezesonal da biste osigurali da će vaše klimatizaciju da radi kao nesmetano i efikasno pre nego što se iznenada poveća ili smanji ili smanjite spoljnu temperaturu.
Popravak grejanja i hlađenja
Kao i svaki drugi uređaj, HVAC sistemi iz svih kompanija za grejanje i hlađenje stare tokom vremena, pogoršavaju i propadaju. Neki delovi koji su oprezni su: neodgovarajuće senzori, začepljeni kanali i korodirani zavojnice. Neki krajnji uređaji takođe trpe curenja, pregrevanje i koroziju. Bez redovnih čekova, ovi slučajevi mogu dovesti do još opsežnije štete. Bez obzira da li je to zbog starosti, prekomernog ili nesrazmernog održavanja, stručnjaci za popravku mogu vam pomoći da pronađete izvor problema i popravite sistem grejanja ili hlađenja po potrebi. Oni lako mogu doći k vama i takođe su pripremljeni za hitne primene u slučaju neočekivanog poremećaja. U kratkom roku mogu vam pomoći da se sistem vratite u normalu i ponovo će početi efikasno.
Često postavljana pitanja

Zašto da rezervišete grejanje i hlađenje kroz Vilio?
Sa Vili je lakše naći u svojoj okolini pristupačnim i pouzdanim stručnjacima koji mogu raditi na vašem grejanju, ventilaciji ili klimatizaciji. Bez obzira da li treba da vidite zasebne ili pune usluge HVAC sisteme, možete pronaći nekoga da vam pomogne putem naše platforme. Većina naših instalatora ima odgovarajuće licence i sertifikate koji garantuju njihove veštine i veštine. Možete ih angažovati da pregledaju stare HVAC jedinice i rešenje bilo kakvih izobličenja različitih delova. Ako je potrebno, takođe može da reši toksične pare koje mogu da poremete vašu unutrašnju udobnost i kvalitet vazduha. Ako trebate da zamenite ili instalirate novi set klima uređaja, možete nam se obratiti i vašoj pomoći. Započnite unošenjem svog zadatka sa svim detaljima o vašim zahtevima. U trenutku dobijate besplatne ponude specijalista koji su spremni da vam dođu do vas. Rezervišite svoj rad sa nama danas i uživajte u udobnom kućištu u zatvorenom prostoru sa efikasnim hlađenjem i grejanjem tokom cele godine.
Koliko često treba da moram da popravim svoje sisteme za grejanje i hlađenje?
Stručnjaci se snažno preporučuju da se sistemi grejanja i hlađenja pregledaju i tretiraju najmanje jednom ili dva puta godišnje. Ideal je takođe previše dozvoljen da ih popravi mesec ili dva pre najviše sezone koja će vam pomoći da prebrodi izuzetno toplota ili zimu. Ako želite da osigurate optimalnu efikasnost, možete ih unajmiti i na mesečno ili dvomesečno čišćenje sistema zavojnice ili zamenu filtera.
Kako da znam da li mi treba popravka ili zamena klima uređaja?
Zamenite sisteme grejanja i hlađenja koji su proizvedeni i instalirani pre 10-15 godina. Zbog visoke doba, oni rade manje efikasnim od novih modela, koji bi mogli prouzrokovati povećanje vašeg računa za struju. Takođe preporučujemo da im dopuste da zamene ako i dalje koriste stari rashladno sredstvo poznat kao R-22. Ne samo da su zastareli, već i oslobađaju toksične gasove koji su znatno štetni za životnu sredinu.
Može li mi Vilio pomoći da instaliram izolaciju kuće?
Definitivno da! Da biste prešli "zeleni" i smanjili potrošnju HVAC-a, možete angažovati naših radnika koji planiraju izolaciju kvaliteta. Ako nemate ideju gde da započnete, možete da savetujete različite vrste izolacije i zajedno čine najbolji izbor materijala na osnovu vašeg budžeta i prioriteta. Izolaciju na krovovima, plafonima, unutrašnjim zidinama, podovima ili svim mestima možete da instalirate na krovove, plafone, unutrašnje ili na otvorenom mesta koja stoje između tople i hladnog vazduha.
Koja je razlika između klima uređaja i hlađenja?
Dok su klima i hlađenje dizajnirani da prenose gas na tečnost i temperaturu, ovi sistemi imaju svoje, različite svrhe. Klimatizacija pomaže da se unutrašnja temperatura drži rasipanjem toplote ili hladnog vazduha po sobi. Hladnjaci održavaju gasove u zatvorenom ograničenom prostoru i obično se koriste za očuvanje hrane i proizvoda.
Kako mogu da smanjim potrošnju mog sistema grejanja i hlađenja?
Poboljšajte svoje HVAC performanse sistema redovnim čišćenjem i zamenom vazdušnih filtera i ventilacionih rupa. Instaliranje pametnih termostata je takođe efikasan način kontrolnih sistema, posebno kada niste kod kuće. Da biste zadržali unutrašnju temperaturu bez prelivenja na HVAC sisteme, takođe biste trebali razmotriti ugradnju šarka i prozora, izolacije ili staklenih prozora sa dvostrukim do trostrukog zastakljenja i izbegavajući hladan ili topli vazduh iz sobe.
Koji drugi uređaji za aparate mogu da rezervišem kroz Vilio?
Vilio je mesto gde ćete naći pouzdanog rukotvorenja koji će vam pomoći u bilo kojoj popravci, instalaciji i opremi za održavanje. Pored sistema grejanja i hlađenja, zanatlije Vilio takođe mogu da sakupe vašu novu mašinu za pranje sudova, instaliraju mikrotalasnu pećnicu i popravite mašine za pranje veša koja se ne žele okretati. Sve što trebate učiniti je da idite na našu platformu i pronađete usluge koje vam treba samo.