Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Uvođenje gasa u kuću,Električar
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.619 registrovani profesionalci
93.474 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Uvođenje gasa u kuću,Električar

Da li vam je potrebna usluga gasa? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za ugradnju gasnih šporeta i gasnih ploča za kuvanje, renoviranje gasnih instalacija, zamenu čepova i creva za gas, testove pritiska i preglede. Cena stručnjaka za gas najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: non-stop hitna služba, oslobađanje od curenja gasa, koje pruža jedna od naših 22.107 gasnih kompanija u datoj kategoriji.

Takođe videti:Cene
Često postavljana pitanja
Zašto pretražiti gas na Vilio?
Potrebno je da popravite gasni kotao, osiguravajući potpunu rekonstrukciju distribucije gasa ili jednostavno uključivanje peći za gas? Gas se nikada ne treba uzimati na lagan način. Stoga, ako imate gasni kotao u kući, uvek treba da se kontaktiraju peć ili drugi uređaji sa obučenim gasom. Profesionalni gasar će se pobrinuti za angažovanje i popravljanje gasnih kotlova, montaža ili popravke gasa, primene gasovokopnih veza i svih vanrednih situacija, tako da ćete moći sigurno koristiti sve svoje uređaje. Vilio će vam pomoći da pronađete profesionalne gasove u vašem području koje su odmah dostupne da vam pomognu u bilo kojoj instalaciji, popravci ili reviziji.
Koje veštine ima gasić?
Gasovi mogu da obavljaju Skupštinu, blago i konsolidaciju ožičenja gasovoda, kombinuju zglobove cevi koristeći niti, grlo, prirubnice, zna kako da rade rad na održavanju na regulatornim, odoriznim i mernim stanicama. On može da izvrši zavarivanje u pridruživanju metalnim i nemetalnim materijalima i radu cevovoda i izolacije, montira merači i sigurnosni uređaji. Izrađuje gasne aktivnosti u proizvodnji, prilagođavanju, transportu i distribuciji gasa. Gasmar može organizovati aktivnosti vezane za prirodne radove i navode. Fokusiran je na rad na gasovodima, uključujući i testove pod pritiskom, može da se utvrdi i obezbeđuje mesta curenja gasa u spoljnim i unutrašnjim prostorima, za sprovođenje profesionalnog i posebnog rada na tehnološkoj opremi koja se koristi u upravljanju gasom, izvodi cevovod i održavanje uzoraka uzoraka Propan-butan. Može da osigura da postoji montaža, kao i umrežavanje mreža, operatora i održavanja polovnih stanica (merenje, regulatorna, odorizacija, kompresija) kao i u instalaciji interne distribucije i instalacija uređaja, uključujući održavanje.
Koliko često moramo da kontrolišemo distribuciju gasa u stambenoj zgradi?
Potrebno je razlikovati da li se uređaj nalazi pre ili iza zatvaranja gasa. Dobavljač gasa osigurava siguran rad i održavanje distributivne mreže - gasovodi, zajedno sa priključcima, raspona (stanica između transportne i distributivne mreže) i regulatornih stanica (podesite pritisak po potrebi) uključujući glavnu gasnu kapu. Za hranje (glavna gasna kapa), gasnu opremu (npr. Mjerač prirodnog gasa - tzv. METER gasa, stambeni distribucija, gasni uređaji, gasni uređaji, gasni gas, šporet, šporet, bojler, distribucija kuće) za koji je vlasnik ili menadžer kuće odgovoran Verovatno zajednica vlasnika. Jednom u tri godine i stručni test treba osigurati svake 6 godina.
Kada treba da se uradi prevencija inspekcija za gasnu opremu?
Redovne profesionalne inspekcije i testovi opreme za gas potrebno je ne samo u smislu bezbednosti, već i u pogledu efikasnog rada, što dovodi do uštede energije. Mora da sprovede profesionalno kompetentna osoba. Interval raja (čekovi) određuje proizvođača u uputstvima za upotrebu. Po pravilu se preporučuje jednom godišnje na kotlovima i plinskom grejačima, jednom u dve godine peći na plin i cevi za pečenje, jednom u 3 godine, što se tiče distribucije gasa, ali potrebno je izvršiti preglede za distribuciju gasa jednom u 6 godina . Jednom godišnje proverite sistem grejanja i verifikaciju funkcije regulatornih i bezbednosnih instrumenata i armatura kao i snabdevanje vazduhom sagorevanja. U kontroli, i dimnjačka gasna oprema takođe treba da se kontroliše - na primer, redovno čišćenje i pregled stručnjaka dimnjaka. Konkretno, ušteda se može postići uklanjanjem sledećih nedostataka u preventivnoj inspekciji: • Netačna podešavanja gorionika na bilo kojem gasnom uređaju ili lošem tehničkom stanju (korodirana, ofset, začepljena prljavštinom) • začepljenje površina razmene u grejačima protoka ili kotlova, • Propuštanje propuštanja gasa (kontrola mehaničkih spojeva, prirubnica, ...).
Kako da lečim u gasnim uređajima?
• Pridržavajte se radne, operacije i održavanja gasnih uređaja navedenih u uputstvima proizvođača. • Gasni uređaji i distribucija gasa za kontrolu i održavanje u skladu sa uputstvima za upotrebu svog proizvođača i dobavljača. • Koristite gasni aparat samo u svrhu za koju je namenjen. • Plaćajte dovoljnu opskrbu vazduha u sobi u kojoj se postavlja gasni aparat. • Plaćajte odgovarajuću ventilaciju prostora u kojem se aparat čiji dimni gas koristi za vazduh (šporet na plin, pećku za pečenje, grejač protoka gasa). • Popravka, održavanje i kontrola gasnih uređaja poverava samo osobama sa profesionalnim kvalifikacijama i zatraženo odobrenjem.
Šta radi radi u Garu?
Stručno obučeni gasovi mogu vam pomoći u reviziji, popravku i održavanju gasnih kotlova. Može da izvrši curenje gasa. Pomoći će vam u uključivanju ili isključivanju gasa ključa i pružiti vam sertifikovano garantovo pismo. Može da napravi novu gasnu vezu sa vašom imanjem ili napravite potpunu obnovu distribucije gasa u vašem stanu, kuću da li je kompanija. Da biste zamenili zatvaranje i creva zmija na gasnim biljkama i testovima pod pritiskom i revizijama na distribuciji gasa kao i zamjenu HUP-a (glavna gasna kapa) i uklanjanja gasa i curenja gasa i curenja. Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetan gas, od svog okruženja koje bitno pomaže kada vam odgovara.
Imam grant za gas da bih pružio opremu ili će doneti svoje?
Većina profesionalnih gasova koristi sopstvene alate, ali instalirane gasne uređaje i potrošni materijal se moraju platiti ili dostaviti nakon konsultantskog gasa. Profesionalni gasovi znaju koji su materijali potrebni na instalaciji gasa, dakle pre kupovine materijala ili uređaja preporučujemo da se posavjetujete sa svojim gasom. Međutim, ako ste već kupili opremu i potrošni materijal, obavestite gas pre nego što pošalje izračun cene.
Kako angažovati gas koristeći Vilio?
Pronađite pametni gas u vašem kvartu je jednostavno. Samo unesite potražnju. A zatim informiše stručnjake koji se nalaze na vašoj lokaciji, imaju potrebne veštine i znaju da je rad da izvrše potrebno vreme. Onda dovoljno da izaberete iz menija koji dobijate. Sa Vilio ste uverili da ste dobili kvalitetne usluge po povoljnoj ceni. Možete se uveriti u kvalitet rada svoje zemlje kako biste videli njihovu ocenu i pregledu kupca. Plaćate samo izvršenu uslugu i nakon završetka.
Ko je odgovoran za gas?
Nakon glavnog poklopca gasa (HUP), to je gasni uređaj za koji je odgovoran distributer prirodnog gasa. HUP do samog gasnog uređaja je uređaj za uzorkovanje za koji je kupac odgovoran, pa je vlasnik imovine. U stambenim zgradama za zajedničku distribuciju gasa odgovara vlasnicima zajednice ili menadžeru kuća. Distribucija gasa iza gasa (u apartmanima), uključujući gasne uređaje, odgovara vlasnicima stanova. • Distributer prirodnog gasa odgovara gasnom uređaju nakon gasnog poklopca. Glavna kapa od gasa razdvaja ga sa uređaja za uzorkovanje. • Kupac odgovara kupcu, što je uglavnom vlasnik imovine. • U stambenim zgradama za zajedničku distribuciju gasa odgovara vlasnicima zajednice ili menadžeru kuća ili menadžera ili menadžera. • Za distribuciju gasa iza gasa (u apartmanima), uključujući aparate koji odgovaraju vlasnicima stanova. • Ako postoji kotlovnica, za to je odgovoran administrator ili zajednica vlasnika.
Šta da radim ako me gas curi?
Ako ste prošli, procuri gasa treba pratiti u skladu sa sledećim bezbednosnim uputstvima: • Otvorite sva vrata i prozore. • Isključite gasne uređaje i unesite snabdevanje gasom (stambena kapa, resp. Glavna gasna kapa). • Ne koristite otvorenu vatru (neprijaće i upaljače). • Ne koristite električne zvona, električne uređaje i telefone. • Ne povlačite kablove za napajanje električnim uređajem iz utičnice. • Ne koristite lift. • Ne pušite. • Upozorite ostale stanovnike kuće i napustiti zgradu. • Obavestite hitnu službu za hitnu gasnu organizaciju na telefon koji se nalazi izvan kuće ili prostora curenja. • Ako će miris gasa iz zaključanih prostora obavestiti policiju ili vatrogasce. • Nestajući prostor na raspolaganju za stanje pripravnosti i greške. • curenje gasa nikada ne otkriva plamen, ali uvek koristite sredstvo za penjenje (deterdžent ili sapun). Curenje gasa odražava mehuriće u curivanju. Veći gas lako curi mirišem i verovatno i saslušanjem.
Savet i saveti
Dobar zadatak je osnova Zapišite u zadatku opis kojim radom morate da izvršite i u kojoj mjeri da biste tačno razumeli šta je vaša ideja. Proverite za realizaciju Da bi bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, proverite rad tokom svog kursa kao i nakon što ga dovršava. Budžet i vreme Ne zaboravite da dodate svoje zahteve za završetak implementacije. Ako imate određeni budžet koji treba slediti, imajte na umu da je provajder servisa već na početku.
Kakav posao radi asterol za mene?
Revizija i održavanje gasnog kotla
U gasnom kotlu, proces sagorevanja se odvija gde su razvijene visoke temperature površine. Da bi se osigurala nesmetano i siguran rad ovih uređaja, to je, dakle, revizija kotla potrebna ne samo zakonom već i samim proizvođačima. Kada je revidirano, nije samo da se osigura nesmetano delovanje gasnog kotla, ali uglavnom u sigurnosti koje se može ugroziti u slučaju bojlera i ugljen monoksida. U normalnoj usluzi, površine toplote čiste se što pružaju prenos toplote između plamena i vode, što je osnova postizanja proizvođača efikasnosti uređaja. Ako je potrebno zameniti preterano istrošene komponente.
Potvrda revizije kotla
Potvrda (protokol) o reviziji napravljenom je od suštinske važnosti u slučaju osiguranog događaja. Kao rezultat neodgovarajućih revizija i usluga, osiguravajuće društvo ne plaća štetu jer niste ispunili zakonske obaveze. Svaki uređaj preko 50 kV ima dužnost u skladu sa uredbom jednom godišnje da diplomira. Prema zakonu, popravku, obavljaju održavanje, tehničke inspekcije i testovi gasnih instalacija može samo profesionalno kvalifikovati osoba koja ima relevantna ovlašćenja.
Ugradnja peći na gas i ploče za kuvanje na plin
Učešće šporeta na plin ili kuhin za gas jedan je od najčešćih dela koje gasovi mogu učiniti za vas. Gas isporučuje crevo i faze i druge potrošne materijale i praćeni gasnim uređajem. Nakon toga, instalirani uređaj je testiran. Nakon završetka dela, gas je da vam da se potvrdi o montažnju koja je neophodna za uspešan žalbu u slučaju kvara gasne opreme.
Nove veze, regeneracija gasa ili nova instalacija gasa sa merača gasa do uređaja
Ako trebate donijeti gas na vaš nekretnini gas će vam uspostaviti vezu. GAS za vas takođe možete preurediti postojeće instalacije gasa i preseliti postojeće prodajne utičnice. Slično tome, za vas se mogu sprovesti kompletne nove instalacije gasa sa merača gasa u aparate. Nakon toga, celokupna instalacija se testira i izdaje sertifikat Skupštine.