Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Ugradnja slavine
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.505 registrovani profesionalci
92.049 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Ugradnja slavine

Da li Vam je potrebna usluga u oblasti ugradnje slavina i umivaonika? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake da odvojite staru bateriju, ugradite novu, zamenite sifon. Cena ugradnje slavina za umivaonik najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: troškovi isporuke, izolaciona traka, pečat koji je obezbedio jedan od naših instalatera 26.917 u kategoriji.

Takođe videti:Cene
Često postavljana pitanja
Zašto naručujete instalaciju baterije ili sudopera kroz Vilio?
Bez obzira da li inovirate svoju kuhinju ili potrebe da prvi put postavite novu kuhinjsku liniju, najbolje je najbolje je da se o tome obavestite na profesionalcu. Uostalom, sudoperi su važan deo stana i ne biste voleli da rizikujete katastrofu u kuhinji zbog netačne instalacije. Požarite stručnjaka za instaliranje kuhinjske sudopere ili vodene baterije i možete da postignete stalni rezultat bez neprijatnih iznenađenja. Najbolje mesto za pronalaženje stručnjaka koji će vam pomoći da instalirate kuhinjski sudoper ili bateriju je Vilio. Pošaljite svoju porudžbinu, izaberite željeni tip instalacije, datum i pogodno vreme i rad možete početi!
Kada je najbolje rezervisati instalaciju kuhinjske sudopere?
Ako instalirate novu kuhinju ili rekonstrukcija stare kuhinje, kuhinjski sudoper bi trebao biti jedan od poslednjih koraka na listi. Pre instaliranja morate imati montirane ploče i ormare i stvoriti prostor za novi sudoper.
Da li moram da angažujem instalaciju za instaliranje kuhinjske sudopere?
Profesionalni vodoinstalater je uvek bolji izbor od vašeg suseda ili drugara. Međutim, umesto da naredite vodoinstalatera, pregledaćete njenu stručnost i iskustvo.
Postoje li pravila u kojima se može instalirati kuhinjski sudoper?
Da. Glavno pravilo je da se mora primetiti minimalno udaljenost između sudopera i električnih tačaka.
Koliko vremena treba razmenjivati kuhinjski sudoper?
Zamena kuhinjske sudopera vrši se u proseku 2 sata.
Koliko košta razmena kuhinjske sudopere?
Troškovi instalacije vina obično su oko 50 EUR, u zavisnosti od vrste i dužine instalacije.
Koliko košta instalacija novog kuhinjskog sudopera?
Ova usluga je obično u opsegu od 65 - 140 EUR ako naručite uslugu putem Vilio-a. Cena može varirati u zavisnosti od vrste sudoper, drugih funkcija / veza i dužine instalacije.
Usluge
Šta uključuje uslugu instalacije sudopera?
Instalacijski kuhinjski sudoper sa Vilio-a će se pobrinuti za sve - bira originalni sudoper da kreira prostor za nove, instalirane sudopere, uklapa se u slavine i cevi i uzima brtvu. Takođe će se pobrinuti za eliminaciju stare kuhinjske sudopere (ako je potrebno) i može da podnese bilo kakve popravke. Šta možete očekivati od provajdera ove usluge Vilio:
1. korak: Uklanjanje kuhinjskog sudopera
Ako razmenite stari kuhinjski sudoper za nove, instalater ga prvo demontira. Zatvara vodovodne ventile ispod umivaonika ili glavne ponude i otvara slavinu da bi se oslobodila svu vodu koja je ostala u cevima. Pod cev stavlja kante koje uhvate sva preostala voda nakon uklanjanja. Sledeći korak je uklanjanje vodovodnih cevi zajedno sa odvodom cevi, armaturama i vezom za pranje sudova (ako je primenljivo). Pronalazi klipove potonu postavljene ispod spoljne ivice i oslobađa ih. Pre nego što se SLEZ pokupi, koristeći nož isečene zaptivače koji je sudoper pričvršćen na ploču.
2. korak: Priprema
Nakon uklanjanja sudopera, vodoinstalater čisti prostor, uklanja bilo koju drugu zaptivnu ploču i ispran sapunom. Operite i pripremite sve originalne delove koji će se ponovo koristiti (na primer, odvodni ili vodeni bateriju). Pre nego što nastavite instalaciju, vaš novi sudoper će proveriti i sastaviti da se snosi u postojeći otvor. Ako ne, to će preporučiti ili da odaberete različit sudoper ili povećate veličinu rupe sa sečenjem pomoću sečiva za testere dok ne bude pogodna veličina.
Korak 3: Instalacija kuhinjskog sudopera
Instalacija kuhinjskog sudopera uključuje, pre nego što se ubacuje u otvor, nanošenje silikonskog zaptivanja na dno sudopera. Nakon toga, vodoinstalater je obrišite sav zaptivač koji curi iz ivica, čak i pre kopča pričvršćene na dno sudopera i zakrenite ih u umivaonik na mestu.
Korak 4: Instaliranje vodene baterije i ponovne povezivanje cevi
Na kraju je dodirnut slavina i ponovo povezuje cev. Vodoinstalater predstavlja vodenu bateriju u rupu sudopera sa vodenim jastučićem i matricom koji drže vodene cevi na mestu. Stavlja prosijanje odvod i zapečati ga, uklanja višak zaptivača i pokriva ga gumenim pečatom i prirubnicom. Povezuje vodovodnu cev i ponovo povežite mašinu za pranje sudova i sve cevi zajedno. Konačno, okidači snabdevanja vodom pokušaće da se uveri da nema nepoželjnog odliva vode.