Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Ugradnja oluka
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.627 registrovani profesionalci
93.648 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Ugradnja oluka

Da li vam je potrebna usluga oluka? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za proizvodnju i ugradnju oluka i pribora. Cena olučnih sistema obično zavisi od spektra usluga. Pogledajte više detalja o uslugama: alatima, sistemu za pričvršćivanje, troškovima dostave i manjim popravkama koje pruža jedan od naših 22.621 stručnjaka u ovoj kategoriji.

Takođe videti:Cene
Korisna informacijaŠta treba da znate
Kako je čišćenje streha? Samo rezervišite čišćenje oluka na veb stranici ili u Vilio aplikaciji i ostavite ostatak našim profesionalcima. Zahvaljujući naprednoj opremi koja koristi stručnjak za čišćenje oluka je u stanju da očisti svoje oluke sa nivoa terena. Tako da eliminišete potrebu za visokim merdevinama, kao i riziku da padnete ili oštećenja vaše imovine. Evo demonstracije kako se usluga obično odvija kada je u pitanju čišćenje streha na mestu: 1) Kontrola: Stručnjak za čišćenje temeljno će proveriti vaš sistem oluka da biste otkrili njegov status. U slučaju da primetite da mu je potrebna popravka, on će vas obavestiti. 2) Čišćenje oluka i olovnih cevi: Specijalni usisivač za vlažno usisavanje teleskopskim šipkom koristi se za čišćenje uha. Može doći do 4. sprata bilo koje zgrade. Vreme mogu sve vrste otpada, poput lišća i grančica, kraj u olucima, ali mašina će ih lako ukloniti. Tu je i mala kamera pričvršćena na teleskopsku šipku na krajnjem kraju malog kamera koju koriste tehnike da biste snimili fotografije / pucanje gutara. 3) Izveštavanje: Kada se rad radi i da će vam se radovi i strepnje očistiti, tehničar voli da prikazuje slike "pre" i "nakon" čišćenja da vide rezultate njegovog rada. Često postavljana pitanja Pitanje: Kako mogu da unesem promene u svojoj potražnji za Vilio? Odgovor: Samo se prijavite na svoj Vilio nalog i kliknite na Moje projekte. Kliknite na projekat koji želite da izmenite i izaberite Edit Project u meniju Opcije. To je sve što moraš da uradiš. Možete nas takođe nazvati da razgovaramo sa jednim od naših prijateljskih predstavnika za korisnike koji se mogu učiniti za vas. P: Da li ćete takođe čistiti olovne cevi? Odgovor: Da, naši stručnjaci za čišćenje oluka imaju opremu koja može očistiti ceo sistem oluka, uključujući vodeće cevi. Pitanje: Možete li popraviti ili instalirati strehe? Odgovor: Da, međutim, neće učiniti stručnjaka čišćenja oluka. Ako trebate da popravite ili postavite strehe, unesite potražnju Vilio-a za ovu uslugu. Pitanje: Da li moram da pružim nešto tehničarima? ODGOVOR: Da. Trebaće nam pristup električnoj energiji ili pristupu tečenoj vodi. P: Postoje li strepnje da ne možete da očistite? ODGOVOR: Da. Ova usluga nije pogodna za oluke koje imaju zaštitne navlake i vode koji vode direktno na zemlju zbog problema sa pristupom. Pitanje: Moram li biti prisutan u pružanju usluga? Odgovor: Ne nužno, samo ako osigurate tehničar pristup prisluškivanju. Pitanje: Kako usluga čišćenja creva? Odgovor: To zavisi od mnogih faktora, kao što su tip nekretnina, broj vodiča, dužine oluka i nivoi zagađenja. P: Da li postoji loše vreme za vas ili kišne probleme? Odgovor: Sve zavisi od toga koliko je kiša jaka. Stručnjaci za sečenje će proceniti situaciju na dan implementacije.