Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Ugradnja kade
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.627 registrovani profesionalci
93.648 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Ugradnja kade

Da li vam je potrebna usluga u oblasti montaže tuš kabine, kade ili tuš kabine? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake u fokusu, transportu, montaži i montaži tuševa ili kada. Cena ugradnje tuš kabine u kupatilu obično zavisi od spektra usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: post-garantni servis, zaptivač, zaptivka, manje popravke koje pruža jedan od naših instalatera 26.787 u datoj kategoriji.

Takođe videti:Cene
Često postavljana pitanja
Zašto naručujete stručnjaka da instalira tuševe kroz Vilio?
Želeli biste da poboljšate svoj dom, ali se plašite vreme i tehnički zahtevne instalacije? Ne očajavajte. VILIO Portal će vam pomoći da brzo pronađete stručnjak za instalaciju za tuširanje, jednostavno i u velikim cenama. Naši provajderi vam pružaju instalaciju da pružite preporuke drugih vlasnika da biste napravili svoj novi vitez za tuširanje da koristi najbolje. Da li trenutno želite da tražite provajdera? Radi na sledeći način: Započnite klikom na dugme "Enter zahtev" i popunite obrazac. Navedite željeni datum i druge detalje kao što je model vaših tuševa. Onedlho će vam pokazati ponude kao i ocenu klijenta. Kada nađete ponudu, ključevi ste da potvrdite svoj termin i naš provajder počinje pripremajući se za vaš put prema vama. Sve je potrebno za instaliranje novih pljuskova, uvek dovodite naše stručnjake. Dakle, ne morate se brinuti ako slučajno propustite neke alate. Samo pokažite ovog dobavljača usluga gde postoji mesto za vaš novi tuš i novi ugao će biti vremena.
Mogu li da postavim tu istur?
Ako instalirate potpuno novu jedinicu za tuširanje, potreban vam je sertifikovani instalacijski ili električar koji poznaje ove uređaje i odgovarajuća fitinga. Najbolji izbor je uvek specijalista / vodoinstalater koji garantuje sigurnu ugradnju armature i elektronskih uređaja.
Ko me može opremiti tuš?
Može da uradi ili sertifikovani vodoinstalater - i samo pronađite Vilio. Oni će vam pomoći u instalaciji, inovacijama ili kontroli opreme i uverite se da se tuš pravi ispravno.
Kako mogu da nađem ovog dobavljača usluga?
Da biste pronašli stručnjaka za instaliranje kućišta za tuširanje, kliknite na dugme "Unesite zahtev" i popunite obrazac. Nekoliko minuta dobijate pregled provajdera u vašoj blizini i vaš tuš će biti spreman za upotrebu.
Šta treba da instaliram ugao za tuširanje?
Da biste obogatili svoj moderan tuš, bićete pre svega potrebni za snabdevanje vode dovoljno snažan pritisak. Takođe je važno biti pumpa koja bi trebala biti smeštena u blizini rezervoara za vodu, vodene cevi, rezervoar za toplu vodu, električno snabdevanje i odvod. Elektronski tuš takođe zahteva ventil za mešanje i termostatsku kontrolu koju ćete moći da postavite temperaturu vode.
Usluge
Šta uključuje uslugu instalacije za tuširanje?
Provajderi ove usluge od Vilio-a mogu da instaliraju potpuno nove pljuskove, ali i zamene stare jedinice. Mnogi dobavljači imaju sertifikat o instalaciji ili električarima. Pre nego što ih otvorite kroz vrata, Vilio će proveriti svoju stručnost i kvalifikacije da zaštite vaše domaćinstvo pre mogućih opasnosti. Čak i ako se specifičnosti mogu razlikovati, pronaći ćete informacije u nastavku da biste očekivali od tipičnog instalacije za tuširanje:
Alati i oprema
Ako unesete naređenje nekoj od naših VIO provajdera, ne morate imati posao za obavljanje posla. Oni stižu sa vašim alatima, između ostalog sa bušilicama, cevastim sekačem i bušilicama do zida. Ako će to biti potrebno da se sami kupite bilo koji dodatni alat. Ako želite da uštedite vreme, preporučujemo vam da pružatelja usluga da odredi koji tuš može biti. Ovo im pomaže da vam pripreme potreban set alata za ovaj posao.
Instaliranje tuš kartona
Postavljanje tuširanja počinje da određuje položaj u kojem nova jedinica mora da stoji. Takođe je neophodno da naznači željenu visinu da bi bila glava tuširanja, posebno ako imate decu ili ako je neko posebno visok ili nizak. Naš stručnjak će tada proceniti da li je snabdevanje vodom dovoljna za novi uređaj (obično glavno snabdevanje vodom sa cev prečnika od 15 mm). Potom označava otvore u zidu i buši otvaranje sistema za tuširanje sa glavnim ventilom, isecite cev i ubacite ga u izbušeni otvor, dodir i taster T-zgloba i zid. Konačno, provodnici sa uređajem i proverava da tuš radi pravilno. Zatim samo dovoljno da sami testirate tuširanje i uživajte u prednostima modernog tuširanja.