Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se
Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se

Tv servis

Tražite elektrotehniku za popravku televizora, satelita? Imamo 4.125 dobavljača u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Početi

32.332 registrovani profesionalci

85.352 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Da li Vam je potrebna usluga u oblasti popravke TV i satelita? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za dijagnostiku, popravku pozadinskog osvetljenja ekrana i matične ploče, zamenu napajanja. Cena popravke TV i satelitske opreme najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: zamena daljinskog upravljača i zamena kablova koje obezbeđuje jedan od naših 4.125 servisera u vašoj kategoriji.

Takođe videti:Ceni

32.332 registrovani profesionalci

85.352 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Često postavljana pitanja

Zašto rezervisati lokalnu televiziju kroz Vilio?
Imate li problem sa televizorom i tražite serviser u vašoj blizini? Rezervacija za popravak televizora je pravilan izbor iz dva razloga. Prvo, ne preporučuje se da ste opasni prema električnim komponentama i možete prouzrokovati još više oštećenja. Drugo, stavite televizor da servisirate na dijagnostiku problema (sa nadom da je uklonjen) često je jeftiniji od kupovine nove televizije. Zahvaljujući kvalitetu popravljanja omiljene sesije, moći ćete uživati u svom omiljenom vremenu u komforu svoje dnevne sobe. Najbolje mesto za rezervisanje opravljanja televizora i potražite tehniku u vašem području je Vilio. Pronaći ćete iskusne stručnjake da vam odmah pomognu.
Koji su najčešći televizijski problemi?
Uobičajeni problemi uključuju poremećaje na ekranu, prebacivanje zvuka, probleme pričvršćivanja, linije i crne senke kroz ekran, slomljeni HDMI ulazi i problemi sa Vi-Fi vezom za pametne televizore.
Šta da radim pre nego što uključim popravku televizora?
Pre rezervacije TV popravke, učinite osnovne provere da biste videli da li možete da rešite ili dijagnostikujete sami. Možete, između ostalog, isključiti i uključiti televizor, proveriti povezane kablove, povežite televizor na drugu električnu utičnicu u kojoj je druga komponenta povezana, proverite podešavanja i ulaza i koristite daljinski upravljač da biste vratili fabričke postavke.
Da li da dobijem televizor ili kupim novi?
Ako je vaš TV nije stari, je li dobro rezervisati serviser da biste saznali koja je opcija finansijski povoljnija. Popravite informacije o ceni će vam pomoći da odlučite da li da kupite novi ili popravite svoj trenutni TV.
Da li da vam primim televizor da servisirate ili naručite mobilnu TV televiziju u blizini?
Najpoželjniji izbor je rezervacija popravke mobilne televizije. Moći ćete da rezervišete popravku pre TV servera. Mobilni popravak će doneti najčešće alate za popravak i rezervne delove. Ako se problem ne može rešiti na mestu, uzmite televizor i završiće svoj rad nakon naručivanja i isporuke specijalnih rezervnih delova.
Da li su servisi TV-a potrebne neke kvalifikacije?
Iako posebne kvalifikacije uglavnom nisu potrebne od servisera televizora, mnogi od njih su okončali naukovanje ili zadrže sertifikate u elektronici.
Koliko TV popravka?
Troškovi popravke televizora sa Vilio obično se kreće od 40 do 130 EUR. Cena će zavisiti od vrste televizije, poremećaja, složenosti i od vremena potrebnog za uklanjanje i troškove svih potrebnih rezervnih delova.
Da li moram da popravim i instaliram licencirani specijalista?
Određene intervencije zahtevaju licencirani specijalista. Uvek proverite da li je serviser ima relevantna ovlašćenja za korekciju i ugradnju televizora pre prihvatinja menija.
Šta uključuje instalaciju popravke i televizije?
Popravka i ugradnja televizora sastoje se od različitih akata, počevši od procene problema i pronalaženjem uzroka, adresiranje zvučnih problema, slika, kvaliteta slike, zamene neispravnih ili oštećenih delova i postavki za Vi-Fi veze u pametnim televizorima. Komplikovanije popravke može zahtijevati da je serviser preuzeo televizor na vašu radionicu.
Usluge

Rešavanje problema TV-a
Osnovna usluga koja uključuje proveru vašeg televizora i utvrđivanje uzroka problema. To može prouzrokovati nekoliko faktora kao što su neispravan liderstvo, nedovoljne snage ili loše / nefunkcionalne delove. Popravka će pokušati da otkrije suštinu problema i obavesti vas o potrebnim popravkama i radovima ćete morati da kupite.
Popravak televizijskih ekrana
Većina servisi TV-a može brzo da ispravi novije LCD ili LED televizore. U starijim modelima bez ravnog ekrana, popravak se može složiti i rezervni delovi skupi ili teško dostupni. Ako vaš LCD ili LED televizor ima pukotinu ili slomljen ekran, u nekim se slučajevima može popraviti ili zameniti. Repairner će proceniti štetu i informisati vas o ceni i trajanju popravke.
Instaliranje Smart TVS
Inteligentne internetske veze danas su standardi, ali njihova veza sa Vi-Fi-om može biti komplikovana stvar. Ako imate problem sa povezivanjem, popravak pronalazi problem i rešava ga. Takođe će izvršiti sve korake potrebne za povezivanje Smart TV-a na Vi-Fi i proverite bežične veze i ruter i TV kablovi. Popravka će proveriti Vi-Fi signal i u određenim slučajevima može preporučiti pomeranje rutera ili televizije da poboljša signal.
Imam problema sa televizijskim signalom. Šta može biti problem?
Antena bi se mogla oštetiti na oluji, ptice ili životinja na vašem krovu. Problemi sa signalima se takođe mogu pojaviti zbog širenja signala koje blokiraju velike zgrade, drveće ili druge objekte. Rezervirajte instalaciju antene za detaljnu dijagnostiku i izbrišite problem.
Koliko će trajati satelit?
Većina televizijskih satelita dizajnirana je da izdrži najmanje 10 godina. Funkcionalnost zavisi od vremenskih uslova (jake oluje, vetar ili sneg). Ako primetite inferiornu funkcionalnost, možda će biti potrebno popraviti ili zameniti.
Koliko dugo je potrebno satelitske instalacije?
Satelitska instalacija traje oko 2 sata. Ako je vaša kuća višespratna ili je potrebna i instaliranje dodatne opreme, ovaj put se može produžiti.
Koliko košta TV satelitska instalacija?
Instaliranje satelitskog instalatora zadržanog kroz Vilio košta od 60 do 180 evra. Cena može varirati u zavisnosti od toga šta treba da instalirate koliko je visoka vaša kuća ili ako postoje i neke popravke.
Šta uključuje satelitsku instalaciju?
Satelitski instalateri mogu da ostvare svoje tehničko znanje u celom rasponu usluge. Evo nekih najčešćih sa kojima vam antene može pomoći.
Instaliranje satelita
Vodoinstalater će vam pomoći u izboru prave satelitske antene za vaš dom. Morate da instalirate satelit napolju, obično na krovu. Vodoinstalater otkriva lokaciju vašeg predajnika i usmerava satelit u pravom smeru. Vaš signal je testiran i postavljen da postigne najbolji i najpouzdaniji prihod. Kada će biti na snazi satelit, vodoinstalater će voditi kablove sa satelita kroz domaćinstvo (zid) na TV. Pobrinut će se za pravilno uključenost i omogućiti vam da gledate svoje omiljene televizijske programe.
Satelitski popravak
Televizijska satelitska funkcionalnost je obično deset godina. Ako satelit ne funkcioniše kao što jeste, možda će biti potrebno popraviti ili novo podešavanje. Postoje slučajevi u kojima će česte i oštre promene vremenskih prilika, oštećena stabla, ali i ptice ili divljina, uzrokovati da se satelit premesti sa pravog mesta, požara ili pauze. Satelitski popravak može uštedjeti novac i problem saznati signal brzo nego kupovina novih. Popravka obično vrši vizuelnu kontrolu sa zemlje i s krova da vidi u čemu je problem. Uzmite signalne prihode i natražite satelit na mesto sa najboljim signalom. Ako problemi izazove vremenske i spoljne uticaje, druga rešenja mogu vam takođe preporučiti, npr. Instaliranje pojačala koji će vam pomoći da povećate signal prijema.