Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se
Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se

Transport,Kurirska služba

Tražite prevoznika ili kurira za transport? Imamo 27.462 dobavljača u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Početi

32.344 registrovani profesionalci

85.404 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Potrebna Vam je usluga iz oblasti transporta, transporta, kurira? Vilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za transport paketa, osiguranje transportovane robe, ponudu cena. Cena isporuke najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: dodatna komunikacija, promene u transportu koje obezbeđuje jedan od naših 27.462 kurira u datoj kategoriji.

Takođe videti:Ceni

32.344 registrovani profesionalci

85.404 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Usluge

Šta uključuju kurirske usluge?
Odabir je mnogo i nije neophodno da ograniči vaš izbor samo velikim kurirskim kompanijama. Evo nekih opcija isporuke koje možete odabrati:
brza dostava
Ako vam je potreban kupac da biste hitno isporučili ili da vam potpišete važne pravne dokumente, tako da možete da se složite Ekpress isporuku kroz kurir. EKSPRESS usluge se obično koriste za stavke sa kasnim najavom koje se lako može pokupiti i isporučiti. Većina kurira će vam ponuditi između preuzimanja i prenošenja 2 - 3 sata, u zavisnosti od vaše lokacije. Kurir dolazi kod vas kući ili vama u kompaniji, pokupite paket i dostavite je što je brže moguće odredištu.
Urbana isporuka istog dana
Opštinska dostava istog dana je pogodno rešenje za one kupce koji isporučuju robu na mesta koja ne mogu lako da dobiju. Ova vrsta isporuke se takođe može koristiti za isporuku prenosa hrane ili nameštaja. Kurir će vam definitivno ponuditi da se pokupi i pokupite i dostavi da vam odgovara.
Dostava sledećeg dana
Ova vrsta isporuke je pogodan izbor za takvu dostavu kada vaša roba možda neće preći od mesta i hitno da se hitno ukaže na hitno. Dostava u drugi dan je jeftinija od isporuke istog dana. Uglavnom se koristi u posluživanju nameštaja, tepiha ili automobila. Obično će doći do jednog vremena preuzimanja i vremena za prenos u zavisnosti od tačke isporuke. Ovu uslugu možete koristiti jednokratno ili naložiti redovan kurir da odgovara vašim poslovnim potrebama.
Interstate transport
Neke kurirske usluge imaju svoje međudržavne zalihe ili sarađuju sa međudržavnim kurirskim službama koje mogu osigurati da paket stigne na odredište. Roba je kod kuće koja je preuzela lokalnu službu, nosi ga u skladište gde se roba sortira, učitava isporučenu dostavu i prelazi do tačke isporuke. Ovaj predmet će se dati mestu isporuke u roku od nekoliko dana u nedelju u zavisnosti od mesta isporuke.
Dostava u inostranstvo.
Možda radite na mreži ili želite da molim da porodično unovčite paket. Upravo se koristi služba stranih kurirske usluge isporuke će biti u pravu. Sa svojim kurirom poznajete pre nego što se pokupite da biste se složili po ceni, moguće težine paketa koji će biti svjesni troškova povezanih sa otpremom. Za neke unovne usluge možete da podnesete svoju pošiljku u magacin za dalju otpremu.
Često postavljana pitanja

Zašto iznajmljujete kurirsku službu kroz Vilio?
Imate li paket ili dokumente o dokumentu, ali nemate vremena da odete u grad? Da li treba da pošaljete robu međudržavne ili u inostranstvo? Prilikom slanja dokumenata više se ne morate oslanjati na "mail talimetar" ili teretne kompanije koje prevozete veće pošiljke. Kurirska vaša roba će se pokupiti i dostaviti u isto vreme koje će vam odgovarati samo. Najbolje kurirske usluge možete pronaći na Viliju. Jednostavno unesite svoj zahtev i povežite se sa pristupačnim provajderom kurirskog servisa koji će vam isporučiti paket tamo gde vam je potreban.
Da li vam treba kurir sa posebnom licencom?
Za određene vrste transfera možda će vam trebati kurir sa posebnom licencom koja je potrebna za nošenje. Pre potvrde pošiljke, zapamtite da se kurir ima odgovarajuću dozvolu i osiguranje.
Šta je kurirska služba?
Kurirne usluge ističu i dostavljaju poštu, dokumente, male pakete i velike pošiljke. Roba se podiže iz vaše rezidencije ili poslovne adrese i isporučite je na odredište koristeći odgovarajuće izabrano i opremljeno vozilo.
Koje su stavke najčešće isporučene kurirskim službama?
Kuriri mogu isporučiti gotovo sve. Najčešći predmeti su pravni dokumenti, pokloni, kancelarijski materijal, knjige, auto delovi i muzički instrumenti. Neki kuriri takođe mogu dostaviti velike predmete kao što su nameštaj ili veća količina robe. Međutim, postoji i lista stavki koje se kurir neće učitati i ne isporučuje. Na primer, živahne životinje, vatreno oružje ili opasna roba.
Koje koristi donosi iznajmljivanje prevoznih usluga kroz Vilio u poređenju sa kurirskom kompanijom?
Tražite transportnu uslugu putem Vilio-a, imaćete više kontrole nad kaminom i vremenom isporuke jer je manje verovatno da će ova usluga biti ograničena određenim rasporedom.
Kako da pripremim stvari za kurir?
Ispravno pakovanje predmeta pomoći će da se isporuči robu bezbedno i neoštećeno. Izaberite odgovarajuću veliku kutiju i popunite sve praznine ambalažnim materijalom da biste zaštitili svoju robu. Ako u pakovanju ima više stavki, upakovati svaku stavku pojedinačno da biste postigli bolju zaštitu. Zadnji okvir i sve besplatne ivice da se osiguraju da se to ne otvara tokom pošiljke. Ime i adresa isporuke treba da budu vidno označene.
Koliko dugo traje isporuku?
Po pravilu možete da odaberete vremenski okvir isporuke koji vam odgovara. Većina praćenih usluga nude isporuku ekspresije istog dana, pre neki dan ili standardna isporuka. Neki kuriri mogu više da napune ako trebate da isporučite robu ranije.
Koliko košta kurirska usluga?
Konačna cena zavisiće od veličine predmeta, mesta i izražavanja isporuke.