Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Toplotne pumpe,Geolog
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.619 registrovani profesionalci
93.471 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Toplotne pumpe,Geolog

Da li vam je potrebna usluga u oblasti toplotne pumpe? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za ugradnju toplotnih pumpi na osnovu toplote zemlje, vazduha i vode. Cena sveobuhvatnog sistema grejanja obično zavisi od spektra usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: post-garantni servis i konsultacije koje pruža jedan od naših 22.215 kurira u datoj kategoriji

Takođe videti:Cene
Često postavljana pitanja
Zašto zapošljavanje instalatora toplotnih pumpi preko Vilio-a?
Približavajući se hladnim mesecima, trebaće vam nešto efikasnije umesto prenosne grejne jedinice. Naručite instalaciju toplotne pumpe na Viliju da biste instalirali novi vazdušni / vazdušni toplotni pump. Ugodnije je i brže od ugradnje samopomoć jer možete angažovati stručnjaka koji može brzo i ispraviti sistem u rad. Pošaljite svoju potražnju za Vilio. Ne zaboravite da uključite sve presudne detalje kao što su tehničke parametre toplotne pumpe, koju vrstu usluge toplotne pumpe vam je potrebno, vaša adresa, budžet i kada želite da radite završeni. Iskusni izvođač radova sa vama se povezujete sa vama besplatno. U svakom Vilio Installer možete videti preglede i evaluacije kako biste vam pomogli da odlučite koji je u skladu sa vama. Kada ćete najviše instalatirati Vili, dolazi iza vas, izvodiće željeni posao i platićete posle. Naša platforma vam omogućava da prikladno pronađete instalaciju instalacije ili popravke toplotne pumpe, pa ne ustručavajte se da odmah pronađete instalater!
Da li moram da obezbedim njihove alate ili opremu za instaliranje ili popravku toplotne pumpe za vazduh / vazduh?
Ne. Ne morate da date nikakve alate ili opremu. VILIO vodoinstalater možete uživati je tehnika toplotnih pumpi sa veštinama, dugogodišnje iskustvo i tako već znaju koji su potrebni alati za rad. Dovešćete na radno mesto sa sobom. Morate samo da se toplotno pumpa samo sa svim njegovim komponentama i instalacionim dodacima da vam je proizvođač pružio.
Koliko dugo je potrebno instalaciju toplotne pumpe i izvora vazduha ili servisa za popravku?
Kada popravljaju toplotne pumpe može zavisiti od stepena potrebnih popravki - popravke mogu potrajati nekoliko sati do nekoliko dana. Zajedničko održavanje toplotne pumpe može trajati ceo dan jer je to komplikovan proces. Ako vaša toplotna pumpa zahteva stabilnu betonsku platformu, pecite sljedećim danom rada.
Da li se Installer Vilio Can Vilio pomogne u instalaciji i popravku toplotnih pumpi za vazduh / vazduh?
Da! Ako prodajete instalaciju ili popravku toplotne pumpe i morate da realizujete više posla u isto vreme, ali mirno ga ne nalazite mirno uz pomoć. Masters možete pronaći stotinama različitih zadataka, čak i neobičnih radova kao što su čišćenje, izolacija i popravak cevi. Samo stvorite potražnju sa svim vašim specifičnim potrebama tako da vam vodoinstalater može da vam pomogne. Ovako se povežete na ispravne vilio instalacije i sprečite nesporazume.
Da li je toplotna pumpa efektivno?
Da Ako toplotna pumpa ima veoma visoku procenu COP-a (koeficijent napajanja). Ispitivanja je zaključena da toplotne pumpe stvaraju više toplotne energije, kao što je potrošnja električne energije. COP 3 Termička pumpa može pretvoriti 1 kilovat energiju na 3 kilovatska toplota - je 300% više energije efikasnije. Ova evaluacija znači da ove toplotne pumpe, u poređenju sa električnom pećom ili bojlerom, značajno smanjuju operativne troškove zagrevanja kuće.
Da li da pustim da se moja toplotna pumpa uključila ceo dan?
Preporučujemo da aktivirate toplotnu pumpu i neka bude uključena ako je potrebno. Ako niste kod kuće, to može biti previše skupo i neefikasno da se toplotna pumpa ostavi. Preporučeni način za korišćenje toplotne pumpe je postavljanje tajmera da aktivira pola sata pre nego što se dođe kući i po sata pre nego što se probudite ujutro.
Može li jedina toplotna pumpa zagrejati celu kuću?
Ne može se odgovoriti jednostavno "da" ili "ne". Morate uzeti u obzir nekoliko faktora poput podne površine da se zagreva, aranžman vaše kuće, procena efikasnosti toplotne pumpe. Vaš položaj se takođe može prikazati jer toplotna pumpa sa izvorom vazduha u velikoj meri zavisi od spoljne temperature i položaja sunca koje direktno zračenje stvara toplotu u bilo kojem prostoru.
Usluge
Šta uključuje instalacione usluge i toplotne pumpe sa toplotnim pumpama za vazduh / vazduh?
Usluga instalacije toplotne pumpe sadrži potrebne akte za podešavanje i postavljanje toplotne pumpe. Ako je popravka, prvo bi trebalo da se izvrši detaljna inspekcija toplotne pumpe kako bi se utvrdila izvor problema, a zatim izvršava odgovarajuće popravke. Instalacione usluge mogu uključivati raspoređivanje spoljne jedinice na držaču, iseći rupe u zidove cevi i distribuciju, ugradnju radijatora i na kraju povezivanje olova.
Instaliranje spoljnih jedinica
Glavna jedinica toplotne pumpe sa sistemom vazduha / vazduha trebala bi biti na najtoplijem mestu izvan vaše kuće, što je obično područje okrenuto prema suncu. Vaš tehničar može pronaći pogodno mesto, osim ako vas ne odredi. Ako ne postoji stabilna platforma na koju se mogu postaviti povećane čelične vilice, neke tehničare toplotne pumpe mogu da izvrše konkretnu osnovu, što može doneti dodatne troškove. Jednom kada stvore stabilnu platformu, držač je postavljen iznad uticaja snega i zatim priložite spoljnu jedinicu.
Stvaranje rupa i distribucije pećnice: ugradnja radijatora
Vaše angažovane vodoinstalateri isečene rupe na zidu pored toplotne pumpe za vazduh i fit žice i cevi. Drugi korak instaliranja toplotne pumpe je ugradnja radijatora u vašoj kući. Ovde to moraju pratiti radijatori u određenim oblastima, a zatim pričvrstite radijatore u stisak.
Pričvršćivanje cevi i žica
Tehnike vaše toplotne pumpe prvo će isključiti vašu kuću. Oni mere i iseče žice za odgovarajuću dužinu i širinu, a zatim ih pričvršćuju na radijator, prekidač, kontrolnu tablu i spoljnu jedinicu. Pećnica se takođe meri, prljava i instalira. Pećnica je tada povezana sa radijatorom i odgovarajući sistem grejanja.
Ispitivanje toplotne pumpe
Jednom kada je instalacija završena, vaš instalater testira. Može da proveri da li je na nivou potrebna napona i toplotna snaga. Ako sistem ne uspe ili toplotni učinak i napon nisu na pravom nivou, tehnike toplotne pumpe će isključiti sistem i moć. Provere da li se instalacija nije dogodila i tada će izvršiti potrebne popravke. Vodoinstalater radi dok sistem toplotne pumpe ne funkcioniše savršeno.
Popravci toplotne pumpe
Kada servisira toplotnu pumpu sa vazduhom / vazduhom, vaše tehnike toplotne pumpe mogu izvršiti dijagnostičke testove. Može da izvrši detaljnu dubinu proveru i saznanje uzroka zašto sistem ne radi pravilno ili uopšte ne radi. Nakon pronalaska uzroka problema, to radi na odgovarajućim popravkama.