Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se
Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se

Stolar

Tražite stolara? Imamo 21.880 dobavljača u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Početi

32.351 registrovani profesionalci

85.424 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Da li vam je potrebna stolarska usluga? Vilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake u proizvodnji drvenih konstrukcija po meri, baštenskih kućica, dečijih igrališta. Cena obrade drveta za konstrukcije najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: obrada drveta, troškovi transporta, netipični oblici konstrukcije koje pruža jedan od naših 21.880 stolara u datoj kategoriji

Takođe videti:Ceni

32.351 registrovani profesionalci

85.424 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Koje stolarije mogu da naručim?

Koji posao radi stolar?
Stolar gradi, ispravlja ili struktura brodica i građevinske komponente izrađene od drveta, iverice, laganog čelika i aluminijuma ili betona. Pomoću ruku i električnih alata, brusilice, isklesane, montažne i proizvode kablove, osnove, prevode, stubove i plafone. Montirajte razne stolarske proizvode kao što su krovne konstrukcije, stolovi, vrata, razne složene drvene strukture itd. Održava i kontroliše tehničko stanje stolarnih proizvoda i struktura. Tretmani i čuvaju proizvode drveta. Brod Carps gradi, ispravno i održava brodove. Trainman Tradicionalno vrši uglavnom građevinski rad: - proizvodi obavezujuće strukture zgrada (trupci, klimnica itd.), oplate (npr. za beton), krovove (splavi, zatvori, zatvorenici itd.) i drugi bruto građevinski radovi koji ne zahtevaju potpuno fini zglobovi ili visokim unutrašnjost Završetak i izgled. - montira podove i plafonske grede, čime su horizontalne grede povezane na strukturu podrške ispod poda ili plafona koji daju podni ili stropni kapacitet i omogućavaju im da budu instalirani. - Proizvodi dodatne konstrukcije kao što su gazebo, pergole, skloništa, ograde, bašte kuće i druge.
Savet i saveti
Dobar zadatak je osnova Stolari rade sa drvetom različite načine. Od drvenih kutija na koje će se betonski osnovi kuće izliti do proizvodnje elegantnih nameštaja sa masiva. Pišite da unesete najtačniji opis zadatka stolar da donese sve potrebne alate i materijal. Proverite za realizaciju Da bi bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, proverite rad tokom svog kursa kao i nakon što ga dovršava. Budžet i vreme Ne zaboravite da dodate svoje zahteve za završetak implementacije. Ako imate određeni budžet koji treba slediti, imajte na umu da je provajder servisa već na početku.
Šta stolar?

Šta stolar?

Krovi. Otkazivanje Ispunjene konstrukcije. Male drvene zgrade Garaža i druga skloništa Kapije, vrata, ograde Stepenice. Vikiere. Arkieri. Markizira Dug. GAZEBO i GARDENE KUĆE Zabradlia. Greda
Često postavljana pitanja

Zašto pretražiti stolar u Vilio?
Mnogo predmeta koji su suštinski deo naših svakodnevnih života kreirani su ispod ruku, od oplate za betonsku bazu kuće, na krov pod kojim spavamo. Stolar za vas će proizvesti ono što vam je potrebno, da li u bašti ili stepenicama u porodičnoj kući nalazi se vidiko u vrtu ili stepenicama. Rad zgodnog kočija doneće vam domaće autentične elemente koji stvaraju atmosferu i privlače pažnju. Veštim stolarom možete pronaći brzo i lako sa Vilio-om. Jednostavno napišite ono što vam je potrebno za svoju potražnju i povezit ćemo vas sa ardžima iz okoline koji imaju sve potrebne veštine. Zatim pogledajte njihove profile i pročitate preglede kupaca da odaberete pravo!
Koje veštine imaju Carpenta?
Stolar mora biti tehnički vešt, strpljiv i izuzetno precizan da bi se proizveli drvene strukture u skladu sa tačnim specifikacijama. Stolari koriste maštu zajedno sa praktičnim razmišljanjem i ručnim veštinama za proizvodnju krovnih konstrukcija, prirubnica vrata, stepeništa, ograde, ograde, kabel, saksija, plafona i druge složene konstrukcije.
Kako mogu da nađem dobrog stolara?
Na Vilio-u jednostavno nađete zgodan i voljni stolar iz svog okruženja. Samo unesite potražnju, odgovorite na nekoliko pitanja o onome što će trebati da se napravi i čeka ponude iskusnih stolara.
Mogu li da me dostavim?
U većini slučajeva stolar će koristiti svoj materijal. U izuzetnim slučajevima stolar može koristiti materijal od vas, na primer, da proizvede sto sa masiva iz određenog komada drveta. U ovom slučaju, stolaricu će trebati materijal da bi se uverio da je pogodan za dat posao.
Koliko je stolar?
Troškovi rada će zavisiti od veličine i složenosti projekta. Ako vas stolar čini više izgradnje, potrebno je više materijala i samim tim vreme i rad. Takođe zavisi od vrste posla koji će se obaviti. Cena takođe može uticati da li je stolar u blizini ili mora doći sa veće udaljenosti.
Koliko dugo traje stolari?
Zavisi od vrste stolarije koje treba uraditi, od potrebne materijala. Manji rad se takođe može obaviti za nekoliko sati, dok veći projekti poput Bushove gradnje mogu trajati nekoliko nedelja.
Da li stolar može da uradi neko vreme?
Neki stolari su se specijalizirali samo za određene velike radove, kao što su izgradnja Krova, dok će drugi napraviti nekoliko manjih popravki u jednoj poseti. Međutim, treba imati na umu da mnogi stolar zahteva više od jednog dana.
Demonstracija

Demonstracije realizacija naših provajdera

Stolar
Nedeljko B.
Stolar
Nirvaira A.
Stolar
Govran L.
Stolar
Novak N.
Stolar
Nemanja U.
Stolar
Dragoslav Z.