Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Sklapanje nameštaja
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.619 registrovani profesionalci
93.486 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Sklapanje nameštaja

Da li Vam je potrebna usluga u oblasti montaže i montaže nameštaja? Vilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za transport, montažu i montažu ormara, stolova, kreveta i drugog nameštaja. Cena ugradnje i izrade ormara i opreme najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: troškovi transporta, oprema, alati koje obezbeđuje jedan od naših 23.020 stručnjaka u datoj kategoriji.

Takođe videti:Cene
Savet i saveti
Dobar zadatak je osnova Zapišite u zadatku opis kojim radom morate da izvršite i u kojoj mjeri da biste tačno razumeli šta je vaša ideja. Proverite za realizaciju Da bi bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, proverite rad tokom svog kursa kao i nakon što ga dovršava. Budžet i vreme Ne zaboravite da dodate svoje zahteve za završetak implementacije. Ako imate određeni budžet koji treba slediti, imajte na umu da je provajder servisa već na početku.
Koje vrste nameštaja znaju da su Vilio stručnjake da sastave?
Ugradnja stambenog nameštaja.
Bilo da je kauč setovi, kreveti, ormarići, tabele ili bibliotečki nameštaj stručnjaci za namijera, da budu dobro sastavljeni i sigurni za upotrebu. Često imaju iskustva sa sklopivim nameštajem iz mnogih poznatih brendova. Samo ako napišete na koji namještaj treba da bude sastavljen i donese prave alate. Da li želite da uživate u kući u kući, balkonom ili u bašti? Oni će vam pomoći u Skupštini spoljnog nameštaja. Oni vam šalju baštenski sto, stolice, sklonište, sjenicu ili roštilj.
Skupština igračaka, trampolina, ljuljačke, prette
Naši stručnjaci će vam pomoći da sastavite bicikle, trampoline i ljuljačke. Oni će čak i pomoći u izgradnji igrališta sa usponom. Oni će se nastupiti tačno prema uputstvima proizvođača da sve dobro sakupe i ispravno ga popravljaju. Nakon završetka posla, oni će pripremiti nered.
Instalacija kancelarijskog i komercijalnog nameštaja
Ako trebate da stavite novi kancelarijski nameštaj ili izložbe ili police u poslovnim područjima, obratite se našem stručnjaku za nameštaj. Oni će vam takođe pomoći da sakupite kancelarijske stolove ili stolice za kućnu kancelariju ili šaltere, stalnike i ormare na vaš saobraćaj. Taman kad stavite u svoju potragu, koje vrste nameštaja i koliko komada vam je potrebno da se sastavite (posebno ako je to veća količina nameštaja za veliku operaciju ili kancelariju). Oni će vam takođe pomoći da podesite stari nameštaj ako je potrebno.
Instalacija fitnes aparata i sportske robe
Da li želite da instalirate ponudu kod kuće ili izgradite kućnu teretanu? Naši stručnjaci će vam pomoći da stavite klupe, trampoline, unazad, pojačane mašine ili pokrene kaiševe. Isto tako, možete objesiti košarkašku korpu, sastaviti sto za stolnim tenisom ili bilijarskom stolom.
Često postavljana pitanja
Zašto tražiti stručnjaka za instaliranje i sklopivanje nameštaja na Vilio?
Kupili ste prelep novi namještaj, ali da li vam nedostaje alate, vreme, veštinu ili apetit da se okupite? Mi ćemo vam pomoći da pronađete vešt stručnjak za nameštaj koji će se pobrinuti za to. Na Viliju ćete naći profesionalce koji imaju bogato iskustvo sa preklopom nameštaja, tako da možete imati neku činjenicu da je vaš nameštaj pravilno sastavljen, sigurno, koristeći prave alate. Znate, zato ne štedite ne samo vreme, već i puno stresa i započnite novi nameštaj koji će što pre koristiti. Vilio će vam pomoći da pronađete stručnjake za montažu nameštaja u vašem kvartu. Samo unesite potražnju i dobićete prve ponude lokalnih stručnjaka za nekoliko minuta koje sastavljaju kada je reč o vama i prijateljskoj ceni.
Koje veštine imaju stručnjake za sklop nameštaja?
Stručni stručnjaci za nameštaj koriste različite alate i materijal za montažu nameštaja. Oni mogu koristiti i ručno i električne alate za montažu i pričvršćivanje metalnih i drvenih elemenata i popravke malog nameštaja prema potrebi. Oni slijede uputstva i planove od proizvođača i obraćaju pažnju na sve detalje kako bi se osiguralo da će namještaj biti sastavljen tačno onako kako je navedeno. Oni imaju znanje o bezbednosti sa različitim instrumentima i znaju najbolje prakse za dobru i efikasan rad.
Zašto se okrenuti stručnjaku za sklop nameštaja?
Stručnjaci Skupštine nameštaja potrebni su profesionalne alate i dodatnih godina iskustva. Možete biti sigurni da će vaš nameštaj biti sastavljen kvalitet i sigurno i trajati što je moguće duže. Pored toga, ne morate se brinuti ni o čemu ili kupovati bilo koje alate, samo uživajte u svom novom nameštaju.
Možete li mi takođe pomoći da demontiram nameštaj pre preuzimanja?
Da! Naši stručnjaci znaju da takođe pomažete nesećnom, kao i sa sklopom nameštaja. Možete ih okrenuti ako vam trebaju nameštaj za rastavljanje i umotavanje pojedinačnih delova pre transporta i ponovne montaže.
Šta uključuje montažne usluge?
Stručni stručnjaci za montažu nameštaja mogu položiti širok spektar različitih vrsta nameštaja. Ako imate nameštaj koji bi trebalo da bude sklopljen kod kuće, mogu da rade direktno. Međutim, po želji, vaš nameštaj se može pokupiti u prodavnici i doneti lokaciju na vas. Ako vam je potrebna skupština, zajedno sa uvozom, zapamtite da ga stavite u svoju potražnju.
Koliko košta ugradnja nameštaja?
Prosečni troškovi sklopa nameštaja kreću se između 50 - 200 €. Međutim, cena može biti veća ili niža u zavisnosti od količine nameštaja koji je potreban za sastavljanje, veličinu pojedinačnih komada nameštaja, koliko će se skupština preduzeti i drugi faktori.
Sa kojim drugim vrstama usluga ugradnje, osim nameštaja, znaju da su Vilio stručnjaci da pomognu?
Sa kojim drugim vrstama usluga ugradnje, osim nameštaja, znaju da su Vilio stručnjaci da pomognu?
DemonstracijaDemonstracije realizacija naših provajdera
profile image
Sklapanje nameštaja
Tomislav Q.
profile image
Sklapanje nameštaja
Stojan N.
profile image
Sklapanje nameštaja
Slaven O.
profile image
Sklapanje nameštaja
Reija H.
profile image
Sklapanje nameštaja
Milorad B.
profile image
Sklapanje nameštaja
Stanimir J.
profile image
Sklapanje nameštaja
Simeon Z.