Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Servis kućnih aparata
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.503 registrovani profesionalci
92.039 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Servis kućnih aparata

Da li vam je potrebna usluga u oblasti priključenja uređaja? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za demontažu starih uređaja, lociranje i popravljanje novog uređaja, povezivanje aspiratora na postojeći distributivni sistem, proširenje otvora za distribuciju, zamenu slavine za gas, funkcionalni test i obuku i rad i održavanje. Cena ugradnje električnih uređaja najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: uklanjanje i ekološko odlaganje starih uređaja koje obezbeđuje jedan od naših 23.728 električara u kategoriji

Takođe videti:Cene
Često postavljana pitanja
Zašto tražiti stručnjaka za popravku aparata u Vilio-u?
Kada kućni aparat brzo ode, brzo ćemo shvatiti jer je u našem svakodnevnom životu mnogo. Iz gomile prljavih crtica, kroz zamrzivač pun topljenja hrane, do rastućeg kupatila, pokvareni aparat znači problem sa udarcem. Bez obzira da li je potrebno da ispravite pokvarenu veš mašinu, frižider, mikrotalasnu perinu, zgodan tehničar može saznati gde je došlo do greške i učiniće sve da razmažene uređaje ponovo rade. Na Viliju ćete pronaći profesionalce da popravite kućne aparate koji su spremni da vam pomognu i da se poprave kada vam treba.
Koje veštine popravlja potrošač?
Popravljači uređaja su zgodne tehnike koje mogu istražiti aparat i saznati uzrok greške. Obavlja rad na održavanju na različitim objektima i može proceniti koliko će koštati njihov popravak ili kupovinu rezervnih delova. Može da vas savetuje kao pravilno zabrinjavajući o uređaju da sprečite štetu u budućnosti. Takođe će vam pomoći u profesionalnoj instalaciji različitih uređaja kao što su mašine za pranje sudova, ugrađene cevi i šporet.
Kako mogu da nađem zgodan serviser?
Stvaranje vilio zahteva je brz i jednostavan način da pronađete zgodan serviser koji može da popravi vrstu aparata koji je pošao po zlu. Vilio vam pomaže da pronađete serviser koji može da prilagodi vremena i popravite kada vam je potrebno.
Koliko košta popravka imenovanja?
Cena zavisi od vrste uređaja, složenosti popravki, potrebnog vremena, rezervnih delova, delova, pa čak i od toga da li je serviser u blizini ili mora doći sa veće udaljenosti.
Kada da pozovete popravku?
Ako predugo popravite oštećene aparate, druge komponente se mogu oštetiti i popraviti i popraviti. Većina današnjih domaćih aparata su složeni uređaji koji ne bi trebalo da testiraju popravku Laik, već samo iskusni specijalista. Za Vilio ćete pronaći iskusne ispravke uređaja koji imaju odgovarajuću opremu, alate, znanje i pristup zamjenskim delovima kako bi upravljali svakom popravkom.
Koje vrste posla se popravljaju uređaji?
Popravljači uređaja je zgodan tehničar koji ispravlja oštećene ili ineoperativne kućne uređaje, instalira aparate i vodi računa o njihovom održavanju. Popravka se može izvesti na licu mesta na kupcu ili usluzi, u zavisnosti od veličine uređaja i vrste željenog rada. Vilio će vam pomoći da pronađete zgodni serviser za nalepnice, od svog okruženja koje bitno pomaže kada vam odgovara.
Koje usluge nude popravke uređaja?
Popravak kuhinjskih aparata
Uređaj su sastavni deo svake funkcionalne kuhinje. Da li vaš kuhinjski aparat nije dat željene performanse, ili je oštećen na Viliju, pronaći ćete pametne popravke koji će ukloniti poremećaj.
Popraviti zamrzivače
Potrebno je pravilno funkcionisanje zamrzivača da bi se uradila sva hrana i ne rastavljati se. Sa oštećenog zatvarača vrata, začepljeni filtri za ne-funkcionalnu zamrzavanje na Viliju naći ćete popravke zamrzivača koji mogu da to podnesu.
Popravka mašina za pranje sudova
Ako je posuđe za oblačno i prljavo ili stajaće vode na dnu mašine za pranje sudova, verovatno će biti potrebna servisna mašina za pranje sudova. Ako na vreme pozovete serviser kako biste sprečili dalji štetu, ili trke.
Popravak cevi i peći
U slučaju peći na gas, mogu biti problematične gorionike koje nisu zaboravljene ili mogu ugroziti opasnost da curi gas. U slučaju keramičke keramičke ploče, grijanje može propasti za ispravnu temperaturu ili nasuprot pregrijavanju same ploče koja uzrokuje da se pukne. Na cevima često ne uspeju da je zagrevanje, bilo koji od raspoloživih programa ili ventilatora koji obezbeđuje pečenje vrućeg vazduha. Pozivanje na profesionalca da vam pomogne.
Popravka mikrotalasne pećnice
Ako je mikrotalasna pećnica mastila, prestao je da rotira tanjir dna ili ne, radije nazivajući serviser.
Popravak frižidera
Nikada nije dobro vreme za paučni frižider, ali najgore je u letnjim mesecima. Ako frižider ispravlja pravo ako počne da akumulira mraz, ili voda izvlači najveće vreme da pozovete serviser.
Popravak veš mašina
Bez obzira da li vaša mašina za pranje veša ima vrh ili sa prednje strane, mogu postojati problemi kao što su curenje vode, gubitak rotacije zbog oštećenja pogonskog pojasa, blokiranih vrata, otkrivene vode, depoziti na vodenom kamenama i mnogo više. Handni serviser vam može pomoći.
Popravak frižidera vina
Dakle, ne uživate u svom iskustvu za piće ako vaš frižider vina ne drži boce za vino na pravoj temperaturi. Nevišnja pregrevanje i naknadno paljenje motora ili generatora ili delova se najčešće javljaju.
Korekcija digestora
Popravite poziv Ako primetite slabu performanse haube, specijalni zvukovi zasnovani na motoru ili ventilatornoj cevi ili ako je Digestor kontroliše HOOD.
Korekcija sušilice za odeću
Sušilice za pranje rublja mogu imati previše potrošnje energije i ako se ne bi pravilno održavali u kvaru, mogu izazvati požar. Uz redovne sušilice za održavanje i popravku, možete da sprečite previše vruće ili previše hladne ciklus i ne držite se ne samo funkcionalnom vašem sušilicom, već i vašu odeću duže i neoštećene.
DemonstracijaDemonstracije realizacija naših provajdera
profile image
Servis kućnih aparata
Bojan T.
profile image
Servis kućnih aparata
Stanimir R.
profile image
Servis kućnih aparata
Stanimir J.
profile image
Servis kućnih aparata
Milorad B.
profile image
Servis kućnih aparata
Branislav E.
profile image
Servis kućnih aparata
Stevan D.