Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se
Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se

Selidbe,Kombi za selidbe

Da li tražite program za preuzimanje? Imamo 19.303 dobavljača u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Početi

32.344 registrovani profesionalci

85.406 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Da li vam je potrebna usluga preuzimanja? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za pakovanje predmeta i odeće u kutije, utovar, istovar i transport nameštaja, kutija i velikih predmeta. Cena usluga selidbe najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: iznajmljivanje sanduka, osiguranje, doplata za prevoz van definisane oblasti, koje će obezbediti jedan od naših 19.303 stručnjaka u datoj kategoriji

Takođe videti:Ceni

32.344 registrovani profesionalci

85.406 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Često postavljana pitanja

Zašto angažovati preuzimanje usluga putem Vilio-a?
Prelazak u novu kuću ili kancelariju je uzbudljivo iskustvo. Međutim, logistika može biti stresan proces i već je pakovanje i naknadno demontaža i noseći teške predmete. Sačuvajte sve zabrinutosti rezervisanjem usluga preuzimanja putem Vilio-a. Stručnjaci za kretanje mogu da stave stvari u red i da se bave izazovnim zadacima za vas. Sa Vilio-om možete odmah dobiti neke menije. Šta god da jeste, možete u blizini da nađete pouzdane stručnjake za preuzimanje. Naše profesije takođe mogu da prilagode svoje usluge na osnovu vaših potreba i budžeta. Bez obzira da li već rezervišete preuzimanje unapred ili u poslednjem trenutku, mi ćemo vam pomoći da pronađete dostupne i pouzdane stručnjake za preuzimanje. Nabavite besplatne ponude iz povlačenja usluga u vašoj blizini. Uporedite cene pre nego što primite meni i proverite svoje kritike. Kada odaberete uslugu preuzimanja, rasporedite pojam. Iskusni radnika za preuzimanje može sigurno dobiti vaše stvari i brzo se srušiti i kretati.
Kada treba da rezervišem servis za preuzimanje?
Najprikladnije je rezervacija usluge preuzimanja sa vodećim četiri do osam nedelja. Rana rezervacija vam daje više vremena za sastavljanje ponuda i upoređivanje vaših opcija. Šta više, stručnjaci za preuzimanje mogu pripremiti odgovarajuću opremu za vaše specifične potrebe ili pozajmljivanje materijala za pakovanje. Čak i ako je to last minute preuzmi, Vilio vam može pomoći! Pomoći ćemo vam da pronađete dostupne i pouzdane radnike za preuzimanje iz vašeg područja. Najbolje je naručiti uslugu preuzimanja što je pre moguće.
Da li je potrebno da dam alate ili opremu za preuzimanje usluga?
Da li je potrebno da dam alate ili opremu za preuzimanje usluga? Nimalo. Kompanije koje se kreću ili pojedinačni radnici mogu pružiti materijale za vaše potrebe. Prethodno obaveštavaju stručnjaka za relevantne detalje. U planiranju mu mogu pomoći informacijama kao što su veličina kuće ili vrste predmeta koje su vam potrebne za preseljenje. Može pružiti sve alate za demontažu, konopce, sanduke ili drugog ambalažnog materijala na vašu dužnost. Ali ako imate bilo kakvih materijala već posle ruke, zamolite stručnjaka da ih koristi!
Sastavlja da mi preuzimaju nameštaj na novom mestu?
Da, da preuzmete radnike da ponovo postave nameštaj na novo mesto. Iz kreveta nakon fitnes centra, vaš pomagač za preuzimanje može pomoći u Skupštini i uspostavljanje stvari. Imajte na umu da će neke usluge preuzimanja samo preuzeti i transportne stavke. U ovom slučaju ćete morati da spakujete pakovanje sami. Ali možete da se prijavite za Vilio da preuzmete to takođe uključuje pakovanje, transport i ponovno instaliranje nameštaja.
Zašto su usluge preuzimanja bolje od preuzimanja samopomoći?
Profesionalne usluge preuzimanja pravilno spakuju i prevoze svoj nameštaj. Nećete se morati da brinete o šteti koja bi mogla nastati prilikom pomeranja vaših stvari. Iskusni profesionalac će imati odgovarajuće alate i veštine da se uklanja za vas. Takođe mogu da se bavim i jakim stvarima. Pored toga, nećete imati problem prilikom pomeranja velikih komada nameštaja, jer će se kretanje servisa imati isporuku potrebne veličine.
Da li da pomognem vašem programu preuzimanja?
Zavisi od vrste uvlačenja usluge koju rezervišete. Ako je opseg vašeg zahteva uključuje samo prevoz nameštaja, morat ćete sve da omotate pre nego što stignu sa radnicima za preuzimanje. Međutim, možete zatražiti derivativnu uslugu koja uključuje pakovanje i otpremu. Zahvaljujući ovoj opciji, stručnjaci mogu sve delovati da se fokusiraju na druge zadatke. U svakom slučaju, ceniće stručnjake svaka pomoć koju vam možete pružiti gladak proces preuzimanja.
Šta uključuje usluge preuzimanja?
Ako preuzmete ili prodajete neki nameštaj, naši stručnjaci su tu da vam pomognu! Usluge koje se kreću uključuju demontažu i pakovanje malih i velikih predmeta u vašem domu. Tada radnik može pretvoriti ove teme na novu nekretninu. Zatim se predmeti u vašim novim prostorijama mogu raspakovati i postaviti. Vilio će vas povezati sa pouzdanim uslugama povlačenja u vašoj blizini. Bez obzira da li vam je potrebna pomoć sa pokretnim nameštajem ili složenom opremom, na našoj platformi naći ćete pristupačne radnike za preuzimanje. Naše usluge su fleksibilne za sve što vam je potrebno. Evo pregleda usluga povlačenja koje možete da rezervišete na Vilio.
Usluge

Demontaža nameštaja.
Uklanjanje stana ili kuće takođe uključuje demontažu nameštaja i njegovo pakovanje tako da je pogodan za prevoz. Brzi iskusni radnika kroz Vilio. Pomoći ćemo vam da pronađete da preuzmete radnike koji znaju kako se sruši kompaktni i siguran nameštaj za skladištenje. Demontiranje nameštaja odnosi se na sve vrste nameštaja kao što su kreveti, ormarići, stolovi i biblioteke. Radnici takođe mogu demontirati drugi nameštaj kao što su vrtni izvori, ljuljačke i čak baštenski roštilj.
Uklanjanje opreme za fitnes
Uklanjanje opreme za fitnes može biti složenije od ambalaže nameštaja. Uloga se može odnositi na električnu opremu, dodatne teške delove i označavanje malih komponenti; Molidska fitnes oprema Takođe mogu da podnesem ove složene zadatke. Naši stručnjaci vam mogu pomoći da preklopite trojeve, poprečne pojaseve, kućne teretane i drugu fitnes opremu. Recite nam o određenim zahtevima za preuzimanje i povezićemo vas sa nekim ko vam može pomoći.
Prevoz nameštaja
Većina usluga preuzimanja može vam pružiti usluge povlačenja pomoću isporuke ili kamiona. Prilikom objavljivanja zahteva za Vilio, navedite veličinu i broj stavki koje su vam potrebne za preseljenje. Imamo radnike koji su specijalizovani za mnoge vrste nameštaja i transporta opreme. Na našoj platformi možete lako da pronađete radnike preuzimanja i dostavljanja. Samo otkrijte svoj zahtev i nabavite besplatne ponude od stručnjaka za preuzimanje u vašoj blizini.
Nameštaj i odlaganje otpada
Pored usluga povlačenja, Vilio takođe nudi usluge za vaše druge potrebe. Naša otpadna odeća može da odloži predmete koje više niste potrebne. Pomoću ove usluge možete imati novi početak bez nereda!