Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se
Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se

Salon lepote,Kozmetički salon

Tražite kozmetičara? Imamo 902 dobavljača u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Početi

32.344 registrovani profesionalci

85.406 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Da li vam je potrebna usluga kozmetičara? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za čišćenje i tretman kože ozonom, dijagnostiku, konsultacije. Cena usluga nege kože obično zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: kozmetika i micelarne vode koje pruža jedan od naših 902 kozmetičara u datoj kategoriji.

Takođe videti:Ceni

32.344 registrovani profesionalci

85.406 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Usluge

Šta uključuje lečenje lepote?
Kozmetičke i frizerske usluge uključuju ne samo lečenje kože i šminke za posebne događaje. Evo nekih naših najpopularnijih kozmetičkih usluga i šta možete očekivati prilikom rezervacije:
Frizerski salon
Možete da naručite mobilni frizer za posekotine, boju i podešavanje frizura za muškarce i žene, kao i frizure za posebne prilike. Kada rezervišete svoje mobilne brijač ili frizera, oni će doći sa svojim alatima, kozmetičkim proizvodima i opremom. Nakon konsultacija sa potrebama vaše kose, oni stvaraju plan rada. Ako odete da napravite rez i boju, poput boje Ombreine kose, vaš frizer se prvo započinje nanošenjem boja, a zatim iseći i osušena kosa. Neki mobilni frizeri su takođe specijalizovani za usluge kao što su proširenja kose, dreadset i složenije frizure za posebne prilike.
Uklanjanje Chlapkov.
Mobilna kozmetika je sve popularnija u oblasti uklanjanja kose sa maksimalnom privatnošću u vašoj kući u pogledu upotrebe voska na različite delove tela ili prelivanja i bojenja obrva. Kada stigne vaš kozmetičar, trebaće malo prostora za pripremu prostora za delilaciju, svetla, peškire i opremu i takođe pristup vodi i struji za grejače i svetla za napajanje. Jednom kada budu spremni, reći će vam kako lagati ako sede za uklanjanje kose. Na kraju postupka, to će vam pomoći da očistite kožu da uklonite ostatke voska pre nego što spakuju opremu.
Tetovaže i piercings
Kada angažujete mobilni umetnik za tetovažu ili piercing, trebaće vam dovoljno prostora za rad. Obično donose vašu sopstvenu stolicu za sebe tako da mogu prikladno raditi na duži period i mobilnu stolicu ili stol za vas, u zavisnosti od toga koja će područja tela raditi. Jednom kada dobijete konačni dizajn, vaš uspjeti će početi da crtate tetovaže stavljajući fine igle ispunjene mastilom u kožu. Nakon završetka tetovaže, oni će vam pružiti uputstva da se brinete o vašoj koži i sprečite infekcije.
Posebne prilike
Priprema za posebnu priliku je jednostavna sa vašom mobilnom kozmetikom. Možete angažovati kozmetičara da dođe da pripremi grupu ljudi do venčanja, uljepšavaju se buke za devojke pre večernje zabave ili da koristi tetovažu sa Henom na kulturnim događajima i proslavima. Kada stigne kozmetičar, doneće vam proizvode i alate koji treba da stvori vaš savršen izgled na vašoj stranci ili događaju. Ako ste naručili prekrij za mobilne telefone, obično donose poseban šator iz tekstila koji sprečava da se krema za sunčanje uđe na zidove ili tepihe. Ako odlazite sa šminkam da biste shvatili fotografije, venčanje ili drugi događaj, vaš kozmetičar će obično donijeti vašu sopstvenu stolicu ili stolicu i kao i svetla koja će biti ugodna za rad i videti vaš rad.
Manikura i pedikir
Mobilni stručnjaci za nokte mogu posetiti vaš dom i pružiti vam kompletne usluge u manikuru i pedikuri. Vaš kozmetičar će doneti sve što je potrebno da podesite svoje nokte, rad i povrede. Pre nego što navlažite okolnu kožu i lečenje ruku i stopala, zbunjeno sedeći, odnose se na vaš prirodni lak za nokte ili stvaraju veštačke nokte od materijala u skladu sa vašim idejama.
Često postavljana pitanja

Zašto zaposlite kozmetičara od vas kroz Vilio?
Tražite iskusnu kozmetiku u vašem susednom događaju ili posebnu priliku? Kada možete uživati u lepotnoj stručnjaku, možete uživati u profesionalnoj pomoći u svemu od kose i nadoknadite sunčanje, manikuru, pedikir i još mnogo toga. Biće spremno sa svim najnovijim proizvodima, alatima i opremom da se samo opuste. Bez obzira da li imate zakazan poseban događaj ili želite da zadržite svoj redovan režim lepote, vaš stručnjak će vam pomoći da izgledate i osećate kao dobro koliko može biti. Naći ćete sve najbolje kozmetike u vašem kvartu u Viliju. Rešite se priprema za događaje ili kozmetičke rutine i uživajte u profesionalnoj kozmetičkoj službi u udobnosti vašeg doma.
Ko je kozmetičar?
Kozmetika su profesionalci koji rade na estetskom poboljšanju ili promeni na izgledu kože.
Koji su najpopularniji lečeni tretmani?
Između najpopularnijih lekova za kozmetiku uključuju kozmetičku tretman kože, bojenje obrva i krajnje lečenje i manikir i manikir i pedikir.
Da li se kozmetika potrebna neka kvalifikacija ili obuka?
Većina kozmetike završava studiju ili naukovanje u cilju saznanja kako da se koriste i primenjuju proizvode na sigurno. Kvalifikacija i profesionalno iskustvo pokazuju da imaju veštinu i znanje da bi se odlično snašli.
Zašto angažuje kozmetičara od mene da se zatvorim?
Dopuštanje mobilne kozmetike kod kuće je ugodnija i nudi veću privatnost. Možete čak i da uštedite novac zbog svojih manjih režijskih troškova u poređenju sa nekim kompanijama koje nude lečenje lepote.
Koliko vremena treba da rezervišem termin kozmetike?
Dužina pevanja Kozmetika će zavisiti od postupka koju ste završili. Na primer, kompletno lečenje lica može trajati sat i po, dok podešavanje obrva može potrajati 15 minuta.
Koliko koštaju lijepne usluge?
Prosečni kozmetički troškovi kreću se od 20 do 80 evra za uslugu ako ih naručite preko Vilio-a. Međutim, cena će zavisiti od vrste usluge koju ste rezervisali iz potrebne posebne opreme i koliko će vremena trajati.