Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Sale za svadbe
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.623 registrovani profesionalci
93.568 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Sale za svadbe

Da li Vam je potrebna usluga u oblasti venčanja, proslava, događaja? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne profesionalce za bezbednost prostora, uređenje prostora, osvetljenje i zvuk, DJ i muzički ketering. Cena društvenih događaja najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: fotograf, kamerman, moderator, koje pruža jedan od naših 3.183 stručnjaka u datoj kategoriji

Takođe videti:Cene
Šta je deo usluge
Planiranje pre događaja
Vaš menadžer za događaje započeće diskusiju o preliminarnom planiranju da potvrdi bruto rasporede, proizvodi moguće lokacije i budžete. Tada će organizovati osiguranje i dozvolu, biće u kontaktu sa lokalnim opštinskim ili upravljačkim organima. Manager za događaje takođe može upravljati komunikacijom sa medijskim i PR kampanjama zajedno sa proizvodnjom marketinškog materijala kako bi se osigurala maksimalna pažnja vaše akcije. Konačno nacrtano detaljan raspored.
Mesto i oprema
Sa danom akcije pristupanju, vaš menadžer događaja počinje da nabavlja potrebnu opremu i slaže se sa vama na završnoj tački događaja. Radiće na tome da se obezbedi najbolja ponuda za vas i identifikovane odgovarajuće lokacije u okviru vašeg budžeta za vaš izabrani datum. To će takođe biti kontrola ugovora, pregovori o mogućim događajima i komunikaciji sa dobavljačima Vaš menadžer događaja takođe će osigurati iznajmljivanje opreme, uključujući audiovizuelne, banere, podele i osvetljenje. Koordiniraće sve ove dobavljače.
Primanje zaposlenih i kontakt sa trećim licima
Trebaće vam dovoljan broj ljudi na kvalitetan događaj. Uloga događaja menadžera je da osigura da sve pozicije okupiraju kvalifikovano ili iskusno osoblje koje je u potpunosti informisano o očekivanjima događaja. Tokom akcije, nadgledaće aktivnost osoblja kako bi se osiguralo da je sve u redu. Vaš menadžer će takođe biti u kontaktu sa trećim licima, uključujući zvučnike i sponzore.
Izveštaj o danu
Konačno, vaš menadžer za događaje pomoći će u upravljanju vašem događaju u određenom danu kada prvo stignu na scenu i verovatno će biti i poslednja lišće. Sve će imati pod kontrolom scena da bi se osiguralo iskustvo bez problema za sve učesnike. Ceo dan će biti odgovoreno na sva pitanja o dobavljačima i zaposlenima i zvučnicima. Možete se fokusirati samo i samo na toku akcije.
Često postavljana pitanja
Zašto zapošljavanje akcionog koordinatora kroz Vilio? Spasiš svoje živce
Da li razmišljate o događaju najviše menadžera za vaš planirani korporativni događaj? Tražite nekoga ko je korisno ko se oslobodi stresa u vašem danu venčanja? Za svaki glavni događaj (i mnogo manji) naći ćete jednog koordinatora koji brine o ukupnom bešavnom toku akcije. Smanjite svoj stres i pronađite stručnjaka da vam sve pomogne, od rezervisanja mesta i dobavljača da organizuju ceo dan. Na Viliju je lako pronaći iskusnog menadžera događaja. Bez obzira da li organizujete venčanje, poštenu, konferenciju, sportsku manifestaciju, nizbrdo, zabave ili nešto drugo, pravi čovek će se pobrinuti za svu malu (i veliku) malu manju scena koje pretvore vašu akciju u sjajnoj dana.
Kakva je uloga menadžera događaja?
Upravlja preliminarno planiranje, organizaciju i logistiku celog dana. Osiguraće da se vaš događaj ne dogodi glatko, zahvaljujući činjenici da ima sve pod kontrolom i monitorima mogućih problema.
Koje su prednosti iznajmljivanja menadžera u poređenju sa organizacijom samopomoć događaja?
Glavna prednost je sjajna štednja vremena i takođe profesionalno organizovana i tako prijatnija događaja. Iskusni menadžer događaja koristiće isprobane i verifikovane procese koji rade.
Koje veštine treba da potražite menadžera događaja u događaju?
Trebalo bi da bude precizno, organizovano i treba da ima efikasne procese i postupke u ružičastoj boji. Dobri odnosi sa kvalitetnim dobavljačima i trećim licima ključni su za uspeh. Još jedna tačka za dobro je prethodno iskustvo u upravljanju uspešnim akcijama.
Da li menadžeri događaja trebaju posebne kvalifikacije?
Vaš menadžer za događaje nije potreban da ima formalne kvalifikacije, ali mnogi su diplomirani. Takođe, postoje i poslovni, komunikacijski ili maturani unije u marketingu između menadžera događaja.
Kada je najbolje da rezervišete svoju uslugu?
Dovoljan vremenski napredak je od suštinskog značaja. Idealan je 3-6 meseci pre narednog događaja, u zavisnosti od njegove veličine. Na ovaj način ćete osigurati dovoljno vremena da planirate sve detalje i opremu potrebnih aplikacija i dozvola.
Koji je iznajmljivanje menadžera događaja?
Troškovi iznajmljivanja menadžera događaja putem Vilio-a zavisiće od vrste i veličine akcije. Veće akcije izađu na više novca. Zaista, potrebna im je opsežno planiranje, dugotrajne naloge, veliki broj gostiju, dobavljača i putovanja na daljinu.
Šta uključuje usluge menadžera događaja?
Vaš menadžer događaja će se pobrinuti za sve aspekte vašeg dana i verovatno će rešiti sve probleme pre nego što naučite o njima. Pošto menadžer događaja ne vredi tema događaja ili ukrasa (mada neke od ove usluge), ali upravlja događajem i njenom vožnji scene.