Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Sadnja trave
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.505 registrovani profesionalci
92.049 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Sadnja trave

Da li Vam je potrebna usluga u oblasti sadnje travnjaka? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za setvu semena i postavljanje tepiha. Cena setve trave i travnjaka najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: mreža protiv krtica i navodnjavanje koje obezbeđuje jedan od naših baštovana (10.705) u kategoriji

Takođe videti:Cene
Često postavljana pitanja
Zašto iznajmljujete sejanje travnjaka kroz Vilio?
Sa Vilio-om nećete morati da brinete da nećete pronaći svoje seme travnjaka u vašem kvartu. Čim unesete vaš zahtev, povezićemo vas sa stručnjacima u vašoj oblasti koji lako mogu da primi vaše zahteve. Više nije za beskonačnu pretragu na mreži i pronalaženje provajdera servisa za luk travnjaka. Iako se sedište travnjaka može pojaviti kao prilično jednostavan zadatak, a ne svi imaju vremena i energije. Zaboravite na stres i glavobolje od merenja, oplodnje, rastresanja i traka za travnjaku - možete angažovati stručnjaka koji može da podnese vaš ceo proces! Nema odlaganja, nema poteškoća i nedovršenog rada. Nakon sedenja na travnjaku, možete se prijaviti i za savet o zračenju, gnojivo i opštem održavanju travnjaka. Danas pronađite odgovarajuće stručnosti i držite travu zelenom i zdravom celom celom celom celom celom krugom.
Kada je najbolje vreme u godini da položi travnjak?
Možete staviti travnjake u bilo koje vreme tokom godine. Bez obzira da li je zima, proleće, leto ili jesenji, postavlja travnjak savršeno je u redu sve dok znate kako se pravilno brinuti. Po pravilu, najbolji travnjak zasađen je u blagom vremenu, kada je dovoljno toplo za uzgajanje korena, ali nije previše vruće da se osuši pre nego što se ukorijeni.
Koliko dugo melodija uzima travnjak?
Sjedenje travnjaka je prilično jednostavan proces, ali koliko vremena je potrebno da završi posao, zavisiće od toga koliko je vaša travnjak veliki ili mali. Na manjim površinama biljka travnjaka može trajati nekoliko kratkih sati, dok biljka travnjaka za veća dvorišta može trajati ceo dan. Ako želite da znate koliko će vam potrebno vreme, možete tražiti od stručnjaka koji će vam biti spreman da vam donese procenu.
Kada da oplođujem travnjak?
Pre sejanja travnjaka je najbolje pomeriti tlo kvalitetnom đubrivom. Nakon završetka semenske službe travnjaka, možete otprilike raniji nakon šest nedelja. Proverite da li se svakako oplođuju svaka dva meseca tokom prve godine da biste podržali rast i održali zdravi travnjak. Kada se vaš travnjak sjedri, možete ga ponovo premestiti na početku svake sezone i iskoristiti rast tokom cele godine.
Koliko brzo mogu da sečem travnjak nakon njegovog sedenja?
Možete kositi travnjak samo ako je već ukorijenjen i ne može se pomerati s tim. Po pravilu, to je oko tri nedelje nakon izlaska travnjaka. Ako želite da znate da li je vaš travnjak spreman za košenje, možete malo da se malo protežete za travu. Ako možete podići travnjak, morate sačekati.
Da li mi stručnjak za travnjak može da mi pomogne u baštenju?
Da, može! Imamo mnogo iskusnih baštovina koji vam mogu pomoći u svim zadacima vezanim za vrt da bi se učinili vaše dvorište, terasa ili bašta uvek. Od sadnje sadnje i sadnje biljaka do preklanja malca ili korova sve njihove hortikulturne potrebe mogu se pustiti na naše pouzdane stručne stručnjake. Možete čak i da naručite uslugu kao travu košenje.
Koje druge usluge travnjaka mogu da naručim preko Vilio-a?
Možete da naručite sve vrste travnjaka povezanih sa Vilio-om. Nakon što je sedelo svoj travnjak, možete angažovati profesionalca da se brine za travnjak da bude siguran da vaš travnjak dobro raste i da se održava i zdravo. Takođe smo ušli u stručnjake za uređenje pejzaža u slučaju da želite da napravite veće promene ili dodajte u baštu ili dvorište novim gazebo, ribnjak, pločnikom ili drugim elementima.
Šta uključuje usluge prskanja travnjaka?
Tražite pomoć sa sedištem nove travnjake? Naše stručnjake za raspršivanje travnjaka će se pobrinuti za sve, na primer, sa uklanjanjem stare trave, semejući novi travnjak i pružanje saveta o njegovom dugoročnom održavanju. Nije važno da li planirate da postavite plastični travnjak ili biljku stvarne. Bez obzira na godišnji period, naši stručnjaci mogu lako da rade sa vama svim zahtevima travnjaka.
Usluge
Uzimajući travnjak za tepihe
To je zabluda da je travnjak za polaganje tokom zime netačan. Naprotiv, u ovoj hladnoj godini postoji puno koristi. Vaš travnjak ima dovoljno vremena da se podmiri i ukorijeni pre dolaska. Pitajući travnate travnjak tokom zime takođe znači da nećete morati da radite toliko često, tako da će olakšati njegovo održavanje. Stručnjak u oblasti prvo će meriti područje vašeg travnjaka i priprema tlo za novi travnjak. Izjednačava zemlju koristeći kockanje i pažljivo uklanja korov, kamenje, korijene i druge ostatke. Zatim počne da troši pojedinačne delove travnjaka tako da svaki kraj što je široko moguće. Poslednji korak uključuje proveru da li je celokupno travnjak pravilno položen i bez nepotrebnih razmaka između travnjaka.
Sjedeći travnjak
Travnjak se u osnovi može zasaditi od proleća do jeseni. Stručnjak prvo priprema tlo uklanjanjem starog stajališta, balansiranja i pomeranja, a zatim sedne sedne kamioni. Seme se zatim sitno ugrađuje u zemlju slave i zatim se temeljno tretira iz dva pravca. Površina travnjaka je tada temeljno polirana sa prskanjem tako da velike kapi nisu napravili seme. Prvi mesec nakon sadnje potrebno je održavati vlažnu tlu. Prve dve nedelje bi trebalo da budete koračalo 1 do 2 puta dnevno i posle dve nedelje svakog ili svakog dana. Kada trava raste do 7 cm, potrebno je kositi, ali samo mak. 2,5 cm. Prva 4 puta se travnjak ne sme uplašiti manje dužine. Novi travnjak je u stanju da počne da koristi nakon 3 meseca od sadnje.
Instaliranje veštačkih travnjaka
Ako više volite ugradnju specifičnih veštačkih brendova za veštačke trave, možete dobiti i pomoć naše veštačke instalacije trave. Prvi korak, sličan polaganju travnjaka tepiha, leži u merenju područja vašeg travnjaka i naknadno uklanjanje postojeće površine. Ako postoji mali travnjak, to je moguće ručno obaviti ovaj zadatak. Za veće prostore najbolje je koristiti rezač travnjaka. Zatim stručnjak pokriva gornji sloj tla sa podlogom peska ili kamene pre nego što se zbije vibracioni cilindar ili ploča. Tada će se vaša veštačka trava pažljivo razvijati prema vašoj kući da dobije prirodniji izgled. Na kraju se uklanja svu višak trave i čisti celokupni travnjak da dovrši instalaciju veštačkog travnjaka.