Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

renoviranje kupatila
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.505 registrovani profesionalci
92.049 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
renoviranje kupatila

Da li vam je potrebna usluga u oblasti renoviranja kupatila? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za rušenje i zidanje, postavljanje pločica, ožičenje toaleta, lavaboa i tuševa. Cena preuređenja kupatila najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: sakupljanje otpada i troškovi farbanja koje obezbeđuje jedan od naših 27.335 graditelja u kategoriji

Takođe videti:Cene
Usluge
Šta uključuje rekonstrukciju kupatila?
Iskusni kućni šampioni, instalateri i građevinari mogu vam pomoći u malim kozmetičkim podešavanjima u vaše kupatilo. Oni zamenjuju glave za tuširanje, vodene baterije, ugradite vrata tuširanja tuširanja ili čak ugradite toalet. Međutim, ako tražite kompletnu popravku kupatila, potreban vam je specijalista za obnovu u kupatilu. Lista onoga što možete očekivati da će raditi sa dobavljačima i stručnjacima za obnovu u kupatilu:
Korak 1. Navođenje i planiranje
Da bi se stvorila tačna ponuda, postojat će master prostor da se vidi. Troškovi će biti raspoređeni sa veličine vašeg kupatila, od vremena rada projekta (obično 13 - 25 dana za renoviranje celog kupatila) i sa potrebnih materijala. Vi ste vi koji je odgovoran za izbor i naručivanje svih novih uređaja i dodataka - kupatilo, toaletu, jedinicama, pločicama itd. Trebali biste ih kupiti i dostaviti obnovu pre početka. Vaš dobavljač će poslati ponudu i sastaviti plan za sve uključene u cilju osiguravanja da sve bude napred kako želite.
Korak 2. Sipanje starog kupatila
Graditelji i stručnjaci za rušenje ukloniće opremu i bilo sačuvano ili pokriveno da bi bili zaštićeni tokom građevinskog rada.
Korak 3. Pripremite se za novo kupatilo
Pored toga, vaš vodoinstalater i električar obavljaju grubu ugradnju. To znači da umetnite vodovodni i vodič za mesto bez njene veze. Zatim dolazi do mesta vašeg stolara, štukatura i pločice koji stoji ili priprema vaše zidove i pod. Ovo može potrajati 2 - 5 dana u zavisnosti od vaše veličine kupatila i vremena sušenja potrebnog za malterisanje, stisnu i osnovnu boju.
Korak 4. Dodavanje novog uređaja
U ovom koraku zapravo ćete videti kako vam se dođe vaše novo kupatilo. Prvo, pločice postaju pločice i slikar čiste zidove. Jednom se suši, vaš novi nameštaj za kupatilo može se pomerati. Vaš vodoinstalater i električar sada će završiti sve veze. Ostali zanatlije koriste hidroizolaciju i zaptivne mase na umivaonicima, pljuskovima i kupalićima. Konačno, stakleni priključci se postavljaju kao ogledalo ili vrata za tuširanje.
Korak 5. Konačna inspekcija i čišćenje
Kada je sve instalirano i sušenje, vaš banje renovira će izvršiti konačnu kontrolu. Zanatlije će očistiti i odložiti sve ostatke ambalaže. Vaš dobavljač može da ispuni osnovno čišćenje, ali možete takođe želeti da naručite profesionalne usluge čišćenja da biste napravili svoje kupatilo Ligotala.
Često postavljana pitanja
Zašto smatrati svog stručnjaka da rekonstruiše kupatilo kroz Vilio?
Tražite stručnjaka koji nema obnovu kupatila? Bez obzira da li želite da promenite dizajn kupaonice, stvorite više prostora u njemu ili će ga povećati pre prodaje nekretnina, nalaze se na pravom mestu. Pronađite rekonstruktor u svom području i na kraju tretirajte svoje kupatilo novi izgled koji je potreban. Najbolji način za zapošljavanje dobavljača renoviranja banje je objaviti vašu potražnju za Vilio. Brz i lak način pronalaženje stručne pomoći na vreme i u okviru budžeta.
Koliko često trebate obnoviti kupatilo?
Većina ljudi svoje kupatilo čini svakih 11-15 godina. Ako još niste spremni za njenu punu obnovu, možete je oživjeti jednostavnim trikom: koristeći redovno čišćenje pločica i maltera. Tako minimizirate kalup i bojanje.
Koji su ključni koraci za obnovu kupatila?
Obnova u kupatilu je započeta sa planom citata i projekta. Nakon njihove potvrde, dodatni ključni koraci: uklanjanje starih armatura za kupatilo, vodu i električnu distribuciju, građevinski rad, ugradnju novih uređaja, vode i električnih priključaka, zatim konačno čišćenje i kontrolu.
Koje koristi donose da angažuju profesionalaca da obnovi vaše kupatilo?
Kompletna rekonstrukcija SPA zahtevaju električnu instalaciju i vodovod koji treba da sprovede samo kvalifikovano osoblje. Pored toga, kada možete uživati u profesionalnom, možete biti sigurni u njegova opsežna iskustva i najbolji alati. To će samo završiti rad na visokom nivou.
Koje veštine i zanat se odnose na obnovu kupatila?
Glavne sindikate koje se bave obnovom kupaonica uključuju zgrade, stolari, malterisanje, pločice, vodoinstalatelji i električari. Količina zanatlija koje ćete naći zavisiće od raspona kupatila na obnovu.
Kakvu kvalifikaciju i nastavno pismo će moti da se moji obnovi kupa?
Dobro je proveriti da li su vaši trgovci članovi lokalnih udruženja sa licencama i osigurani su za građevinske radove. Takođe je pogodno za njihove poslednje reference.
Koliko će koštati moje kupatilo?
Prosečna cena delimične kupatila na renoviranju na Vilio je 35 - 700 €, ali mogu biti i veća, još manja. Kompletna renoviranje kreće se od 2 000 - 8 000 €, naravno, izuzeci takođe mogu biti izuzeci u kojima to budžetima lete na nebeske visine. Ali to su luksuzni slučajevi.
Potrebna je zanatlija za autorizaciju kupatila u obnovu?
U rekonstrukciji kupatila verovatno će biti potrebno da saznate koje su specijalne dozvole potrebne za pojedinačne performanse. Ne zaboravite da se uverite da ima zanatlije sa odgovarajućim nastavnim slovom i takođe osiguranje.