Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Rekonstrukcija kuće
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.505 registrovani profesionalci
92.049 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Rekonstrukcija kuće

Da li Vam je potrebna usluga iz oblasti rekonstrukcije i renoviranja? Vilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za rušenje i zidanje, zamenu podova, renoviranje fasada i farbanje enterijera. Troškovi popravke i renoviranja kuće obično zavise od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: konsultacije, popločavanje i popločavanje, troškovi nameštaja i farbanja koje pruža jedan od naših 32.467 zidara u datoj kategoriji

Takođe videti:Cene
Često postavljana pitanja
Zašto potražiti stručnjak za obnovu na Vilio?
Bez obzira da li planirate da rekonstruišete stan ili kuću da budete vaš dom jači, ekonomičniji ili lepši, svaka rekonstrukcija zahteva mnogo napora i predstavlja značajnu investiciju. Na putu da sanjate kućište, sve se sviđa da se naseče za koji su mnogi neiskusni vlasnici naišli na to. Stoga je važno odabrati pouzdan, iskusan i kvalitetan dobavljač. Okrenite se profesionalcu je sigurniji od pusti na samopomoć obnove. Stručnjaci koji se specijalizuju za rekonstrukcije imaju potrebno iskustvo, kontrolirati dokazane i sigurne procedure i znaju kako da rade sa različitim materijalima. Vilio će vam pomoći da pronađete dobavljača da verujete da biste pretvorili svoje imanje u kući sanjanja.
Koje veštine ima stručnjak za obnovu?
Stručnjak za obnovu ima niz veština potrebnih za upravljanje građevinskim radom i sve sa rekonstrukcijom povezanim. Njegova uloga je da se osigura da se svaki aspekt obnove obavlja i u skladu sa važećim zakonima i propisima o izgradnji. Zna kako da odabere prave materijale, procedure i alate. To može strateški planirati, koordinirati i upravljati ljudima i resursima. Praktično može primeniti različite tehnike inženjerske i građevine, često kontroliše principe funkcionalnog dizajna enterijera.
Kako mogu da nađem rekonstrukciju stanova i kuće?
Stvaranje potražnje za Vilio je brz i jednostavan način da pronađete dokazanog stručnjaka da rekonstruiše stanove i kući u vašem kvartu. Vilio vam pomaže da pronađete stručnjaka koji može da prilagodi vremena i učiniće sve rad koji vam je potreban.
Šta treba učiniti u obnovi stana ili kuće?
Zamenite pod ili pločice. Napravite potrebnu električnu instalaciju i instalaciju vode i instalirajte novo kupatilo i kuhinjsku opremu. Da se ​​oslikate ako kuća bude oslikana ne samo unutrašnjost, već i spoljašnjost.
Da li moram da rekonstruišem arhitekta?
U većini slučajeva arhitekta nije potreban. Ako je ovo istorijska zgrada, biće neophodno da arhitekta pripremi željenu dokumentaciju koju bi nadležni organi rekonstruisali.
Koliko će vremena trebati rekonstrukciju stana ili kuće?
Dužina rekonstrukcije je različita od svakog projekta, u zavisnosti od obima rada. Kontrakterski ugovor treba da sadrži datum početka i datum završetka. Kada je rekonstruisano, potrebno je da se vlasnik na raspolaganju i može da uradi važne odluke tokom rada na postolje. Tokom rekonstrukcije, zanatlije će morati da imaju pristup nekretninama tokom normalnog radnog vremena.
Koliko košta rekonstrukcija stana ili kuće?
Cijene obnove su zaista različite u zavisnosti od potreba vlasničkih i budžetskih opcija. Stručnjak za obnovu će vam dati sve informacije koje su vam potrebne da pravilno odlučite kako da koristite efikasne sredstva.
Kada je najbolje vreme za rekonstrukciju?
Rekonstrukcija ili obnova unutrašnjih prostora obično se može završiti u bilo koje vreme tokom godine. Neki delovi rekonstrukcije mogu zavisiti od vremena. Na primer, u rekonstrukciji kuće, rad na temeljima, zidovima i krovu treba da bude završen na temperaturama iznad tačke smrzavanja.
Mogu li da kupim sopstvene građevinske materijale za obnovu?
Naravno. Međutim, preporučujemo da detaljno razgovarate o dobavljaču da se naređuju materijali. Potrebno je puno malih i specifičnih predmeta, ali lako se ne zaboravlja ili ne slijede tačan tip.
Kako će se rekonstrukcija pokrenuti?
Mnogo je promenljivih koje utiču na to koliko dugo će raditi za rekonstrukciju stana ili kuće. Pojedinačne faze projekta su nakratko opisane u daljem tekstu. Uvodni sastanak da bi se dobio predstavu o obimu projekta i inspekciju mesta gde će se odrediti. Faza predloga - Tokom ove faze, kupac i dobavljač dogovaraju se o predlogu i planovima obnove, obe strane potpisuju ugovor. Faza pripreme - Odabrana će materijala i planirana je rekonstrukcija. Faza izgradnje - građevinski rad. Faza prestanka i podnošenja - Konačna lista svih preostalih ispravki i završni radovi.
Koji posao posluju deo obnove?Šta je deo obnove
Promenite raspoloženje u sobi i izgradite postojeće planove poda. Instalacija podova, pločica, vrata Demontaža i ugradnja kuhinjske jedinice i pribora Demontaža i ugradnja sanitarije kupatila Vatoinstallateur rad Elektroinstalacija radi Slika
Savet i saveti
Dobar zadatak je osnova Mnogo je promenljivih koje utiču na cenu i dužinu rada za rekonstrukciju stana ili kuće. Pišite u zadatku što je moguće preciznije sve što će se tačno prekinuti na stručnjake šta je vaša ideja. Proverite za realizaciju Da bi bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, proverite rad tokom svog kursa kao i nakon što ga dovršava. Budžet i vreme Ne zaboravite da dodate svoje zahteve za završetak implementacije. Ako imate određeni budžet koji treba slediti, imajte na umu da je provajder servisa već na početku.
DemonstracijaDemonstracije realizacija naših provajdera
profile image
Renoviranje kuće,preuređenje kuće
Stojan M.
profile image
Renoviranje kuće,preuređenje kuće
Stanislav E.
profile image
Renoviranje kuće,preuređenje kuće
Stevan R.
profile image
Renoviranje kuće,preuređenje kuće
Simeon U.
profile image
Renoviranje kuće,preuređenje kuće
Stanislav Y.
profile image
Renoviranje kuće,preuređenje kuće
Simo B.