Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se
Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se

Pvc stolarija

Da li tražite instalatera prozora? Imamo 26.788 dobavljača u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Početi

32.332 registrovani profesionalci

85.347 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Da li vam je potrebna usluga ugradnje prozora? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za ciljanje, transport, ugradnju i ugradnju prozora. Cena ugradnje prozora najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: troškovi isporuke, postprodajne usluge i manje popravke koje obezbeđuje jedan od naših 26.788 stručnjaka u ovoj kategoriji.

Takođe videti:Ceni

32.332 registrovani profesionalci

85.347 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Često postavljana pitanja

Zašto da rezervišete prozor za popravak i razmenu preko Vilio-a?
Ako trebate da popravite ili razmenu prozora i ne želite da čekate duže nego što je potrebno, naručite svoju uslugu kroz Vilio. Bez obzira da li gradite porodičnu kuću, rekonstruišete stariji stan ili se iz nekog razloga pokvarite ili oštetite prozor ili oštećeni, pokrenite svoj stručnjak kroz Vilio. Ovo vam dolazi kod kuće i popravlja ili zamenite Vindovs ili staklene prozore tako da ponovo u potpunosti funkcioniše vaš dom i sačuvate vas troškove. Najbolje mesto za pronalaženje majstora koji ima iskustvo u sastavljanju i popravki Vindovs je Vilio. Bez obzira da li treba da popravite prozor kućne prozor ili popravite prozor automobila, naći ćemo vam stručni stručnjak u vašem kvartu koji će to učiniti.
Šta da radim sa slomljenim prozorom dok ne čekam popravku?
Započnite da osigurate da staklo prozora nije slobodno da ne ne probudi i ne može naštetiti članovima porodice ili kućnih ljubimaca. Ako imate ispucani prozor i vi se brinete da će ga vetar prekršiti ili u unutrašnjost, možete da puknete pucanje sa grubom lepljivom trakom koja je privremeno zapečatila.
Koji materijal moram da popravim prozor?
Ne morate ništa da kupujete da biste ispravili prozore, osim ako to ne vodi čoveka vašeg održavanja. Obezbednici uglavnom donose sopstvenu opremu i potrošni materijal i savetuju vas tokom usluge ako postoje neki delovi potrebni.
Ko plaća popravke Vindovs-a - zakupača ili stanodavca?
Popravci prozora obično stoje između 50-200eur kada rezervišete uslugu putem Vilio-a. Ukupni finansijski troškovi vaše usluge zavisiće od vrste i veličine prozora, vrstom popravke, lokacije prozora, pristup tome i vreme za obavljanje radova.
Usluge

Šta uključuje uslugu popravka Vindovs-a?
Pogrešivači vašeg prozora mogu vam pomoći u različitim vrstama prozora (klasični prozori, euro, plastični ili aluminijumski prozori) i servisi za popravku, bilo kakvica ili zamena staklenih ploča ili čak popravke prozora automobila. Savetuje vam sa najboljim rešenjem (bilo da je sa zamenom ili popravkom) i upotrebite njihove specijalizovane alate za obavljanje posla. Pružamo najčešće usluge da popravimo prozore:
Popravak staklenih prozora
Vaše održavanje će početi procenom povreda. Ako se obim oštećenja na staklenoj ploči ne odgovara, oni će vam preporučiti da zamenite celokupni prozor za punjenje stakla. Ali ako vam staklo prozora ima samo malu pucanje, rupu ili ogrebotinu, moći će da privremeno pričvršćuju pečat. Rukavice otporne na radnike imaće radnike da manipulišu pokvarenim prozorom kako bi se izbegla nesreća. Dalje, uz pomoć bistrog laka ili silikona popravlja male pukotine. Ako je čaša popravljena, serviser može da koristi komad providne trake da spreči dalje proširenje pukotina. Za veće popravke postoji potreba za angažovanjem stakla ili da se osigura zamena stakla. Prilikom zamene celokupne staklene ploče, traka za održavanje započinje uz pomoć specijalnih rukavica i zaštitnih naočara sa uklanjanjem razbijenog stakla i komadići kroz prozore sa krugom. Uklanja oštećena stakla, a zatim glatka ivice okvira kako bi se uklonili sve preostale brtvene mase. Tehnike promene prozora će meriti staklo prozora da bi se odredila veličina nove staklene punjenja i ostavlja malu jaz 2 - 3 mm na ivicama kako bi se omogućilo njeno umetanje. Uglavnom se čaša može isklesati u lokalnoj zastakljivanje. Prema vrsti okvira prozora i metodom staklene zaptivene, vaš se rukotvorilac odnosi na ivice prozora za zaptivanje koji se formira u rukama da formira dugu konop, a zatim je zalepio u okvir. Lagano gurnite novu čašu u okvir i ostavite da se pridržava zaptivača. Potom se nanose oko ivica sa obe strane čaše Sljedeći tmel, fino uklanja višak zaptivača i izglađuje ga.
Popravka okvira prozora
Najčešće popravljeni prozorni okviri uključuju popravku trulog okvira (aluminijum i plastični prozori su manje skloni šteti). Vaš popravku će početi tako što će ostaviti većinu trulog drveta, a zatim ga prekrivajući nekoliko slojeva tečnog epoksida koji će se apsorbirati u nju. Nakon sušenja, epoksidni punilo se suši i napuni jazmom u drvenom okviru prozora i formira ga da se meša sa ostatkom okvira. Jednom kada se ovo puni suva, mljevete da je glatko. U ovom trenutku, okvir je spreman za prodor i kaput. U slučaju opsežnog oštećenja okvira prozora, do zida se preporučuje potpuni prozor razmene sa okvirom sa novim prozorom.
Razmena prozora
Kada se vaše staklene prozore ne mogu popraviti, treba da se zameni ceo prozor. Ova intervencija se odvija u pet koraka: fokus novih prozora, naloga za prozor, rastavljanje starih prozora, ugradnja novih prozora i završne radove građevinskog karaktera. Craftsman Vilio može zaposliti za neke ili sve ove dela - morate da radite ono što vam je potrebno da unesete potražnju. Prilikom uklanjanja starih Vindovs Craftsman Vindovs-a i pokušava da ih izvuče iz zida bez oštećenja, ali često će se malterisati i malter na spoljašnjosti ili unutrašnjosti oštetiti. Njihova osovina je zatim podložna završnim radovima (particija particije i prskanja, istezanje maltera).
Popravak prozora automobila
Popravak aut Vindovs preporučuje poverenje ruku specijalizovane automobile da zameni ili popravi vetrobransko staklo. Možete ih pronaći u kategoriji auto-moto na Viliju.