Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se
Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se

Projektovanje

Tražite dizajnera za dizajnerski rad? Imamo 21.574 dobavljača u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Početi

32.354 registrovani profesionalci

85.446 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Da li vam je potrebna usluga u oblasti projektovanja? Vilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za projekte za odluku o zoniranju, projekat za građevinsku dozvolu i projekat za samu izgradnju. Cena građevinskih i inženjerskih radova najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: konsultacije i uključivanje zahteva koje je obezbedio jedan od naših 21.574 dizajnera u datoj kategoriji

Takođe videti:Ceni

32.354 registrovani profesionalci

85.446 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Često postavljana pitanja

Zašto zapošljavate dizajnera preko Vilioa?
Da li ste razmišljali o zgradi nove kuće ili preko rekonstrukcije trenutne kuće? Ne gubite vreme preko graditelja veb stranica i odabir plana kuće koji nije u potpunosti pogodan za vas. Umesto toga, naći ćete stručnjaka koji može da izvuče vaš novi raspored kuće ili luka sa svim elementima koje je potrebno da postignete savršen rezultat koji želite da želite. Najbolje mesto za pronalaženje profesionalaca sa građevinskog prostora je Vilio. Bez obzira da li vam je potrebna pomoć u razvoju privatnih planova stanovanja ili komercijalnog projekta, moći ćete pronaći iskusnog lokalnog dizajnera koji će vam pomoći da započnete svoj projekat. Jednostavno unosite potražnju i povežite se sa arhitektima i dizajnerima koji mogu razviti planove za izgradnju i čak i pomoć u procesu odobravanja u kancelarijama.
Ko je dizajner i šta on radi?
Rad dizajnera je malo sličan arhitektu. Odgovorna je za stvaranje tehničkih crteža i planova. Oni uključuju specifikacije ili mehanizme. Dizatoritori mogu raditi sa arhitektima, naučnicima ili inženjerima i takođe mogu biti odgovorni za procenu snage strukture i finansijskih troškova zgrade. Projektori obično koriste računarski dizajn i dizajnerski postupci (CADD) da bi se stvorili ti planovi, ali ponekad i olovke i funkcije.
Treba mi arhitekta ili dizajner?
Primarna razlika između njih je: arhitekti takođe mogu pružiti tehničke i umetničke savete, dok se dizajner pre svega bavi tehničkim aspektima vašeg projekta. Dizajneri mogu pružiti crteže spremne za donošenje svih tehničkih specifikacija. Nažalost, obično ne mogu da procene vaš projekat u celini ili doprinose osnovnim promenama u njegovom dizajnu ili aranžmanu. Ako takođe razmišljate o angažovanju arhitekta, možete pronaći pravo u vašem kvartu sa Viliom.
Može li dizajner dizajnirati kuću?
Da i ne. Dizajner može da stvori tehničke planove zasnovane na već kreiranju dizajna, tako da prvo mora da stvori arhitekta. Dizajniran obično radi sa arhitektima ili za arhitekture. Kada arhitekta vizualizuje kuću, uključujući aspekte kao što su upotreba prostora ili izgradnje biljke na okolinu, dizajner će pretvoriti predlog u tehničke specifikacije koje mogu zatim da koriste građevinsku kompaniju.
Kako odabrati pravi dizajner za vaše planove izgradnje?
Konkretno, u usvajanju pravog profesionalaca da sarađujete, primetite izraženo znanje i obrazovanje u oblasti, iskustva i komunikacijskim veštinama. Prvi faktor uključuje tehničke veštine i znanje o izgradnji propisa i standarda. Njegovo iskustvo i portfelj takođe mogu da naznakuju da li odgovara vašem projektu. Dobro je pitati, bilo da je nešto slično kao vaš plan, ponekad. I na kraju, setite se važnosti komunikacije u saradnji. Trebate nekoga da vas pažljivo sluša, pružiće vam dobar savet i pomozite vam u realizaciji svoje vizije.
Koji je deo dizajnerske usluge?
Portal Vilio će vas povezati sa pouzdanim dizajnerom u vašoj blizini. Ovo će vam pomoći da pretvorite svoju viziju budućnosti na jasnim planovima, idealnim uz pomoć arhitekta.
Šta je deo usluge

Konsultacije u izradi
Ako već imate zadivljujuću ideju vašeg projekta, dizajner vam može pomoći da ga pretvorite u planove koji mogu da odobri inženjere i realizuju građevinske kompanije. Smatrajte da je njihovo konsultantsko područje ograničeno, za razliku od arhitekata, oni ne mogu pružiti ukupnu viziju vašeg projekta. Najviše što mogu učiniti je manja poboljšanja vaše ideje, a zatim sve stavljati na papir. Bilo bi najbolje da se konsultujete sa IDIDE sa arhitektima pre nego što se obratite svojim projektima sa svojim planovima. Vaš dizajner takođe može da preporuči neke kolege arhitekata, pa pokušate da ga i pitate.
Stvaranje tehničkih crteža pomoću CAD ili tradicionalnih crteža
Dizajneri obično stvaraju tehničke planove ili svemirske planove koristeći CADD računarski program. Međutim, oni takođe mogu da koriste tradicionalne sredstva kao što su papir, olovke i vladari. Na ovaj ili onaj način, obezbedite vrlo specifičan i preračunilan plan da se tada može lako primeniti građevinski tim. Ako imate prednost kao što želite da imate svoje tehničke crteže, možete da ga unesete u svoj post.
Saradnja sa arhitektima i inženjerima
Rad dizajnera sastoji se u saradnji sa arhitektima, inženjerima ili čak naučnicima. Ako ste već kontaktirali inženjer i arhitektu, možete angažovati dizajnera kroz Vilio koji će dopuniti vaš tim. Naša platforma će vas povezati sa dostupnim stručnjacima u vašem kraju, tako da ne morate tražiti daleko ili dugo čekati da se dogovorite na prvi lični sastanak.