Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Priključak za gas
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.623 registrovani profesionalci
93.615 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Priključak za gas

Da li Vam je potrebna usluga iz oblasti priključka na gas, priključka na gas? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za povezivanje gasa na novu nekretninu, gasifikaciju postojeće imovine i unošenje tehničkih promena u vezi sa smanjenjem ili proširenjem broja postojećih gasnih uređaja. Cena priključka na gasovodnu mrežu i gasovod najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: administrativne takse, sertifikacija koju daje jedna od naših 22.157 gasnih kompanija u datoj kategoriji

Takođe videti:Cene
Usluge
Koje druge usluge mi će učiniti gas?
Množnici na gasu mogu pomoći u nizu usluga savetovanja i montaža na popravke, servis i održavanje. Ovde navodimo neke od najčešćih vrsta usluga gasne opreme i šta možete očekivati od njih:
Sistemi tople vode
Jedna od najvećih prednosti sistema tople vode je da ako imate gas, odmah možete pripremiti toplu vodu. Nema više hladnih pljuskova na kraju dana! Vodoinstalater vašeg gasa može vam pomoći da odaberete najbolji sistem toplote na plin i zatim sigurno instalirate i povežite ga. Ispituje vaš sistem da biste bili sigurni da vam zagreva vodu na odgovarajuću temperaturu. Ako trebate da popravite sistem tople vode za gas, pre početka rada, koristeći tehnike i rezervne delove za popravak sistemskog gasa, isključite ga i ponovo.
Sistemi za grijanje i hlađenje gasa
Grijanje i hlađenje na plin je uglavnom zeleniji i isplativiji od alternativa električne energije. Oni su popularni izbor, da li želite odvojeni grejač gasa, gasni kamin ili sistem klima uređaja gasa. Vaš vodoinstalater će vam savetovati najbolje sisteme za grejanje ili hlađenje za vaš prostor i pomoći vam pravilno postavljanje i montirati. Takođe vam može pomoći da popravite uređaje da se najbolje održavaju u dobrom stanju.
Peći na gas i kuvanje
Ploče za benzin su popularne jer su i pristupačnije, zagrevane brže i pružaju veću kontrolu od električne ploče. Ako trebate da instalirate ili popravite gasni kuhanje ili peciva, vodoinstalater može da preporuči pravilno rešenje. Ako više nemate instaliranu gasnu cev, moraće da se dogovorite za vas i povežete je sa vašim spoljnim gasnim bocama ili da biste povezali merač. Vaš vodoinstalater će proveriti da li vaša instalacija ispunjava sigurnosne standarde, uključujući materijale otporne na toplote, odgovarajuće visine svetlosti i bezbednosne šupe. Testiraće vaše kuhinjske aparate kako bi se osiguralo da sve funkcioniše i upućuje vas kako ih pravilno koristiti.
Ostali gasni uređaji
Ostali uobičajeni gasni uređaji uključuju sušila od bubnja i spoljne uređaje kao što su grijanje bazena, roštilje i kamin. Vaš vodoinstalater će vam pomoći u izboru pravog tipa proizvoda za vaš prostor (i budžet). Pomoći će sigurno povezivanje sistema grejanja bazena ili sušilo za sušenje bubnja i osigurati da je vaš uređaj u savršenom stanju.
Često postavljana pitanja
Zašto potražiti gas kroz Vilio?
Da li vam je potreban prenos gasa za servisiranje, instaliranje gasne opreme ili brze popravke? Mnoge kuće su opremljene nizom gasnih uređaja, uključujući ploče za kuvanje na plin, grejače, toplu vodu, roštilj i drugo. Ali da su oni proizvodi svakodnevne potrebe ne znači da su svi kvalifikovani za njihovu instalaciju i popravku. Gas nije nešto što bi trebalo da se igrate - ostavite to na stručnjacima za fitinge gasa! Dobijate sve savršeno (i sigurno) postavljene i možete ponovo koristiti svoje uređaje. Vilio je idealno mesto za pronalaženje profesionalaca da sastave se na gas. Pomoći ćemo vam da pronađete verodostojne montere za gas i instalaciju u vašoj blizini koja su dostupna da posetite svoj dom i pomozite vam da instalirate ili popravite.
Da li letak gasa treba specijalizovana licenca?
Za određene vrste zadataka, moraćete da otkrijete koje licence su možda potrebne za obavljanje vašeg zadatka. Pre nego što prihvatite ponudu, ne zaboravite da proverite da li je Vilio Gas relevantna ovlašćenje i osiguranje odgovarajuće usluge gasnog čudovišta.
Osećam gas kod kuće ili oko kuće - šta da radim?
Isključite bilo koje gasne ili električne uređaje i ne ispuštajte utakmice, cigarete ili druge uređaje koji bi mogli prouzrokovati iskru. Otvorite vrata i prozore da biste povećali protok vazduha. Odmah se obratite kvalifikovanom i licenciranom gasnom monstrumu. Ako se oseća izuzetno snažno miris gasa, izađite i sledite uputstva vašeg dobavljača gasa.
Koja je veza sa gasom?
Instalacija gasnog veza uključuje rad sa gasnim aparatima i cevima koje hrane gas u aparate. Za razliku od konvencionalnih instalatora, instalatora gasa rade sa cevima, aparatima i dodacima koji su uključeni u snabdevanje ili korišćenje gasa.
Šta ga voli vodoinstalater?
Instalateri gasa su kvalifikovani za instaliranje gasova, cevi, sistema upravljanja pritiskom i aparat. Takođe mogu pomoći u održavanju i ispitivanju gasovih cevi.
Koje su neke od najčešćih usluga instalacije gasa?
Vlasnici kuća obično zahtevaju pomoć u instalaciji gasova, popravke ploča za kuvanje na plin, nove sisteme ventila, kontrolu propuštanja gasa, gasnih uređaja i vodovodne instalacije.
Da li instalateri gasa trebaju određenu kvalifikaciju ili licence?
Da. Nove instalacije gasnih priključaka i popravke gasnih uređaja koji zahtevaju isključenje / ponovni priključak gasova uređaja, zahtevaju ispunjavanje podobnog gasa za sigurnost.
Koliko košta iznajmljivanje profesionalnog gasa?
Troškovi gasa će zavisiti od vašeg zadatka - od onoga što je potrebno da instalirate koliko će to složeno i koliko će trajati.