Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se
Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se

Prevoz građevinskog materijala

Da li tražite materijalni nosač? Imamo 19.113 dobavljača u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Početi

32.354 registrovani profesionalci

85.446 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Da li vam je potrebna usluga transporta materijala? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za transport građevinskog materijala, nameštaja i vangabaritne robe. Cena prevoza najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: oprema za vuču, zatezni kaiš, utovar i istovar robe koje pruža jedan od naših 19.113 prevoznika u datoj kategoriji.

Takođe videti:Ceni

32.354 registrovani profesionalci

85.446 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Često postavljana pitanja

Zašto rezervirati isporuku u komšiluku putem Vilioa?
Da li treba da rezervišete usluge isporuke kako biste lako mogli da prenosite pakete, dokumente, letke, nameštaj ili građevinski materijal? Uštedite svoje vreme i ostavite isporuku prema nama - pljuskovi transportu i transportu da prilagodite svoj raspored i dostavite sve u pravo vreme na pravo mesto. Usluge isporuke koje možete lako da rezervišete preko Vilio-a. Sa iskusnim vozačima koji su spremni da preuzmu i odmah dostave pošiljku, možete lako organizovati. Ova metoda je svakako najudobnija i najlakša.
Šta čini vozač kombija?
Vozač isporučuje svoju robu će se podići i osigurati sigurnu isporuku na unapred određenu lokaciju. Većina vozača se rukuje pomoću zaliha i većih kamiona ili kamiona koji vam pružaju dovoljno prostora za isporuku većih pošiljki ili veću količinu robe.
Zašto rezervirate poštanske ili pošiljke putem Vilioa?
Dostava Vilio je udobna i pristupačna. Zahvaljujući niskim troškovima opterećenja i kontrola, možete naručiti i kada će vam se isporučiti roba, možete da budete sigurni da ćete dobiti najbolju uslugu za super cenu.
Koji su uslužne usluge preuzimanja i dostave koje su najviše koristili?
Najčešće usluge uključuju građevinski materijal, veliki nameštaj i kućanske aparate.
Kako će se žica isporučiti da se ponaša na moju porudžbinu?
Vozač kombija će se pažljivo tretirati sa vašom porudžbinom, osiguravajući da se krhki predmeti pravilno pakuju i zaštite i ostanu u vertikalnom položaju ako je potrebno.
Koliko će trajati isporuku?
Neke kompanije nude isporuku istog dana kada naručite robu, tako da ćete imati svoju robu kod kuće nekoliko sati. Međutim, ako se isporuka odvija međudržavno ili želite da naručite tokom vremena / datum, isporuka vaše pošiljke može potrajati duže.
Koliko će vas dostava koštati?
Biranje i troškovi isporuke zavisiće od daljine koju će šofer morati da prođe i količina materijala prenošena. Cena takođe varira u zavisnosti od vrste predmeta, u skladu sa njihovim veličinama i vreme isporuke. Ovi kriterijumi odlučuju da li će isporuka koštati manje-više.
Treba li mi isporuka posebne kartice?
U određenim vrstama prevoza, nosač neće trebati da otkrije nikakvu posebnu karticu ili isporuku robe. Uslovi mogu varirati u zavisnosti od vrste robe. Pre nego što prihvatite, nećete zaboraviti da uverite da odabrani dobavljač poseduje važeću dozvolu i takođe ima potrebno osiguranje robe.
Usluge

Šta uključuje uslugu preuzimanja i dostave?
Možete unajmiti kamionet i uslugu isporuke gotovo bilo čemu. Pročitajte šta možete da naručite za ovu uslugu:
Dostava nameštaja i aparata
Da li trebate da isporučite veliki komad nameštaja, uređaja ili druge robe za domaćinstvo? Nemate kombi, kamion ili prikolicu? Iznajmite uslugu dostave sa većim vozilom koje vozačem omogućava prenos robe iz kuće ili prelazi na novi dom. Vozač kombija će proveriti detalje kao što je broj predmeta koje su vam potrebne za pomeranje, veličinu robe i njegova moguća krhkost. Dostava nameštaja takođe može biti roba iz popularnih prodavnica, kao što je Ikea. Jednostavno najavite vozača zalihe šta i gde želite da pokupite i dogovorite da vam odgovara.
Isporuka paketa i letaka
Dopustite svoje pakete svom poslu i uštedite novac na kurirske optužbe. Ako trebate da isporučite pošiljku u određeno vreme, samo recite. Dobavljači vole da vam daju ovu uslugu. Idealan je za rođendan gde god ostali pokloni. Vozač će proveriti vaš paket, naći ili slučajno ne krhko i ako je tako, to će to srediti sa prepoznatljivom pažnjom. O blagovremenoj isporuci će se takođe brinuti. Možete da podnesete zahtev za distribuciju letaka i njihovu katalogu dostavu za podršku lokalnom poslu. Da biste organizovali distribuciju za promociju poslovanja, vaš distributer će morati da zna broj letaka ili kataloga, gde ih želite isporučiti i vreme isporuke.