Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Preuređenje kuhinje,renoviranje kuhinje
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.505 registrovani profesionalci
92.049 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Preuređenje kuhinje,renoviranje kuhinje

Da li vam je potrebna usluga u oblasti renoviranja kuhinja? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za demontažu originalne kuhinjske jedinice, proizvodnju i montažu nove kuhinjske jedinice, spajanje uređaja, montažne radove i farbanje. Cena preuređenja kuhinje obično zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: sakupljanje otpada, kupovina uređaja, inspekcije struje i gasa koje pruža jedan od naših 26.026 graditelja u kategoriji

Takođe videti:Cene
Često postavljana pitanja
Zašto rezervišete rekonstrukciju kuhinje kroz Vilio?
Većina porodica preuzme vašu kuhinju ili je potrebno ažuriranje kuhinje svaka 10 - 15 godina. Dakle, ako osetite da je vaša kuhinja potreban promena može biti vreme da renovira kuhinju. Renovira profesionalne kuhinje će vam obnoviti obnovu brže i na višem nivou i može se sačuvati novac. Profesionalci mogu da podnesu sve detalje koji će biti zaštićeni pored žongliranja između posla, dece i života ne ostaju zaglavljeni u kuhinji. Rezervacija vaše kuhinje putem Vilio-a omogućava vam da pristupite hiljadama kvalifikovanih lokalnih trgovca u okviru vašeg budžeta. Pronaći ćete iskusnog stručnjaka koji može da podnese sav rad od planiranja nakon završetka ili takvog koji će se baviti zadacima kojim biste morali da pomognete.
Unajmite profesionalnu kuhinju obrvatora ili napravite obnovu kuhinje sami?
Iznajmljivanje usluga profesionalne renovatora je sjajan način da uštedite vreme, izbegavajte povrede i postignete najnoviji način, pa čak i najnoviji na svetu će trebati profesionalnu podršku tokom rekonstrukcije od plattera i električara.
Kako se mogu pripremiti za obnovu kuhinje?
Prvo ispitajte željeni stil, boje i temeljno uređujete kuhinju, a zatim u skladu sa tim planirate svoj budžet. Tokom svoje renoviranja, moraćete da se pripremite za život bez kuhinje, tako da rezervišete prostor za skladištenje i ulagati u električnu posudu za pečenje i pripremite se najmanje mesečno od buke i prašine.
Koji su koraci za renoviranje kuhinje?
1. Izaberite Dizajn, materijale i podesite svoj budžet. 2. Uklonite delove vaše postojeće kuhinje da biste se zamenili. 3. Ako je potrebno, izvodite vodovodne i ažurirajte električne instalacije. 4. Instalirajte nove pločice, kuhinju, osvetljenje i uređaje.
Usluge
Šta uključuje obnovu kuhinje?
Svaki projekat obnove kuhinje započinje zakazivanje i dizajn. Proverite da li znate koji elementi želite da promenite, uklonite i ažurirate i koliko će verovatno biti stajati jer možda nećete morati da prilagodite u budžetu. Ako su neki delovi i dalje U dobrom stanju i u skladu su sa novim dizajnom, možete ih održavati kao i oni i da koriste vaš budžet za dalje funkcije. Nakon planiranja obnove (i preseljenje sve hrane i jela) biće dalji koraci da zavise od toga šta ste uključili u svoje planove:
Ruširaš svoju postojeću kuhinju
Prvi korak koji će vašem stručnjaku obično uklanjati vašu postojeću kuhinju ili bilo koje delove u njemu ne dozvoljavate. Počinjeće se uklanjanjem postojećih vrata i štandova kabineta, a zatim vrata i prozori. Zatim isključite napajanje i uklonite ugrađene uređaje i lampe. Ako razmenite zidne ploče, a podovi će se ukloniti kao poslednje. Morate sigurno da sačuvate sve što želite da sačuvate i možda će morati da organizujete odlaganje otpada da biste oslobodili instalacioni prostor.
Instaliranje novih uređaja
Kada kupujete nove uređaje kao što su cevi za pečenje, ploče za pločice, ventilatori i svetla, obično će morati da instaliraju kvalifikovani električar. Oni počinju isključiti snagu, vodu i gas. Zatim instaliraju vaš novi uređaj, proverite da li je sigurno, siguran i uravnotežen i zatim testira svoju funkcionalnost. Kada je instalacija uređaja završena, moć je ponovo uključena.
Instaliranje novog poda
Prilikom instaliranja novih kuhinjskih podova, većina ljudi bira lako očigledne i trajne mogućnosti kao što su pločice, pločice ili linoleum. Nakon uklanjanja postojećih podova, dobavljač podne obloge biće uklonjen iz prašine i prljavštine. Ako bilo kakvi problemi sa visinom ili nivoom poda, biće potrebno uravnotežiti pod, a zatim pripremiti površinu zvučnom izolacijom, barijerom vlage. Podloga vašeg poda prijavljuje lepkove ili cement da pričvrstite novi sprat. Nakon instaliranja svih spratova, ponovo će proveriti da li je sve jednako i sve ivice zapečaćene, pre nego što instaliraju pločice i završavaju da nema razmaka između vašeg poda i kabineta.
Instaliranje ormara
Ormarići su središte vaše kuhinje, tako da je vredno ulaganja u profesionalnu instalaciju. Obično ukrašeni vodoinstalater ili ormar provjerava izgled kuhinje, proverava da li imate sve komade i zatim počnite da postavljate ormare. Svaki ormar je priložio jedan pored drugog, a takođe i na zidove. Upotreba nivoa duha Proverite da li je svaki horizontalni ormar spreman da instalira radnu površinu.
Instaliranje novih ploča
Kada su vaš ormarići na vašem mestu, jedna kvalifikovana u stanju tehnike može priložiti vašu novu ploču. U zavisnosti od vašeg kuhinjskog aranžmana, možete kupiti standardnu kuhinjsku mašinu u prodavnici. U suprotnom, moraćete da prilagodite postojeću ploču ili instalirate ploču napravljenu da se uklopite u vaš prostor. Instalacija radne površine zasniva se na ugradnji radne površine na vašim ormarima i zidovima pre nego što ga pričvrstite na veb lokaciji koristeći lepljive, vijke i konzole. Konačno, instalater radne površine zaptuje sve ivice i čisti svu otpad.