Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Presvlačenje nameštaja,Tapetar
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.629 registrovani profesionalci
93.668 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Presvlačenje nameštaja,Tapetar

Da li vam je potrebna usluga tapaciranja nameštaja? Vilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za tapaciranje starog nameštaja, tapaciranje pojedinačnih delova nameštaja, zamenu pene, kalkulaciju cene. Cena pokrivača nameštaja obično zavisi od spektra usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: pena, tkanina, troškovi dostave koje obezbeđuje jedan od naših 17.231 tapetara u kategoriji.

Takođe videti:Cene
Često postavljana pitanja
Zašto angažovati stručnjaka za popravak presvlake kroz Vilio?
Da li vam treba glatko i presvlake bez problema? Vilio je ovde za vas! Povezujemo vas sa lokalnim uključenjima koji imaju prave veštine i stručnost u kaučama. Od uklanjanja malih mrlja da popravljaju veće pukotine, naši dobavljači mogu sve to da podnesu u udobnosti vašeg doma. Zar niste sigurni u kvalitet usluga presvlake koji su vam dostupni? Ne morate da brinete. Možete da proverite svoj pregled svakog zanatlije, pročitajte njihov prethodni rad i uporedite evaluacije sa drugima. Ovako možete biti sigurni da odaberete pravog profesionalca da biste shvatili svoj rad. Sa Viliom-om ne morate da razgovarate sa stručnjacima za presvlake. Samo unesite zadatak, izaberite datum i vreme i najbliži zanatlije će vam poslati meni sa kojih možete da izaberete. Rezervišite sa nama danas bilo šta od područja popravke presvlake i garantujemo kvalitetnu presvlaku koja će biti ugodno nakon dugog i izazovnog dana.
Kako da otkrijem da li nemam nameštaj umesto da popravim?
Ako je vaša šteta od kafe previše prepoznatljiva, jednostavne ispravke možda nisu dovoljne. Dobar način da saznate da li biste trebali staviti svoj nameštaj u protok je da proverite opruge u okviru. Kafe visoke kvalitete imaju opruge zavojnice vezane sa spatom u uzorku koji podseća na pahulje ili zvezdice. Ako je to vaš slučaj, vaš kauč se lako isušiva. Međutim, ako vaša sofa sadrži gumene ploče umesto gumenih ploča, smatrajte ga zamenom.
Koliko dugo traje tapacirani nameštaj?
Kvalitet Tapacirani nameštaj obično može trajati sedam do petnaest godina. Nameštaj za domaćinstvo sa decom i kućnim ljubimcima može biti podložan višim teretama i pretrpeti veću štetu i na taj način ima kraći život. Međutim, vaš namještaj može izdržati dobro održavanje i negu. Jednom kada primetite nestabilnost, čujete pukotine zvuka ili kada će se sofa osećati "pada" je najbolje da vam je nameštaj fiksiran ili zamenjen za novi.
Koliko traje presvlake?
Sve zavisi od obima i težine vaše sofe ili stolice. Općenito, ustanka je jednostavan i jednostavan proces koji može potrajati nekoliko sati. Međutim, ako vam je potrebno potpuno vaš sofe, moguće je da će rad trajati duže. Za više informacija o vremenskom okviru usluge presvlake postavite svoje izrade da će vam raspored rada biti srećan da vas pretvori.
Kako me brine o presvlake?
Tačno održavanje tapaciranih sesija i stolica pomoći će vam da produžite život i održavate kvalitet nameštaja. Pre svega, ohrabrujemo izbegavanje direktne sunčeve svetlosti da tapacirani nameštaj izbegne poremećaje. Redovno usisavanje nameštaja da spreči prašinu, prljavštinu i nečistoće u presvlake vlakana. Specijalizovani resursi za zaštitu od mrlje su i efikasan način da se uspori proces starenja vašeg nameštaja.
Pored presvlake nameštaja, koje druge usluge održavanja kuća mogu da rezervišem u Vilia?
Sa Vili, možete da rezervišete praktično bilo koju kućnu uslugu. Ako ste kupili novi nameštaj, ali vi ste previše zauzeti ili umorni da biste ga sastavili zajedno, možete angažovati tehniku profesionalne montaže koja će to učiniti za vas. Ako ste zainteresovani za cvetanje ili nadogradnju vaše terase, kuhinje ili dnevnog boravka, naći ćete lokalne dobavljače ili zanatlija ili zanatlija da vam pomogne u obnovi projekata.
Da li će mi zanatlija pomoći sa vodovodnim i električnim radom?
Naravno! Sa Viliom-om možete lako pronaći lokalni serviser za zaista bilo koji posao koji vam je potreban. Bez obzira da li tražite brtve, cevi ili čišćenje blokiranih toaleta, imamo kvalifikovane instalatere koji će vam pomoći u ovim problemima. Ako je to kontrola i popravka svetlosnih i električnih sistema, možete angažovati i licencirani električarka koji će sigurno raditi na sigurno.
Usluge
Koja su usluga za popravku nadogradnje?
Na dobrom presvlaku stoji i padne izgled vašeg nameštaja, pa čak i ceo prostor. Zbog toga, čim nađete bilo kakvu štetu presvlake, dobro je da ga proverite i to popravi što je pre moguće. Popravak presvlake uključuje sve sitnice, ali čak i veće popravke potrebne da ponovo postane oštećena ili stara presvlaka u dobrom stanju. Zanatlija procenjuje trenutno stanje vaše presvlake, ponudiće brzo i efikasno rešenje i obavljaće konačnu kontrolu da garantuje dobro urađeno delo. Za bolju ideju o postupku popravke, pružamo dodatne detalje.
Ocenjivanje statusa presvlake
Zanatlije prvo moraju da procene status svoje presvlake, koja uključuje kontrolu tkanine, presvlake, okvira i sistema podrške stolica i sofe. Proverava sve znakove oštećenja poput mrlja, pukotina ili mesta sa višim habanjem. Takođe obavestite svoje zanat ako ste se dogodili na tapaciranom incidentu nameštaja koji bi mogao da rezultira oštećenjem. Da li je vaša domaća draga na kauču nesreće? Da li ste obojili boju stolice za kosu ili mastilo? Ako date zanat za ove situacije da znate, pomoći ćete im da utvrde problem i brzo ponude najefikasnije rešenje.
Popravka presvlake
Popravak presvlake može da sadrži širok spektar različitih procesa u zavisnosti od vrste i težine štete na vašem nameštaju. Ako imate pukotine za probleme, zanatlija može ponovo da preniste i sakrije ubod koristeći veću zakrpu. Ako su na presvlaku otporne na stolac otporne na kože vode, boje, lepljivih obroka i drugih tečnosti, moguće je smanjiti sve ostatke i koristiti proizvođača preporučenog čistije. Ako ste zainteresovani za predenje nameštaja, takođe mogu pomoći našim savetnicima! Ceo proces iz tačnih merenja da biste koristili odabrani tekstilni materijal za ostavljanje naših stručnjaka za presvlake.
Konačna kontrola presvlake
Nakon obavljanja potrebnih poponičnih jastuka potrebna je konačna kontrola popravke presvlake. Zanatlija proverava da li je sve štete ispravljena i prethodni problemi rešeni, zatražite vas da isprobate kauč i proverite da li ste zadovoljni njegovom radom. U slučaju da želite da odete tapacirani nameštaj za proizvodnju krojača, naći ćete nas i zgodni stollarsi koji će se pobrinuti za vaš projekat.