Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Postavljanje poda,Postavljanje brodskog poda
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.619 registrovani profesionalci
93.486 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Postavljanje poda,Postavljanje brodskog poda

Da li vam je potrebna usluga polaganja ili zamene poda? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za snimanje, uklanjanje originalnog poda, izravnavanje površine, postavljanje novog poda. Cena polaganja i zamene popločavanja najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: nivelisanje, zaptivač, zaptivka i trake koje pruža jedan od naših 29.870 hranilica u kategoriji.

Takođe videti:Cene
Često postavljana pitanja
Zašto tražiti stručnjak za pod Vilio?
Da li treba da položite pod ili ga zamenite za novi? Na Vilio ćete pronaći stručnjake do različitih vrsta podova i površina, uključujući drvo, laminat, linoleum, pločice, beton, epoksid i drugo. Bez obzira da li vam treba pod za vaš dom, kancelarijski ili poslovni prostor, naći ćete profesionalac koji će vam savetovati rešenje koje će odgovarati vašim potrebama, budžetu i izgledaju sjajno. Vilio će vam pomoći da ne samo da nađete stručnjaka koji pravi odabrani kvalitet poda, već i da sačuva ponude od najboljih nazivnih majstora da polože bilo koji pod od vašeg okruženja.
Koje usluge rade podni sloj za mene?
Najčešće je uklanjanje starih spratova i polaganjem novih spratova. Kao deo ovog rada, potrošač može, ako je potrebno, uravnotežiti osnovni sloj sprata, instalirati toplotnu izolaciju, hidroizolaciju i naknadno zamenite pod za novi.
Koji se materijali obično koriste za podove?
Najčešći materijali za unutrašnje podne uključuju laminatni podovi, pločice, tepihe, drveni parket, vinil, pluta ili šumoplovu i kamen kao spoljašnja rešenja.
Kako mogu dobiti besplatne ponude za polaganje poda?
Vilio vam omogućava da lako dobijate i uporedite različite ponude da biste položili pod. Samo unesite potražnju u kojoj ćete morati da uradite i počnete da primate besplatne ponude od profesionalaca lokalnih poda za nekoliko minuta. Zatim samo uporedite menije i izaberite meni koji vam odgovara.
Koje alate i opremu koriste podne slojeve?
Alatke i oprema koja se koriste za instaliranje poda variraće u zavisnosti od vrste poda, ali najčešće je čekić, metar, ploča za merenje, bušilica, testera, rezač, kreda, nivo duha i laserski radijator.
Koliko košta podni pod?
Tačna cena zavisiće od veličine poda, vrste poda i složenosti i vremenske poteškoće zadatka. Cena može takođe uticati da li je to kontejner u blizini ili mora doći sa veće udaljenosti.
Zašto bih angažovao gospodara od Vilioa, a ne posao?
Jedna kvalifikacija u oblasti može bolje da prilagodi vaše potrebe i opcije vremena. Pored toga, izaberete iz više ponuda na Vilio, tako da znate kvalitetan posao po povoljnoj ceni. Pored toga, možete odlučiti gde kupujete materijale koje možete da uštedite još više.
Savet i saveti
Dobar zadatak je osnova Mnogo je vrsta podova. Napišite da unesete najtačniji opis koji će vrste podova biti razmotreni i u kojoj meri je ono što je trenutno stanje pod da li je tačno razumeti šta je vaša ideja. Proverite za realizaciju Da bi bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, proverite rad tokom svog kursa kao i nakon što ga dovršava. Budžet i vreme Ne zaboravite da dodate svoje zahteve za završetak implementacije. Ako imate određeni budžet koji treba slediti, imajte na umu da je provajder servisa već na početku.
Koje vrste podova mogu da izaberem?
Betonski podovi Stručnjak koji se meri na betonskim podovima može proliti nove betonske podove ili izmeniti pojavu postojećih podova poliranjem betonskih i epoksidnih premaza za snabdevanje boje i strukture. U zavisnosti od toga šta će trebati da se uradi, može da radi sa betonom, mešalicom, brušenjem i poljskom po podu ili epoksidu. Drveni plutajući podovi i parket Plođajuće podove imaju mnogo koristi i možete da birate iz širokog spektra stilova, štaviše se može relativno lako popraviti ako postoji oštećenja na jednom odboru. Ekološke ili određene opcije kao što su takođe dostupne. vlažni otporan na bambusov pod ili pluta. Takođe je moguće instalirati zvučnu izolaciju da biste smanjili buku. Nakon instalacije, plutajući pod se može lako održavati. U zavisnosti od određene vrste poda, moguće je jednostavno smestiti na ravnu površinu ili zalepljen za veću stabilnost i nižu napredni šum. Zadovoljni tepih. Stari tepih se mora ukloniti prilikom postavljanja tepiha. Uklanjanje tepiha može biti prašnjavo i izazovno, tako da će Master koristiti gužve za krivicu tepiha i noževa da bi se rezali tepih. Ako je izolacija u dobrom stanju (ili nije potrebna), ne može da postavi novi tepih direktno na njega. Čvrsto gura tepih u ivice i uglove sobe i utrljaju višak materijala. Popločani podovi Pločice su popularne uglavnom u kupatilu i kuhinji, jer se jednostavno održavaju čistim. Pre nego što instalirate pločice, postojeći sprat se mora prvo ukloniti. Tada je potrebno uravnotežiti površinu. Nakon postavljanja pločica i očvršćivanja lepila, malter ili zaptivač nanosi se na zglobove između pločica kako bi se formirala vodootporna nevilja površina. Laminat, vinil i linoleum Kada instalirate vinilni pod, linolej ili laminat započinje uklanjanjem starih podnih obloga i običnih ploča. Laminatni pod je obično lako ukloniti, ali u zavisnosti od korišćenih lepilaca može zahtevati hemijske rastvarače. Nakon čišćenja površine, podovi su poravnati i pripremljeni sa potrebnim podlogom i izolacijom. Pod je postavljen da napreduje iz ugla najudaljenijih vrata i važno je da nema izleta i da je završni pod gladak i jednak.
Kakav posao podne podloge?
Priprema podne površine za instalaciju
Pre nego što instalirate novi sprat, morate pripremiti podnu površinu da biste ga instalirali ili popravili. Ponekad je potrebno ukloniti prethodni podni materijal, istovremeno čišćenje ostataka prethodnog sprata, struganje, mlevenja i nadoknade nejednakosti. Da bi se stvorila čista i ravnomerna površina, možda će biti potrebno napuniti pukotine zaptivača, cementa ili koristiti nizak sprat sobe.
Merenje, sečenje i mešanje podnih materijala
Kada postavljate pod, potrebno je pravilno procijeniti količinu, merenje i iseći podne materijale kako bi se prilagodili određenom planom instalacije poda. Ako je potrebno, upotreba lepka treba mešati i ravnomerno naneti na podlogu da bude novi sprat koji je položen iznad. Ako je popločan pod potreban da biste spomenuli tačan malter koji je potreban za instaliranje pločica. Potrebni su specifični podovi podovi, na primer, pri postavljanju električnih folija za grejanje ili tople vode pod za podnošenje tople vode ili prilikom primene hidroizolacije.
Stvaranje željenog uzorka
Za ispravnu instalaciju novog poda, često je potrebno da se naznači distribucija različitih obrazaca, za crtanje vodiča i ose. Tek tada je moguće položiti pod kako bi individualne pločice ili odbori formirale željeni obrazac.
Instaliranje novog poda
Tepisi, linolej, laminat, drvo, beton i pločice koriste se kada se prikazuje novi sprat. Podni slojevi Pored ovih materijala koriste druge elemente i materijale kao što su zaptivni materijali, nivelizacija, lepkovi, izolacioni folije, malte za malteri, silikoni i postoljci.
Podovi površinskih modifikacija
Kada je reč položio Master, osiguraće se da nema mehurića ili bilo koje druge greške. Ako tip poda zahtijeva pod potpunim ispunjavanjem spoja sa Tmelom ili cementom. Takođe može da napravi dodatne završne obrade pomoću brusilica, lakira, ulja i podnim voskovima.
DemonstracijaDemonstracije realizacija naših provajdera
profile image
Postavljanje poda,Postavljanje brodskog poda
Nirvaira R.
profile image
Postavljanje poda,Postavljanje brodskog poda
Stanislav Q.
profile image
Postavljanje poda,Postavljanje brodskog poda
Todor O.
profile image
Postavljanje poda,Postavljanje brodskog poda
Budimir U.
profile image
Postavljanje poda,Postavljanje brodskog poda
Simo K.
profile image
Postavljanje poda,Postavljanje brodskog poda
Govran K.