Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Postavljanje pločica
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.619 registrovani profesionalci
93.487 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Postavljanje pločica

Da li Vam je potrebna usluga u oblasti popločavanja i popločavanja? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za snimanje, uklanjanje originalnog poda, izravnavanje površine, postavljanje novog poda. Cena postavljanja pločica najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: izravnavanje, zaptivanje, zaptivka i lajsne koje pruža jedan od naših 30.186 popločača u kategoriji.

Takođe videti:Cene
Često postavljana pitanja
Zašto potražiti stručnjaka za pločice i asfaltiranje na Viliju?
Nove pločice i asfaltiranje mogu da transformišu vaše kupatilo, kuhinju ili terasu. Ova elegantna i izdržljiva površina jednostavno se održava, čisti, traje dugo lepe i bez ogrebotina. Prema kojim materijalima, oblicima i bojama premaza, odlučite da vas upoznate sa vašom kućnom jedinstvenom atmosferom i stilom. U kojoj realizaciji birate? Keramika, porculan, granit, mermer, kamen, škriljevca ili terakota? Ključ za prelepo popločavanje je pronaći stručnjaka koji će u njihovom naseljima biti dobar posao. U dobroj obavi, svaka pločica će biti pravilno postavljena i neće biti nejednakosti na površini. Prikladno popločavanje može biti u zavisnosti od njih da su svi obrasci položeni, sa uniformnim i najtanjim malterima. Vilio će vam pomoći da pronađete vešt stručnjak za instaliranje pločica i pločica koji su voljni da krenu u vaš projekat kada vam odgovara.
Koje veštine radi pločica?
Tilers rade sa čitavim nizom materijala kao što su keramika, terakota, kamen, staklo, granit i mermer. Blago pločica obično uključuju pripremu površina i poravnanje maltera ako je potrebno, dodatne pločice za sečenje veličine i oblika, same pločica i njihove malte. Mnogo pločica deluje, posebno kada je rekonstrukcija, potrebno je uklanjanje prethodne površine pre nego što započnete rad.
Koje vrste posla rade?
Profesionalne pločice prekriva pločice i zidove pločica, pločica ili pločica. Najčešće naginje kuhinje ili kupatila, ali popločavanje i pločice često se koriste u hodnicima, na terasama, garažama, u bazenima ili na bazeni. Neke pločice takođe rade sa posebnim materijalima i tehnikama kao što su mozaici.
Koliko košta tiler?
Troškovi rada će zavisiti od toga koliko kvadratnih metara kvadrata će biti popločano ili popločavanje da se postave i tip ili veličina korišćenog materijala, kao što je. Granit, mermer, keramika i drugi jer su neki materijali zahtevniji prljavštinu, nadoknađuju ili nadoknađuju. Cena takođe može uticati na to da li će se primeniti kliješta, iseći ivice, okrugli uglove ili naneti silikonski pečat. Cijena rada na pločici ne uključuje cenu za sam i uglavnom čak i lepkove, masu u zglobove ili zaptivanje silikona. Kada upoređujete ponude, preporučujemo da proračuni sadrže iste vrste i količinu materijala sve dok bi ga trebalo dostaviti. Cena takođe može uticati na to da li je neophodno ukloniti originalne pločice, da li su potrebne pred-radove i da je pločica ili mora doći sa veće udaljenosti. U konvencionalnim cenama po kvadratnom metru, kvadrat pretpostavlja da su uklonjene sve stare pločice, a čista i ravna površina spremna da započne posao, pa ako joj to ne treba u vašem zadatku. Pored toga, nagib se pretpostavljaju da će to biti kvadratna ili pravougaona soba redovnih oblika. Ako je soba nestandardna i rabuka, možda će zatražiti više materijala za rezanje na prilagođavanje materijala i to će takođe uticati na troškove rada.
Imam pločice i alate da me dostave ili će tilija doneti svoje?
Tiles će obično doneti sve potrebne alate i opremu, ali pločice, pločice i druge građevinske materijale moraju se platiti nakon konsultacija sa pločicama ili vas dostaviti. Uvek budite sigurni da imate sav potrebni materijal. Najbolje je da se složite koji materijali trebaju biti kupljeni pre nego što potvrdite citat na pologu.
Kako da nađem dobar popločavanje?
Na Vilio-u jednostavno možete da nađete zgodno i voljne profesionalne na asfaltiranju i pločicama sa svoje okoline. Samo unesite potražnju, odgovorite na nekoliko pitanja o tome koji popločani ili pločice treba da pitaju i sačekaju ponude iskusnih pločica.
Koliko vremena je potrebno pločicama?
Zavisi od materijala, od količine potrebnih pripremnih radova i koliko metra pločica ili asfaltiranja će se postaviti. Manji rad se može obaviti za nekoliko sati, dok veći projekti poput uklanjanja i ugradnje novih pločica u kuhinji i kupatila mogu potrajati nekoliko dana.
Mogu li da napravim pločice da urade i sama?
Čini se da to može ukinuti kupatilo ili kuhinju zaista mogu svima. Ali da popravite pogrešne pločice zahtijeva u potpunosti da se razgrađuje celokupnu instalaciju i počnite u potpunosti od početka, često je potrebno da kupi nove materijale. To ne samo da dugo konzumira već i skupo.
Savet i saveti
Dobar zadatak je osnova Zapišite u zadatku opis kojim radom morate da izvršite i u kojoj mjeri da biste tačno razumeli šta je vaša ideja. Proverite za realizaciju Da bi bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, proverite rad tokom svog kursa kao i nakon što ga dovršava. Budžet i vreme Ne zaboravite da dodate svoje zahteve za završetak implementacije. Ako imate određeni budžet koji treba slediti, imajte na umu da je provajder servisa već na početku.
Koje usluge pružaju nagib?Usluge nalik na telje
Pločice za kupatilo Podne pločice Pločice u kuhinji. Popravka / zamena oštećenih pločica Uklanjanje pločica Pričvršćivanje objavljenih pločica Pločice od kamipa Terasa Pasoš / ulaz / stepenište Kuhinjska zanimanja Pločice za bazene Vanjska pločica
DemonstracijaDemonstracije realizacija naših provajdera
profile image
Postavljanje pločica
Novak N.
profile image
Postavljanje pločica
Vedran N.
profile image
Postavljanje pločica
Milorad V.
profile image
Postavljanje pločica
Slaven J.
profile image
Postavljanje pločica
Simo G.
profile image
Postavljanje pločica
Stanislav S.
profile image
Postavljanje pločica
Dragoslav Z.