Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Postavljanje bojlera
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.499 registrovani profesionalci
91.983 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Postavljanje bojlera

Da li vam je potrebna usluga povezivanja bojlera? Vilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za demontažu starog bojlera, ugradnju novog, proveru sigurnosnog ventila, priključenje bojlera na vodovod, priključenje električnog akumulacionog bojlera. Cena ugradnje bojlera obično zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: servis, održavanje, troškovi isporuke, rezervni delovi koje obezbeđuje jedan od naših 22.458 inženjera grejanja u kategoriji

Takođe videti:Cene
Često postavljana pitanja
Zašto angažujete stručnjaka za instaliranje i popravku kotla preko Vilioa?
Malo je stvari u vašem domaćinstvu prijatnije od tople vode bilo gde i u bilo koje vreme. Požarite stručnjaka putem Vilio-a, koji će osigurati da će topla voda teći iz slavine ili kade. Uživajte u udobnosti toplo kupelji u hladnoj sezoni i oslobodite se bolne mišiće nakon napornog dana na poslu (ili nakon vežbanja). Sve što je potrebno za toplu vodu u vašem domu je stvoriti potražnju. Navedite sve važne detalje kao što su tehničke parametre i postavljanje električnog kotla koji treba instalirati ili popraviti ili popraviti. Ne zaboravite svoju adresu, budžet i kada želite da završite posao. Izvođači radova će odgovoriti na vašu potražnju i daju vam besplatnu ponudu. Možete da vidite njihove preglede i evaluacije kako bi vam pomogli da odaberete najbolje. Nakon naručivanja usluge će vam doći do nosača ili popravka električnog kotla. Zatim ćete platiti unapred dogovoreni iznos i ceo rad se završava. Da biste uvek imali toplu vodu kod kuće, odmah iskoristite VILIO!
Da li moram da obezbedim neke alate ili opremu za instalaciju ili popravku?
Ne, ne morate da date nikakve alate ili opremu. Vaš stručnjak za instalaciju i popravku kotlova ima stručnost, iskustva i alate za obavljanje ove usluge. Potreban vam je samo električni kotao i sve njegove delove.
Koliko vremena treba instalaciju ili popraviti kotao?
To zavisi od veličine kotla i složenosti instalacije ili popravke rada. Ako je rad potreban nekoliko jednostavnih modifikacija i popravke postojećeg kotla, ova usluga može trajati samo sat vremena. Uklanjanje starog kotla, njegovo gašenje ili odlaganje i zamena instalacije novog ključa može trajati ceo dan.
Da li mi se Vilio vodoinstalater može pomoći u instaliranju ili popraviti kotla?
Da! Ako ste prodavali instalaciju ili popravku kotla i trebate da realizujete više posla odjednom, ali to ne smatrate mirno na pomoći. Masters možete pronaći stotinama različitih zadataka, čak i neobičnih radova kao što su čišćenje, izolacija i popravak cevi. Samo stvorite detaljnu potražnju sa svim vašim specifičnim potrebama koje će vam dati vodoinstalater da vam pomogne. Ovako se povežete na ispravne vilio instalacije i sprečite nesporazume.
Mogu li da instaliram samo kotao?
Moguće je da ćete sami ugraditi kotao. Ako imate iskustva, veštinu i ispravnu opremu, definitivno ga možete isprobati. Međutim, to može biti fizički zahtjevan i komplikovan zadatak. Ne rizikujte da se instalirate sami - ako vam nedostajete alate ili znate - kako upadate u probleme. Definitivno je bolje koristiti Vilio i tražite stručnjaka koji će to učiniti za vas.
Šta uključuje usluge instalacije i kotla?
Ova usluga uključuje sve zadatke potrebne za električni kotao u vašem domaćinstvu da radi na toplom vodosnabdevanju, bilo da je to nova instalacija ili popravka postojećih. Ovo može uključivati uklanjanje stare grejača vode da biste oslobodili put za novu instalaciju. Ostali zadaci mogu da sadrže postavljanje rezervoara, instalaciju cevi, povezivanje rezervoara za proširenje, vezu ventila za temperaturu i pritisak i povezivanje električnih veza i dalekovoda. Vaš vodoinstalater takođe može da ispravi oštećene električne kotlove.
Usluge
Uklanjanje stare grejača vode
Instalateri kotla takođe mogu da demontiraju stare grejač vode i pripremaju prostor za novi. Vaš specijalista započinje prekid snage u distributivnom mreži i isključivanje vode. Kanta se koristi za hvatanje bilo koje vode sačuvane u kotlu koji će se izlivati iz svojih cevi. Nakon toga, sve cevi i veze mogu se isključiti i preneti stari kotlarnicu na skladišni prostor. Neki električni kotlovi mogu vam ponuditi opuštanje starog rezervoara za vas.
Lokacija novog kotla
Vaš najam kotao stručnjak može odrediti i postaviti rezervoar kotla na najprikladnije mesto i sredi ih na povišenoj platformi za lakši pristup i kao bezbednosnu predostrožnost protiv poplave. Ako nemate povišenu platformu, neki stručnjaci mogu da vam naprave doplatu.
Instalacija i ugradnja cevi
Nakon toga, vaš stručnjak će instalirati rernu. Cevi se mere i iseču na odgovarajuće širine i dužine. Ispanja se takođe moraju ukloniti na unutrašnjim delovima cevi kako bi se osigurala bolja protoka. Svaka instalirana cev je omotana vodovodnim trakom. Ako je potrebno, on se lemi i instalira sa oba načina tako da poveća bezbednost i zaštitu od curenja. Instalirane su odgovarajuće komponente kao što su matrica za štampu, prstenove i fleksibilno crevo. Vaš specijalista će osigurati da sve ove instalacije imaju savršeno zaptivanje i čvrst prilog.
Povezivanje rezervoara za širenje, temperaturni i pritisak ventila
Vaša stručnjak za instalaciju kotla utiče na rezervoar za proširenje do hladne vodene strane ili iznad električnog grejača. Cevi koje su postavljene su isečene na ispravnu dužinu, daljine i lemljene po potrebi. Nakon instaliranja rezervoara za proširenje, vaš specijalista mora da odgovara pritisku u rezervoar za proširenje pritiskom u vodovodnoj cevi pomoću ručne vazdušne pumpe. Popunjava instalaciju i lemljenje rezervoara i cevi ako je potrebno.
Povezivanje dalekovoda
Ako je struja i voda i dalje onemogućena, vaš stručnjaka povezuje napajanje na vaš glavni prekidač. Nakon što su sve instalacije završene, voda i moć su uključene i testiraju da li voda teče u vašim slavinama.
Popravak oštećenog električnog kotla
Ako vam je potreban popravak električnog kotla, vaš stručnjak provjerava kotao sa snagom i odlikom. Propuštanje cevi, zglobova i armatura, neravnoteže pritiska ili druge probleme se kontrolišu. Nakon toga, ispravljaju se korekcije.