Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Poreska prijava,Poreska uprava
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.619 registrovani profesionalci
93.496 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Poreska prijava,Poreska uprava

Da li vam je potrebna usluga poreske prijave? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za obradu PDV prijava, prijava poreza na dohodak fizičkih lica i preduzeća, poreskih prijava za motorna vozila. Cena poreskog oporezivanja najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: pismene izjave o poreskim pitanjima, obaveštenja o rokovima za poreze i poreze, informacije o aktuelnim promenama poreskog zakonodavstva, koje je dao jedan od naših 1.576 stručnjaka u ovoj kategoriji.

Takođe videti:Cene
Koje usluge poreskog savete mogu da naručim?
Šta uključuje poreske savete?
Pronalaženje poreskih saveta u blizini mene je najbolji način da se osigura da primenite sve relevantne odbitke i iskoristite minimum poreza, respektivno. primio je maksimalan povrat poreske prijave. Poreski savetnici nude lično sastanke, telefonom ili e-mailom. Mnogi lokalni poreski savetnici takođe pružaju mobilne usluge i mogu se sastati kod kuće ili na drugoj lokaciji.
Poreske prijave za jedine trgovce i pojedinačne profesije (fizička lica)
Poreska prijava na porez na dohodak fizičkih lica su relativno jednostavna stvar. Kao ozbiljna, morat ćete pružiti informacije o svojim prihodima i bilo kojim radnim troškovima kao što su radne alate ili kancelarijske opreme. Onda će ostatak učiniti vaš savetnik. Vaš savetnik će takođe moći da savetuje sa svim specifičnim zahtevima za odbitak poreza na vašu profesiju. Takođe će naložiti moguće odlaganje podnošenja poreske prijave ili dodatne ili odredbe. Nakon završetka poreske prijave, možete da podnesete vas ili svoj savetnik, fizički na poresku kancelariju ili elektronskim putem, sa potpisom u odgovarajućem obliku.
Poreske prijave za kompanije (pravna lica)
Poreske savetnike su stručnjaci za pripremu poreskih prijava i finansijskih izveštaja za preduzeća. Kao specijalisti o preduzetnicima da znaju koje odbitke su odbitni porez. Proces popunjavanja poreske prijave sličan je fizičkim licima.
Poreske prijave za investitore
Ako investitorirate u nekretnine ili hartije od vrednosti, poreska prijava će imati novu dimenziju za vas. Posebno je preporučeno poresko planiranje. Specijalizovani poreski računovođa u vašem kvartu može vam pomoći da maksimizirate povratak ako ste investitori u nekretninama. Oni će pružiti konsultacije u oblasti poreza na kapitalne prihode, negativnih zupčanika, pa čak i rasporeda vremena za nameštaj i pribor u vašem zakupu. Takođe vam mogu pružiti posebne poreske savete i finansijske projekcije ako razmatrate kupovinu ili prodaju investicione imovine.
Ostale poreske izjave
Pored poreza na dohodak, drugi porezi, kao što su dodani porez (PDV), motorna vozila, akciza na specifične vrste robe ili lokalnih poreza. Poreski savetnik za objašnjenje pojedinačnih poreza, njihovi zakonski uslovi i izjave će se sigurno svideti.
Savjetovanje o porezu na transakciju
Ako razmatrate ulaganje u imovinu ili kupovinu / prodaju preduzeća (transakcija), potrebni su vam poreski savet prilagođeni vašim okolnostima. Specijalni obučeni savetnici sa kvalitetnim iskustvima preporučiće vam najbolje moguće rešenje nepotrebno stići na svoje finansije. Potražite bilo koju vrstu poreskog saveta u blizini Vilio-a.
Često postavljana pitanja
Zašto tražiti poreski savetnik putem Vilio-a?
Tražite pomoć u poreskom savetu u vašem kvartu? Porez na dohodak može biti zbunjujući i frustrirajuće ako to sami prebrojite. Za sva pravila koja se odnose na koji prihod morate priznati, a odbitci koje možete vežbati mogu trajati satima da biste ga sami pronašli. Tako zatražite pomoć u vezi sa vašim stručnim porezom. Nađite se u svom poreskom savetniku da biste mogli da pružite poresku prijavu sa pravim informacijama i potražite poreske odbitke na koje imate pravo na to. Najbolje mesto za pronalaženje poreskog savetnika je Vilio. Na Viliju ćete pronaći poreske savetnike koji su se specijalizovali za različite poreske službe, od poreskih prijava za jedine trgovce (fizičko lice) i malo preduzeća na sveobuhvatnu davanje velikih razmera velikih razmera velikih razmera velikih obima i investitora. Samo unesite potražnju koju tražite i uporedite ponude od kvalifikovanih poreskih savetnika koji će vam pomoći da se orijentirate u pravilima i uštedite na porezima.
Koja je razlika između poreskog savetnika i računovođe?
Računovođa je knjigovodstveni specijalista, koji je takođe jedan od dokumenata za poresku prijavu. Međutim, računovođa više ne mora biti stručnjak za pripremu poreskih prijava. Poreski savetnik je stručnjak za poreske probleme. Mora da sastavi stroge testove da samo 20-30% kandidata može uspešno da se bavi. Tek tada je Adepti napisao / la za poreske savetnike i može početi da vrši ovu profesiju. Poreski savetnik ispunjava uslove za vas za obradu poreske prijave, izveštaj o kontroli i svega drugo se odnosi na poreze. Ima obavezno osiguranje, pa ako su obrasci napravili greške za koje finansijsku kancelariju daje novčane kazne, pokrivaju njihovo osiguranje.
Treba mi poreski savetnik ili mogu li dobiti poresku prijavu da radim sam?
Možda mislite da uštedite novac u sopstvenom prijem, ali možete se pripremiti dugoročno. Doživljeni poreski savetnik može osigurati da je vaša poreska prijava besprekorna i štedi vas od poreske kontrole i potencijalnih kazni i novčanih kazni. Njegova stručnost će vam takođe pomoći da uštedite porez u mogućnostima zakona.
Kada je najbolje uključiti poreski savetnik?
Najam poreskog savetnika morate definitivno unapred pre pravnog pojma za podnošenje prijava poreza, i. na kraju finansijske godine. Međutim, najbolje je savetovati sa poreskom stručnjakom tokom finansijske godine ako vam je potreban određeni savet u poreskom planiranju. Bićete dostupni dovoljni napredak vrednih saveta u strukturiranju prihoda, rashoda i ulaganja da biste umanjili poresku obavezu.
Kako se mogu pripremiti za sastanak sa vašim poreskim računovođom?
Konkretno, potrebno je biti otvoreno za vaš poreski savetnik. Kao da je vaš branilac za porezni program. Prvo i najvažnije, otvoreno bi mu trebali reći o njihovim stvarnim dohotkima, aktivnostima uticaja na porezu, ali i o njihovim planovima i ambicijama. Nakon toga, u postupku ćete morati da prikupite sve informacije u vezi sa vašim prihodima i rashodima tokom godine.
Kako da pronađem poreski savetnik?
Najbolji način da pronađete kvalitetan savetnik za porez na okolini je unošenje vaše potražnje za Vilio. Ponude ćete dobiti od kvalifikovanih savetnika zajedno sa njihovim referencama i po pristupačnoj ceni. Najbolji poreski savetnici uvek počinju postavljajući vam nekoliko pitanja da biste ispravili svoju situaciju i potrebu.
Koliko košta poreske savete?
Tipična cena poreskog savetnika za pripremu i podnošenje poreske prijave za trgovca (fizička osoba) je oko 50 EUR. Trošak za pravne osobe, i. Kompanije su već veće i zavisi od složenosti vaših poreskih poslova - oblici prihoda koji imate (npr. Od poslovanja, od autorskih prava, nekretnina, kapitalnih investicija) i odbitnih predmeta koji će vas pokriti i želite da ih iskoriste i želite da ih koristite.