Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Popravka veš mašine,majstor za veš mašine
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.621 registrovani profesionalci
93.538 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Popravka veš mašine,majstor za veš mašine

Da li vam je potrebna usluga u oblasti popravke veš mašina? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za čišćenje začepljenog filtera i začepljenog filtera za dovod vode, popravku grejača koji ne radi, popravku začepljenog dozatora deterdženta. Cena popravke mašine za pranje veša najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: ispravna podešavanja programa, plombiranje merača, zamena istrošenih zaptivki, koje će obezbediti jedan od naših 11.200 servisera u datoj kategoriji.

Takođe videti:Cene
Korisna informacijaŠta treba da znate
Četiri razloga za naručivanje ugradnjom mašina za pranje veša putem Vilio-a? Imamo specijalizovane popravne perilice i sušilice u vašoj blizini. Radimo popravke koji moraju da izdrže. Svaki od naših stručnjaka za popravke obavljali su stotine veš mašina i sušila sa različitim problemima. Oni su takođe zvanični sertifikovani, što znači da će vaš uređaj biti ispravljen sa sigurnim i visoko efikasnim pristupom. Popravljamo bilo koji model brenda. Ni komplikovana tehnologija veš mašine nije problem za potpuno opremljene servisere. Pored obezbeđivanja svih važnih alata za popravak, on će takođe osigurati sve uobičajene rezervne delove. Stručni saveti za održavanje - tehničari ne samo da isprave aparat, već i savetuju njihove klijente kako da dugoročno izvuku maksimalan. Molimo vas da se obratite svom Vilio-u i nabavite profesionalno popravljanje mašine za pranje veša ili veš mašinom sa sušilom koji je prilagođen vašim potrebama i potrebama vašeg određenog modela. Fleksibilno vreme popravka - lokalni servisi su veoma fleksibilni, a samo je na vama da se složite sa njim istog dana ili vikendom. Garantovani kvalitet rada - Pored toga, ova usluga popravke takođe uključuje 1-godišnju garanciju. Razmažena mašina za pranje veša ili sušilica često mogu značiti pravu katastrofu u organizovanom domaćinstvu, posebno ako se desi pre važnog događaja kao što je venčanje. Stoga vredi brzo tražiti odgovornu tehniku za popravku veš mašine ili sušilice na Viliju. Pored toga, dajemo nekoliko problema sa veš mašinom i mašinom za pranje sušara koju se naši servisi obično bave: Mašina za pranje veša ne uključuje; Mašina za pranje veša odbija da se opere, uređaj odbija centrifugiranje, mašina za pranje veša nije napunjena vodom. Mašina za pranje sušara: Uređaj ne prelazi ili pun vode; Uređaj se neće pravilno rotirati ili uopšte; Ciklus centrifugiranja je glasniji nego inače; Odjeća se nije pravilno osušena. Često postavljana pitanja P: Moj aparat je upravo zabrljao - šta sada? Odgovor: Proverite sve spoljne faktore koji bi mogli uticati na njen učinak (uneli napajanje / vodosnabdevanje / vodosnabdevanje itd.). Ako ne nađete, pronađite curenja oko mašine ili rupa u zatvaraču vrata. Ako ne znate problem, iskopčajte uređaj i pozovite svoju tehniku kroz Vilio. Pitanje: Kada mogu doći tehničari popravka mašina? Odgovor: Vrijeme dolaska servisera posebno zavisi od njene dostupnosti. Vreme izraza i popravke potvrđuju se s tim. Koliko će vremena potražiti uslugu zavisiće od nekoliko faktora, poput prirode problema i vrste dela koji će se zameniti (da biste instalirali dodatno naređene delove, potrebna je druga poseta). P: Možete li garantovati da će aparat trajati sa vašom popravkom? Odgovor: Sve usluge popravke usluge potrošačkih usluga imaju 1-godišnji garantni rok koji važi za rad i delove koje je dao vaš odabrani specijalista. P: Gde je svuda na raspolaganju Vilio? Odgovor: Vilio Service je dostupan u celoj Slovačkoj i nekoliko drugih zemalja.