Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava

Popravka nameštaja,Stolar

Tražite stolara za popravku nameštaja? Imamo 22.245 dobavljača u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Počni
32.800 registrovani profesionalci
87.876 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije

Da li vam je potrebna usluga popravke nameštaja? Vilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za zamenu i okova vrata, farbanje, manje popravke. Cena popravke opreme stana najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: brušenje i poliranje površine, troškovi slanja, zamena ručki koje obezbeđuje jedan od naših 22.245 servisera u kategoriji.

Takođe videti:Ceni
32.800 registrovani profesionalci
87.876 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Usluge
Ponedeljak Pontel
Između uobičajenih problema sa proterimama uključuju slomljene rešetke, ogrebotine drvne i slomljene okvire. Ili vam je potrebna popravka obveznice, njegovo brušenje i promenu boje da bi bili spremni za vašu bebu. Pre objašnjenja da će vaše opcije proceniti vaš BUNK serviser ili učvršćivanje štete od kaufe rasprave. Tada koristi stvari poput lepila, rezervnih delova, abrazivnog papira, ponude i boje kako bi vaš krevet izgledao najbolje.
Ispravci ormara, ormarića i fioka
Popravak kuhinjskih ormara i kuhinjskog izlaza može uključivati razmenu šina i šarke utičnice ili farbanje i brušenje. Repair garderoba obično zavisi od toga da li je to samostalno ili ugrađeno garderoba. Uobičajeni problemi uključuju slomljena vrata, police i šarke. Međutim, možda ćete morati da pronađete stolarije za naprednije popravke.
Korekcija kauča i presvlake
Popravak presvlake je jedna od najčešćih vrsta zamene nameštaja. Većina kauča počinje da radi malo uzdrmani, počevši od sečenih jastuka za rastrgavanje tkanine, pre nego što zapravo budete spremni da ga zamenite. Ispravljanje u dnevnoj sobi može da uključuje uklanjanje mrlja, popravku slomljenih nogu ili okvira ili zamenu kaiševa, zime, pene ili izvora. Popravke kažipršava mogu takođe da uključuju prilog ili zamenu delova kao što su motori, električni prilozi, kablovi, poluge, uspone i još mnogo toga. Ili ako trebate da ispravite kožni nameštaj, vaš tehničar može biti u mogućnosti da reši probleme poput blede, ogrebotine i ljuštenje.
Popravka stola, stola i stolica
Možete da popravite razne stolove, od večere nakon popravke radne površine i stolova za kafu. Većina tabela je napravljena od drveta koja se obično popravlja, uključujući ponovno instaliranje slomljenih nogu, brušenje i dostigaja. Ako vam je potrebna popravka za popravku, vaš majstor može da pogleda razmenu ključnih delova kao što su ograničenja, točkovi i poluge, dok popravke stolice za trpezarije obično uključuju ponovno prevlačenje, pričvršćivanje slomljenih nogu, brušenje i bojanja, pričvršćivanje slomljenih nogu.
Često postavljana pitanja
Zašto rezervišite popravke nameštaja preko Vilio-a?
Ako vaš nameštaj izgleda malo gore u pogledu habanja, ne morate da kupujete novi. Držite se svog omiljenog kauča, stolice ili iza stola mnogo duže i nabavite fiksni nameštaj. Čovek za održavanje može da vrati i ispravi nameštaj, počevši od udubljenih jastuka na kauču i nogama sa slomljenim nogama, u ogrebane tablice za stolove i stolice koje neće biti glabor. Vaš namještaj koji ćete imati spremni za upotrebu kao novo, tokom trenutka. Najbolje mesto za pronalaženje majstora za popravku nameštaja je Vilio. Objavljivanje zahteva je jednostavno, a zatim samo proverite menije i rezervišite stručnjaka da popravite nameštaj u vreme koje vam odgovara.
Imam nameštaj da popravim ili zamenim?
Ako je vaš nameštaj kvalitetan, deo kompleta ili ima sentimentalnu vrednost za vas, to je verovatno najbolji izbor njene restauracije. Verovatno uštedite novac i bolje je za životnu sredinu.
Koje su najčešće oštećenja i nameštaja?
Tapacirani nameštaj teži da nosi i kreira rupe dok je drveni nameštaj (na primer, stolovi i stolice) podložno je ogrebnim i razbiti noge.
Da li vam treba posebna kvalifikacija za popravku nameštaja?
Fik nameštaj mogu svima. Međutim, mnogi ljudi koji rade sa namještajem, međutim, završili su praksu stolarije i imaju iskustvo sa raznim materijalima, od drveta nakon kože.
Koliko vremena uzima nameštaj?
Osnovni popravci namještaja mogu trajati samo 30 minuta, ali veće popravke (posebno popravke presvlačenja ili presvlake) mogu potrajati nekoliko dana.
Hoćete li popraviti moj nameštaj na mestu ili šire?
Jednostavno popravljanje nameštaja može se izvršiti na licu mesta. Međutim, u slučaju oporavka koji zahteva više vremena ili posebne opreme, vaš serviser može završiti rad izvan radnog mesta.
Koliko košta popravka nameštaja?
Ovo će zavisiti od vrste nameštaja, broja komada, koristi se veština i koliko će vremena trajati završetak zadatka.
Šta uključuje nameštaj za popravku?
Popravci nameštaja uključuju mešavinu prerade drveta i presvlake u zavisnosti od vrste nameštaja i popravke. Uglavnom će vaš serviser doći kod vas kući, ali ako mu je potrebno više vremena ili opreme da dovršite popravke, nameštaj može da odvede kući sa vama.