Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Popločavanje,Popločavanje dvorišta
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.626 registrovani profesionalci
93.631 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Popločavanje,Popločavanje dvorišta

Da li vam je potrebna usluga u oblasti popločavanja? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za snimanje, uklanjanje originalnog poda, izravnavanje površine, postavljanje novog poda. Cena polaganja poda obično zavisi od spektra usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: izravnavanje, zaptivač, zaptivka i lajsne koje pruža jedan od naših 26.734 popločača u kategoriji.

Takođe videti:Cene
Korisna informacijaŠta treba da znate
Kako rade pločice i pločice kroz Vilio? Korak 1: Otvorite veb stranicu ili mobilnu aplikaciju Vilio, pronađite usluge pločica i pločice i unesite svoju potražnju - u nekoliko jednostavnih pritiska i opišite šta vam treba. Korak 2: Za kratko vreme dobićete potencijalnu radnu površinu od svog okruženja koji su zainteresovani da ostvari vaš projekat. Možete da komunicirate sa potencijalnim dispermima direktno na Vilio platformi, pogledajte i izaberite sloj koji vam odgovara, čak i na osnovu javnih proceni njihovog rada. Korak 3: Nabavite ponudu. Polaganje asfaltiranja i pločica uglavnom zahteva inspekciju. Nakon inspekcije, tastatura će tačno znati koja će vrsta pločica biti smeštena u kojoj prostoru i, gde je to potrebno, koji materijali moraju da obezbede njihovu primenu. Na osnovu ovih informacija moći ćete da date navodniku kvaliteta za vaš projekat. Korak 4: Dogovorite vreme i vreme primene. Korak 5: U dogovorenom datumu dispečera dolazi do vas i obavlja sve dogovorene radove. Kada je završetak, kontejner osigurava da ste zadovoljni rezultatima koje treba platiti za rad. Šta uključuje polaganje kolovoza i pločica? Polažne pločice: Tiler može u bilo kojoj sobi vaše kuće naložiti pod i zidne pločice. Rast: uklanjanje starog i stavljanja nove smeše ubrizgavanja između pločica. Zaptivka / kuminacija: Ako je potrebno, stručnjaci mogu popuniti praznine između novopriročenih pločica u zaptivač koji ih štiti od opšte habanje i vlage. Često postavljana pitanja Pitanje: Moram da promenim planirani rok. Kako se to radi? Odgovor: Rok i vreme servisa koji se direktno raspravljate sa odabranim provajderom. Jednostavno napišite dobavljača usluge i potvrdite sa njim novi termin. Pitanje: Da li će vaš vilio papir doneti vaše alate i opremu? Odgovor: Da, Desitcheri Vilio imaju ispravnu opremu i uređaje za obavljanje posla od početka do kraja. Pitanje: Da li cena pruža provajdera servisa Vilio i materijal? Odgovor: To zavisi od vašeg dogovora sa provajderom. Jasno trebate navesti u svojoj potražnji ako želite samo rad ili ponudu materijala od dispečera, koji će, naravno, biti uključen u cenu. Pitanje: Nisam siguran da povlačim pločice. Možete li mi pomoći? Odgovor: Naravno, vaša izabrana kutija će se sigurno svideti. Pitanje: Koje je vaše poslovno vreme naručeno kroz Vilio? Odgovor: Ovo zavisi od pojedinačnog sloja pojedinca. Većina njih je fleksibilna i voljna da radi ujutro ili kasno veče, verovatno tokom vikenda ili najnoviji praznik. Rok i vreme primena koji se prepisujete direktno sa odabranim slojem i to je samo na vašem obostranom dogovoru. P: Gde je svuda na raspolaganju Vilio? Odgovor: Vilio Service je dostupan u celoj Slovačkoj i nekoliko drugih zemalja.