Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Pejzažna arhitektura,Arhitekta
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.505 registrovani profesionalci
92.049 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Pejzažna arhitektura,Arhitekta

Da li vam je potrebna usluga pejzažnog arhitekte? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za dizajn bašte, dizajn, implementaciju, održavanje, sadnju, travnjake, navodnjavanje, cvetne leje. Cena dizajnera za eksterijer i baštu obično zavisi od spektra usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: konsultacije, uključivanje komentara, dodatne predloge za male projekte kao što je baštenska kućica, koje će obezbediti jedan od naših 7.425 pejzažnih arhitekata u datoj kategoriji

Takođe videti:Cene
Često postavljana pitanja
Zašto angažovati službu baštenskih arhitekta kroz Vilio?
Ako tražite lokalne bašte dizajnere u vašoj blizini koji vam pomažu da ulepšate baštu, realne profesionalce se mogu naći na Vilio-u. Na našoj veb stranici lako možete pronaći baštenski arhitekta / dizajner koji može da predloži vašu baštu prema vašem ličnom stilu i ukusu. Za Vilio ćete naći između ostalih usluga za kuću, stan, vrt i sveobuhvatne usluge baštenja, baštenski arhitekturu i dizajn. Ove usluge uključuju savetovanje, dizajn, implementaciju i završeno održavanje ukrasnih bašta ukrasnih gnezda i zelenila oko nas. Više vas ne treba da budete komplikovani za traženje kompanija koje stvaraju dizajn baštenja. Vilio je uvek spreman da vam pomogne. Nije važno da li je to predlog za preigravanje ili mali sud, imamo dovoljno baštenskih dizajnera koji su oduševljeni implementacijom baštenskih radova i uređivanja eksterijernih prostora. Možete da proverite njihov profil, pogledajte njihov portfelj i zapošljavanje nekoga ko najbolje realizuje san prelepe bašte. Kada unosite zadatak za Vilio, obavestite nas o detaljima vašeg zahteva kao servisnog sastava, rasporeda za sprovođenje rada. Zatim će vas kontaktirati baštenski dizajneri iz vašeg okruženja koji će raditi sa vama da izgradite vrt svojih snova.
Zašto bih angažovao baštovan arhitekta (dizajner)?
Naručite baštenski arhitekta nije snobics, već manifestacija racionalnog razmišljanja. Da biste rešili spoljašnjost oko kuće, prvo se obratite baštu arhitekture. Trebali biste pronaći stručnjaka koji ima potvrdu o ovoj aktivnosti. On garantuje da je dizajner bašta uzastopno, kao i da ima dovoljno tehničke pozadine. Sve to može uštedjeti vreme, novac kao i bilo koje razočaranje. Planiranje i dizajniranje bašta je složen i zahtevan proces koji zahteva kreativne i tehničke veštine i stručnost. Oni uključuju znanje o građevinskim tehnikama, hortikulturi, opremljenosti van pumpe i finansijskih troškova.
Koliko dugo traje dok dizajner bašte ne predloži moju baštu?
Koliko traje zakazivanje i dizajniranje vrta zavisi od veličine vašeg vrta i složenosti predloga. Ako je ovo jednostavan vrtni projekat za malu vrt, predlog se može pripremiti za 1-2 nedelje. Ako je vaš vrt obimniji, ima lepše pejzaže i druge pejzažne elemente, predlog će trajati duže.
Zašto angažovati baštu arhitekta kroz Vilio, a ne posao?
Iznajmljivanje spoljnog bašta arhitekta kroz Vilio je brži i praktičan. Za razliku od kompanija koje reakcija obično traje dane ili nedelje, bašte arhitekti iz Vilio-a će odmah oglasiti. Samo nekoliko klikova i možete odmah da uspostavite kontakt sa njima. Možete reći da će baštenski arhitekta koštati udar novca, ali suprotno je istinito. Počiniti baštenski arhitekta, možete da uštedite mnogo novca i nabavite profesionalne usluge.
Šta ako samo želim rekonstruisati deo svoje bašte?
Da biste poboljšali ili rekonstruisali deo svoje bašte, to nije problem. Mi ćemo vam pomoći da pronađete stručnjaka za baštensku dizajnu koji predlaže funkcionalno i estetski idealno kompoziciono rešenje vaše bašte. Bilo da je smanjenje vašeg travnjaka, postavljanje terase ili pregrade asfaltiranja, dizajner će vam zakazati željeni rad tako da dobavljač može brzo i efikasno napraviti posao.
Kada je najbolja godina za dizajn bašte?
Možete da predložite svoju baštu u bilo koje vreme tokom godine. Naši baštenski dizajneri rade u svakoj sezoni. Međutim, u idealnom je to vreme tokom zimskih meseci kada su mogućnosti rada u bašti ograničene. U isto vreme, bašta dizajner vam može da dizajnira najbolji period za sprovođenje vašeg vrtnog projekta, i. Sadnja biljaka, cveće, ukrasna stabla i zelenila.
Može li me bašta arhitekta pomoći u radu na polju dizajna enterijera?
Ako vam je potrebna pomoć sa kuhinjom dizajn, dnevnoj ili spavaćoj sobi, imamo i dizajnere enterijera (arhitekte) će vam pomoći da rekonstruiše unutrašnje prostore da biraju od idealnih boja zidova i dizajn inovativna rešenja za skladištenje podataka. Stvaramo prilagođeni dizajn enterijera u skladu sa vašim zahtevima i pomažemo u stvaranju funkcionalnog, lepog i udobnog doma za svakog člana porodice.
Koje druge usluge povezane sa baštom mogu da rezervišem kroz Vilio?
Kada je vaša bašta dizajnirana i primenjena, možete angažovati stručnjake da vam pomognemo u održavanju vaše baštenja. Imamo kvalifikovane stručnjake koji vam mogu pomoći u svim baštovanskim radom - od trave i ukrasne travnjake za sadnju zelenog u vašoj bašti. Takođe možete da rezervišete uslugu za negu travnjaka - oplodnja, aeracija, odlaganje korova, restauracija travnjaka i navodnjavanje travnjaka.
Usluge
Šta uključuju usluge baštenskih dizajna?
Usluge osnovne dizajna uključuju širok spektar zadataka zbog kojih dolazi vaš Vrt snova. Kada rezervišete dizajn bašte preko Vilio, možete uštedjeti vreme, minimizirati stres i postići željeni efekat. Bez obzira da li je potrebno da dizajnirate novu baštu ili modernizuju spoljni prostor, naši baštenski arhitekti su dostupni. Ono što možete očekivati kada ćete uživati u baštenskim dizajnerima putem Vilia:
Početna konsultacija i istraživanje na licu mesta
Vaš vrtni projekat započinje sa konsultacijama sa baštenskim arhitektima da biste saznali svoje ideje o budućem baštu Dream. Tražite dizajnere da vam pomognu da napravite otvoreni prostor gde su ptice, leptir i pčele? Ili tražite moderan dizajn bašte koji odgovara vašem domu? Ovde smo za vas. Budući da su svaki vrt i kuća originalni projekti, vaš baštensku arhitektu će ispitati spoljašnjost i sugerirati optimalno rešenje za dovršavanje bašte ili kompletnog rastvora celog prostora.
Planiranje i dizajn
Nakon konsultacija sa vašom baštenskim dizajnerom koristi sve informacije koje se pružaju za stvaranje detaljnog baštenskog plana. Možete zamisliti gde da postavite određene pejzažne površine kao što su staze, travnjake i terase, kao i dizajnirane materijale, šeme boja, boje (boju lista i cveća), vodene elemente i sisteme za osvetljenje. Trebali biste da vam pružite 3D vizualizacije kako biste vam omogućili da upoznate buduću baštu. Plani takođe sadrži biljke i cvetne krevete, stavljajući drveće, topari - oblikovanje drveća, cevi i drugih ukrasnih stabala, u zavisnosti od vaših ličnih preferencija i vrsta koje najbolje ispunjavaju uslove vašeg vrta. Ostali aspekti i baštenski elementi koji odgovaraju vašim slikama i estetskom ukusu su uključeni.
Praćenje projekta
Nakon pokretanja izgradnje bašte, vrtni dizajner će nadgledati projekat. Čitav proces implementacije će se redovno nadgledati kako bi se osigurala harmonija baštenskih arhitekture sa okolnom prirodom. Da bi se sve asfaltirane površine i njihove spoljne funkcije sprovode kao planirane i ispunjene visoke standarde. Potrebno je da se pomire popločene površine kućom i okolinom. U slučaju neočekivanih problema, baštenski dizajner ima brza i efikasna rešenja. Da biste trajno održavali izgled i kvalitet vaše bašte, zamolite svoj dizajner bašte da izvuče plan održavanja u baštima. Možete da izvršite održavanje sebe ili da ga provedete od baštovana kao referenca.