Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se
Dobrodošli u Vilio!

Gledate Vilio kao Neregistrovani kupac

Prebacite se na profesionalno
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to funkcioniše
Kako se možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio-u
Prijavite se

Ovlašćeni računovođa

Tražite računovođu za računovodstvo? Imamo 1.415 dobavljača u ovoj kategoriji. Pošalji upit.

Početi

32.344 registrovani profesionalci

85.404 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Da li vam je potrebna računovodstvena usluga? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne profesionalce u dvostrukom i jednostavnom računovodstvu, PDV-u, obračunu plata i ljudskih resursa i računovodstvenoj kontroli. Cena računovođa najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: osnivanje preduzeća, revizija, konsalting koje pruža jedan od naših 1.415 računovođa u datoj kategoriji

Takođe videti:Ceni

32.344 registrovani profesionalci

85.404 rešeni projekti

4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka

226 512 Application instalacije

Često postavljana pitanja

Koje usluge nudi računovođa?
Računovođa se može specijalizovati u jednoj oblasti ili nudi niz usluga kao što su upravljanje jednostavnim i dvostrukom računovodstvom, priprema računovodstvenih i statističkih izjava, računovodstvenih izjava, čišćenja i poreskih prijava. Računovodstvo različitih vrsta stavki (bankovne izjave, interne dokumente, korisničke ili nastupni fakturi itd.). Naplata radnih ruta. Procena tačnosti poreskih i računovodstvenih računa. Odgovornost za pravilno objavljivanje računovodstvenih stavki. Izrada redovnih mesečnih, tromesečnih i godišnjih zatvaranja i priprema dokumenata za zavod za statistiku. Komunikacija sa revizorima, poreskim vlastima i drugim institucijama. Računi se obično kombinuju različitim uslugama koje će vam pomoći da poboljšate korporativne ili lične finansije.
Kako mogu da nađem dobar računovođa ili poreski savetnik?
Najbolji način da pronađete dobrog računovođu u vašoj blizini je da uđete u potražnju i pričekajte da se ponude računovodstvenih službenika čije iskustvo i veštine odgovaraju onome što vam je potrebno. Zatim proverite njihove preglede, uporedite menije i izaberite onu koja vam odgovara.
Kako mogu da nađem računovođu u svom kvartu?
Pronađite lokalnog računovođe može biti složeno u zavisnosti od toga gde živite. Ako unesete potražnju, poslaćemo ga računovođi sa vaše okoline. Međutim, to nije uvek lični sastanak i tako da možete odabrati računovodstveni službenik iz drugih regiona i komunicirati elektronskim putem.
Zašto je prikladno angažovati računovođu putem Vilioa?
Računovodstvo je jedna od onih usluga koje vam zaista pomažu uštedjeli. Ulaganje u usluge računovođa je vredno. Dobar računovođa vas može naglasiti na grešače i neiskorišćenim mogućnostima koje vas koštaju. Ne samo da sačuvate vreme, moći ćete mirno spavati sa sigurnošću da se vaše računovodstvo i porezi u redu i u skladu sa zakonom. Od pronalaženja dobrog računovođe, samo nekoliko klikova biće podeljeno u Vilio. Samo opišite koje su usluge potrebne i sačekajte menije. Sada je pravo vreme za rešavanje vašeg računovodstva. Nabavite besplatne ponude i danas pronađite korisnu računovođu.
Koje usluge radite za vas računovođa

Poreska prijava fizičke osobe
Svi bi trebali imati pouzdanog računovođu koji svake godine donosi poresku prijavu od prihoda fizičkih lica. Obično je najbolje kontaktirati računovodstveni službenik na početku nove godine - u idealnom slučaju najkasnije tri meseca pre roka. Ne samo da sigurno ima vremena za vas, ali i da vas mogu savetovati, na primer, to je i dalje moguće staviti u troškove pre nego što je računovodstvo zatvoreno tokom prošle godine. Kada nađete računovodstvenog službenika od koga želite poresku prijavu, nemojte je osmehnuti što je pre moguće. Pre podnošenja poreskih povratnika, računovođe su značajno zauzeti tako da ga ne ostavljate u poslednji trenutak.
Knjigovodstvo
Mnoge računovodstvene izjave nude računovodstvene usluge i poznaju vas redovnim zatvaračem, platama, fakturama i slično. Ako posedujete mali posao ili ste jedini trgovac, angažovati računovođu, jer će vaše računovodstvo voditi profesionalac koji će se pobrinuti za sve zakone, standarde i propise kako bi se izbegli mogući problemi sa vlastima koje mogu nastati od neznanja.
Konsultacije
Računovođa vam može pomoći da optimizujete računovodstvene troškove. Možete da dogovorite sastanak u kojem govorite o svojim prihodima i troškovima. Zatim vas savetujte da nastavite sa optimizacijom. Prednost u pripremi budžeta je da će objektivno sagledati vaše finansije i može da proceni ono što možete da priuštite da kupite, zapišite, upišite i koja poreska visina može očekivati godinu dana.
Savet i saveti
Citati se okreću Ne gubite vreme tražeći ponude sa različitih računovodstvenih kompanija. Unesite svoj upit i počnite da primate ponude sa praktičnih računovodstvenih službenika iz okoline. Ne prelazite svoj budžet Računovodstvene cene zaista mogu biti različite. Međutim, sa Vilio-om možete lako da uporedite više ponuda i izaberite takav koji odgovara vašem budžetu. Pronađite najbolje računovođe Ne zaboravite da dodate svoje zahteve za završetak implementacije. Ako imate određeni budžet koji treba slediti, imajte na umu da je provajder servisa već na početku.
Demonstracija

Demonstracije realizacija naših provajdera

Ovlašćeni računovođa
Milosz Y.
Ovlašćeni računovođa
Pushka B.
Ovlašćeni računovođa
Tomislav F.