Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Nosač za tv
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.619 registrovani profesionalci
93.498 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Nosač za tv

Da li vam je potrebna usluga u oblasti zidne montaže? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake na koje ćete se fokusirati, dizajnirati odgovarajuće rešenje i montirati televizor na zid. Cena ugradnje nosača za TV obično zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: zidni nosač, troškovi isporuke i kabliranja koje obezbeđuje jedan od naših 20.721 majstora u kategoriji.

Takođe videti:Cene
Često postavljana pitanja
Zašto rezervišete montiranje televizora na zid kroz Vilio?
Lokacija televizora na zidu je dizajn i praktična štednja prostora. Međutim, njegova instalacija je izazovna, pa ga držite na profesionalcima Vilio sa odgovarajućim alatima i znanjem. Kada kupite TV, prodavac može ponuditi i usluge instaliranja, ali možete da uštedite novac i dobijete bolju uslugu ako ćete u svom kvartu pronaći TV instalater u vašem susedstvu. Uporedite svoj pregled i preglede zadovoljnih kupaca i izaberite tehniku koja postavlja vaš televizor bez oštećenja zida i TV-a. Unesite posao na Vilio besplatno i prijavite koje su vam potrebne usluge montaže na zidu. Ponude ćete dobiti lokalnih instalatora i imati sjajan filmski i muzički sesije će vam pomoći da uključite svoje kućno pozorište.
Zašto bih priložio zidnu televiziju?
Mnogo je razloga za obešanje televizora na zid. Ovo je posebno ušteda prostora, manje je verovatno da će oštetiti i takođe je sigurniji za decu. U isto vreme, TV ekran će poboljšati dizajn vaše sobe i pružiti udobnije praćenje i bolja iskustva.
Koja veličina televizora (sa kojima se dijagonala) može montirati na zid?
Izaberite televizor pogodan za svoju sobu. Nekoliko značajnih faktora mora se razmatrati prilikom odabira odgovarajuće dijagonale dijagonale. Ako odaberete premali, to može da poremeti vašu udobnost dok je gledate. Ako je prevelika, može preuzeti vašu dnevnu sobu. Kada birate televizor, trebali bismo smisliti odgovarajuću udaljenost posmatranja koja se odvija iz dijagonalne dužine i rezolucije. Generalno, veća dijagonala, biće potrebna veća udaljenost na mafiniku (približno 1M udaljenost na dijagonalu sa 40 cm TV ekrana). Veličina sobe u osnovi utiče na veličinu televizora. Što je veća rezolucija ekrana, bliže možete sedeti. Preporučljivo je postići optimalnu udaljenost posmatranja, mesto gde ćete sedeti sa televizora. Ako objesite televizor na zid i sakrijte žice u zid, dobijate koristan i estetski prostor.
Možete li montirati televizor na zid od opeke ili preko kamiona?
Da, televizor se može pričvrstiti na zidu cigle ili panela. Vaša montaža, u zavisnosti od toga, bira ispravnu metodu priloga. Ne preporučujemo da instalirate televizor na zid preko kamina. Ako odlučite, preuzmite potencijalni rizik od oštećenja televizora toplinom i gubitkom garancije. Međutim, vaš mongel će proveriti mesto instalacije i na kraju će preporučiti najbolje.
Koliko traje TV?
Instaliranje TV na zid, .t.z. Viseći televizor na držaču - konzola i njegove veze, traju oko 2 sata; Komplikovane instalacije mogu potrajati duže. Ako ste zainteresovani za brzu, stručnu montažu i uštedu novca, kontaktirajte Vilio. Prosečni troškovi montiranja televizora na zidu preko Vilio-a kreću se od 20-50EUR-a. Osnovna ugradnja televizora na ravnom ekranu je jeftinija, ostale usluge kao što su postavljani zvučnici, ugradnja domaćeg pozorišta, skriveno kablovstvo na vizuelno nevezani unutrašnjost biće finansijski skupo.
Usluge
Šta tehničari rade prilikom postavljanja na zid?
Profesionalni instalateri znaju kako montirati televizor za bilo koju površinu i prekriti nestitske kablove. Sa robusnim zidnim konzolama, stručnošću i odgovarajućim alatima, televizor će sigurno instalirati televizor, na desnoj visini i bez amortizacije zida.
Instalacija televizije
Dajte instalaciji da zna koja je veličina dijagonala, vrsta i brend televizora, morate da odaberete desne nosioce koji sigurno nose njegovu težinu i ostavljaju glavu i profesionalnu površinu. Ako imate posebne zahteve, iskusni vodoinstalater zna kako montirati televizor na zid bez vlasnika.
Televizora
Bilo da je vaš televizor pričvršćen direktno na zid, postoje različite načine sušenja kablova prilikom postavljanja televizora, domaćeg pozorišta ili kablovske televizije da ne propovedaju dizajn sobe.
Priključak za zvučnike
Možete da povežete dodatne zvučnike na TV, zvučniku, zvučnike, zvučne ploče i na taj način očarate se surround zvuk da biste vam pružili optimalno iskustvo kućnog bioskopa i slušanja muzike. Televizijska distribucija i žice poznajemo dizajn i estetski se skrivaju u zidove.
Podešavanje televizora
Ako imate novi TV instaliran, lokalni tehničari takođe mogu da sadrže uslugu podešavanja televizora. Oni će vam pomoći da povežete kablovsku TV, satelitsku stanicu (Skilink) ili Internet TV (UPC, MAGIO ili narandžastu), sa analognim kanalima i može da kalibriše TV - postavljanje slike npr. Osvetljenost, kontrast ili temperatura boja prema standardu koji se koristi u filmskim studijama da biste maksimalno postavili svoj novi HD, 4K ili Smart TV sa maksimalno.