Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Nadstrešnice,Tende
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.619 registrovani profesionalci
93.505 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Nadstrešnice,Tende

Da li vam je potrebna usluga skloništa? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake u fokusu, projektovanju i izgradnji skloništa. Cena gazeba i pergola obično zavisi od spektra usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: troškovi transporta, radovi na iskopavanju i alati koje obezbeđuje jedan od naših 27.959 stolara u kategoriji

Takođe videti:Cene
Usluge
Šta uključuje sklonište za montažu i popravku?
Ove usluge uključuju sve što je potrebno za izgradnju novog spoljnog skloništa u bašti ili dvorištu ili popravku postojećeg skloništa. Naši provajderi mogu da procene ako je popravka moguća i povoljna ili ili da li nije bolje zaklonjeno da ga uklonite i odložite da biste oslobodili novo mesto. Na našem portalu naći ćete provajdere da vam pomognu da izgradite novo sklonište i oporavite se stare.
Procena i popravka skloništa
Ova usluga je jeftina opcija koju treba razmotriti pre staro skloništa. Naš provajder može da vidi vaše sklonište i vidi da li i koje su popravke potrebne. Ako konstrukcija zahteva lakše popravke, npr. Popravak krova, provajder će vas obavezati preporučenim popravkama i potrebnim materijalima. Ako su ovi materijali dostupni, oni će napraviti potrebne popravke i sklonište će biti otpornije na buduće štete.
Demontaža i odlaganje starog skloništa
Ako zaklon više nije održivo i neće mu pomoći ili popraviti, naš provajder takođe može da predloži mogućnost demontaže i odlaganja. Ova opcija je dobro odabrati da li ste odlučili da izgradite novo sklonište. Provajder demontira i odložio je staro sklonište i ostavlja temelje za novi. Takođe može da ukloni baze ako želite da postavite novo sklonište na drugom mestu ili ako su već u neupotrebnom stanju. Zidovi, vrata, izolacija i drugi ostaci uklanjaju se sa vašeg zapleta i čuvaju se u korpama za otpad za odlaganje.
Instalacija novo skloništa
Imate nekoliko opcija za popravku skloništa kako se može obnoviti. Ali od početka želite da izgradite sklonište od početka? Navedite konkretno kakvo je sklonište zainteresovano. Montirano sklonište je jednostavno da se sastavi i manje skupi, unemaruje se potrebno više vremena, alata, opreme i građevinara sa kvalifikacijama i leševima u oblasti stolarije i izgradnje.
Poslednje izmene
Neki dobavljači mogu ponuditi dodatnu uslugu za atraktivno, dovršavanje vašeg montažnog skloništa. Šta kažete na novi kaput ili tretman terena u okolini? Na Vilio ćete naći stručnjake za sve!
Često postavljana pitanja
Zašto angažovati gospodara da izgradi sklonište / gaze, preko Vilio?
Imate li staro, oštećeno sklonište / šešir koji je potrebno da renovirate? Želite da dizajnirate potpuno novi vrtni Gazebo sa originalnim dizajnom? Na Vilio ćete naći majstore koji ispunjavaju sve vaše želje. Naručite ovu uslugu sa nama finansijski je korisno, ušteda vremena i ugodna. Popravak skloništa, uključujući montažu i izgradnju, je izazovan zadatak. Međutim, Vilio će vam pomoći da pronađete zgodnu kutilu koji može da popravi ili izgradi sklonište u razumnom roku i možete se fokusirati na sve ostalo. Unesite potražnju za našu platformu i ostavite rad na jednom od naših provajdera. Potražnja, navedite sve detalje kao što su vrsta skloništa, adresa i idealan vremenski okvir. Pružaoci će vas besplatno kontaktirati i početi da rade odmah nakon dogovorenog. Započnite sa popravkom ili izgradnjama vašeg skloništa iz snova odmah i koristite Vilio!
Koje su prednosti dobavljača naručivanja da se sastave i popravljaju sklonište?
Ako odlučite da naručite svog provajdera, ne morate provoditi vreme da izvršite ovaj zahtevni zadatak. Možete da planirate druge aktivnosti i izbegavate probleme sa podizanjem teških predmeta i rizika od povreda koje se mogu pojaviti kada koristite alate.
Da li treba da obezbedim svoje alate i opremu za instaliranje i popravku skloništa?
Obezbeđivanje alata i opreme nije obavezno. Dobavljači često dolaze sa svojim alatima i opremom za obavljanje određene usluge i sve što ih morate snabdevati za popravak materijala, montaže ili izgradnje. Međutim, ako imate neke alate ili posebnu opremu koja bi mogla olakšati rad, možete ih pozajmiti sa provajderima.
Koliko vremena je potrebno ugrađivanje ili popravljanje skloništa?
Vreme potrebno za sprovođenje ovih usluga zavisi od prirode i složenosti rada. Ako vaše sklonište zahteva manje popravke, moguće je biti dovoljno za jedan dan. Ako je ovo složenija skupština, vaš provajder će trebati minimalnu nedelju.
Da li me provajder može pomoći u montiranju i popravljanju skloništa?
Da, ako vam je potrebna pomoć oko skloništa za montažu, popravku ili građevinsko sklonište, možete angažovati jednog od naših provajdera da vam pomogne. Ako poslujete i prodate ove usluge, možete angažovati i naše provajdere kada kada su vam potrebne pametne ruke. Uvek navedite šta vam je potreban rad od dobavljača.
Zašto je važan popravak skloništa?
Umanjenje skloništa koje njeno ne-održavanje predstavlja buduća rešenja. Vrtne alate i oprema sačuvane u slabo održavanom skloništu često su amortizirane za insekte i glodare za koje takvo sklonište postaje često dom.
Mogu li da popravim sklonište sam?
Da, takođe možete da popravite svoje sklonište, ali učinite to samo ako imate potrebne veštine, iskustvo i alate. Sprovođenje skloništa za popravke je u redu ako su manji i mogu se uraditi u roku od jednog dana i pre nego što stignu kiše i poremeti vaš rad. Ako se vaš posao čini previše teško ili nemate vremena, preporučujemo vam da angažujete jednog od naših provajdera.