Kako funckioniše
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Dobrodošli u Wilio!Pregledavate Wilio kao neregistrovani korisnik
Prebacite se na stručnjake
Navigacija
Usluge
Cenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako funkcioniše
Kako možemo poboljšati
Kontaktirajte nas
O Wilio
Prijava
Besplatno

Potražite pametne profesionalce

Montaža kuhinje
Podnošenje projekta je besplatno
Zadovoljan kupacOdlična komunikacija, sve je išlo po planu, projekat je prošao tačno kako je planirano. Dobar posao, veoma dobra osoba, pa preporučujem :)
profile image
Peter Š.Kupac
Zašto Wilio?
33.620 registrovani profesionalci
93.526 rešeni projekti
4,8 od 5 Prosečna procena naših stručnjaka
226 512 Application instalacije
Montaža kuhinje

Da li Vam je potrebna usluga u oblasti montaže kuhinja i nameštaja? Vilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za transport, pripremu ugradnje i ugradnju kuhinja i nameštaja. Cena ugradnje kuhinjskih ormara, kuhinjskog elementa i bele tehnike najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: troškovi transporta, farbanje, vodoinstalaterski radovi koje pruža jedan od naših 26.446 stolara u datoj kategoriji.

Takođe videti:Cene
Usluge
Modularna kuhinja
Modularne kuhinje vam pružaju dosledan izgled vaše kuhinje sa standardnim veličinama i pretvaranjem ormara, policije i tabela iz koje možete da izaberete. Modularne kuhinje su postavljene lakše od klasičnih kuhinja, ali ako niste tip zanata, možete izbeći stres i probleme da ćete pronaći profesionalaca da instalirate Ikeinu kuhinju u vašem kvartu.
Instaliranje krojačke kuhinje
Kuhinja koja je napravljena krojama je napravljena da odgovara vašem pristupačnom prostoru i vašoj ličnosti. Instalateri za prilagođavanje kuhinjskih linija Merenje i rezanje ormara i klupa Za tačnu veličinu koja vam je potrebna u materijalu po vašem izboru. Instalacija krojačke kuhinje košta više i traje duže od ugradnje standardne kuhinje, ali prilagođavanje dizajna vredi.
Instalacija kuhinjskog ormara.
Ako samo želite da zamenite svoje ormane, proizvođač kuhinja može da proizvede i instalira ormare na krojama ili jednostavno možete da zaposlite listom da instalirate modularne ormare koje ste već kupili. Proizvođači ormara će uzeti u obzir postojeći stil vaše kuhinje i slušati vaše ideje da predlože idealno rastvor za skladištenje.
Instalacija kuhinjskog sudopera
Zamena ili instalacija novog kuhinjskog sudopera jedan je od najkomplikovanijih delova kuhinjske instalacije koja zahteva instalacioni ili specijalizovani instalater kuhinjske sudopere. Pre instaliranja novog sudopera i postrojenja za dodirivanje vode čišćenja vode i uklonite staru zaptivnu masu. Proverite da li je pravilno zapečaćeno kako bi se izbeglo curenje vode i naknadne štete.
Često postavljana pitanja
Zašto rezervišete instalaciju kuhinje kroz Vilio?
Bez obzira da li instalirate kuhinju prilagođenu kuhinju ili standardni kuhinjski blok, kuhinja bi trebalo da pruži kvalifikovanog stručnjaka. Ne samo da će proveriti da li su vaši ormarići jednaki, ali takođe sprečavaju mogući rizik za vas i vašu porodicu. Dobavljač kuhinje može imati listu preporučenih instalatora ili možete uštedjeti novac bez smanjenja kvaliteta i unajmiti svog profesionalca u blizini VILIO. Možete pronaći instalatere koji mogu da instaliraju sve vrste kuhinja. Unesite besplatnu potražnju i povežite se sa pouzdanim stručnjacima koji nude instalacijsku kuhinju u blizini vašeg susedstva na beznačajnim cenama. Iskusni artisan može da se proveri tako da pročitate preglede prethodnih kupaca da biste bili sigurni da je instalacija vaše kuhinje u sigurnim rukama.
Koliko vremena je potrebno instaliranje kuhinje?
Zavisi od vrste kuhinje koju instalirate. Instalacija modularne kuhinje uzima kraće od ugradnje kuhinje prilagođene. Vaša kuhinja vam je odmah vodointeresovanost Nakon konsultacija, to će pružiti procenu koliko će trajati posao.
Koje su druge usluge uključene u instaliranje?
Pre nego što koristite svoju novu kuhinju, morate ga povezati Za struju, vodu i druge inženjerske mreže. Pitajte svog instalatora da li su ove usluge uključene u troškove ugradnje ili ako je potrebno da angažujete električara, vodoinstalatera ili drugog stručnjaka.
Koji je kuhinjski aranžman to odgovara?
Kuhinje imaju sve oblike i veličine. Prilikom odabira između kuhinje sa kompaktnim kuhinjama, u ili u obliku u obliku slova i druge kuhinje trebalo bi da razmišljate o vašim prostorijama, broj ljudi u vašem domu i kako planirate da koristite kuhinju.
Treba li mi kuhinja koja je napravljena krojačka?
Prilagođeni ormarići i klupe koštaju više od modularne kuhinje ugradnje, ali bi im mogle trebati ako vaša kuhinja nema standardnu veličinu ili da ima određeni stil ili površinu. Instaliranje sopstvene kuhinje je složenija od ugradnje standardne kuhinje i zahteva stručnu stručnu stručnost.
Da li je potrebno rušiti zidove?
Ako planirate da rekonstruišete stariju kuću, možete osećati da je vaša nova kuhinja previše zatvorena. Za otvoreni izgled koji omogućava slobodno protok vazduha i svetlost, biće potrebno ukloniti unutrašnji zid. Postavite kuhinjski instalacijski program ako nudi ovu uslugu ili ako je potrebno da se odvojeno obratite graditeljstvu.
Koliko košta kuhinja?
Cena kuhinje može značajno da se razlikuje u zavisnosti od složenosti instalacije. Standardna kuhinja ili modularna instalacija kuhinje je jeftinija od kuhinje koja je napravljena krojača. Vilio je prosečan trošak instaliranja kuhinje između 80 i 585 evra.
Šta rade instalateri kuhinje?
Prema njihovim potrebama, možete angažovati konsultanta za kuhinjski dizajn koji će upravljati svim vašim obnovom kuhinjom i koordinirati ga sa drugim stručnjacima ili ste samo najbliža Stolla, vodoinstalatera ili drugi licencirani profesionalac da biste instalirali ormariće, sudoperi i savladali drugi kompleksni Zadaci koje ne želite da sami sami ne želite.